Kişilik & Karakter Ev botu (panduf) giyer misiniz? Boncukcukk Takip Et Yoda Yaş: 76 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle panduflar kullanıyor musunuz nasıl sizce? Ev sıcak aslında gerek yok ama yine de fikirleri alalım Ev botu (panduf) giyer misiniz? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Yok canım onun yerine kalın çorap tercihimiz kış günü 😂😂 1 0 Yorumla
Mommygirl Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Çorap giyemiyorum ama panduflar iyi oluyor benim için 1 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl bazen ben bile düşünüyorum. ev sıcak olsa da ayaklarım üşüyor terliktense bu daha mantıklı :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Güzel ama havalar bu sene epey sıcak terletiyor.. Ve terleme mantara sebebiyet verebiliyor o yüzden giyinmiyorum artık 1 0 Yorumla
bir_zamanlar17 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çorap tercih ediyorum 1 2 Yorumla Boncukcukk +1 yıl Güzel tercih 😀 Yorumla bir_zamanlar17 +1 yıl Evet teşekkür ederim :) Yorumla
napcan_kii Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Yep. Giyerim. 1 3 Yorumla Boncukcukk +1 yıl Nasıl tavsiye ediyor musun Yorumla napcan_kii +1 yıl Faydasını görmedim. Ama ne biliyim giyiyorum işte. Yorumla Boncukcukk +1 yıl Ben de sırf şirin göründüğü için istiyorum 😀 Yorumla
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Giymem 1 1 Yorumla Boncukcukk +1 yıl Sen giyme bir zahmet 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yok canım onun yerine kalın çorap tercihimiz kış günü 😂😂
Çorap giyemiyorum ama panduflar iyi oluyor benim için
bazen ben bile düşünüyorum. ev sıcak olsa da ayaklarım üşüyor terliktense bu daha mantıklı :)
Güzel ama havalar bu sene epey sıcak terletiyor.. Ve terleme mantara sebebiyet verebiliyor o yüzden giyinmiyorum artık
Çorap tercih ediyorum
Güzel tercih 😀
Evet teşekkür ederim :)
Evet çok seviyorum 😊
Yep. Giyerim.
Nasıl tavsiye ediyor musun
Faydasını görmedim. Ama ne biliyim giyiyorum işte.
Ben de sırf şirin göründüğü için istiyorum 😀
Giymem
Sen giyme bir zahmet 😂
O kadar da ponxik değilim
Evet
Ben giyiyorum
Evet