Moda & Stil Ev içindeki kombine takılıyor musunuz? Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Yapay Zekaya Sor Pijamalarım nasıl? Tam anneanne kombini değil mi ( herkes bir gün anneannesine dönüşür) Ev içindeki kombine takılıyor musunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. hayır ben takılmıyorumm 1 0 Yorumla
theintrovertedgirlie Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Paspal gezmem evde olsam bile. Dışarıda bile giyilebilecek şeyler giyerim çoğu zaman 2 0 Yorumla
filebadem Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ben takılıyorum ya. Uyumsuz olunca rahatsız hissediyorum. 2 0 Yorumla
çikolatalıpastanızz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl En azından babanneme dönüşmektense anneanneme dönüşmeyi tercih ederim😁 1 0 Yorumla
Semih_ngs Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl bu kombini ben kışın seviyorum. evdeysem eğer gayet sıcsk tutuyo 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 950 cevap paylaştı. Takılırım evet evdeyiz diye gözümüzü de dışarıda bırakmıyoruz 😂 1 0 Yorumla
PastiLL Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% 1 yıl yok bende ev içinde pijama şeklinde takılıyorum 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Moda & Stil konusunda 662 cevap paylaştı. Bana tatlı geliyor kızların bu hali D: Çoğunluğun aksine daha samimi geliyor. 1 0 Yorumla
Lisan-ıGAY Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Takılmam rahat olmaya bakarım sende oldukça ev halinde görünüyorsun 😎 1 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çok sorun edecek bir durun değil. Hergün saten gecelik giyecek halin yokya 1 0 Yorumla
KaanRahul Takip Et Master Yaş: 34 , eic 93% 1 yıl Kahvenle üzerindeki hırka çok uyumluymuş. Puanım 10 üzerinden 9.25 0 6 Yorumla Handenizzzqw 1 yıl Puanını sormadım Yorumla KaanRahul 1 yıl Sorup sormadığınla ilgilenmiyorum. Herkesin yorum yapabileceği bir yerde sorduğun soruya istediğim gibi cevap verdim. Uzatma huysuz Yorumla Handenizzzqw 1 yıl 😑😑 Yorumla KaanRahul 1 yıl Aferin, iyi akşamlar Yorumla Handenizzzqw 1 yıl Sanada Yorumla KaanRahul 1 yıl Teşekkür ederim uslu kız Yorumla
Güzelamadertli Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bence bu bile hoş durmuşş sende ben giyince babaanne oluyorum o yüzden böyle giyinmem 1 0 Yorumla
JURA8 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bu tip ne lan dilenci gibi, cuma bereketli geçti mi 0 0 Yorumla
Taylant34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Biraz öyle gözüküyor 1 6 Yorumla Taylant34 1 yıl Ama içindeki güzellik bir baska Yorumla Handenizzzqw 1 yıl Anlamadım Yorumla Taylant34 1 yıl Engelinvar Yorumla Handenizzzqw 1 yıl Mal mısım Yorumla Handenizzzqw 1 yıl Mısın Yorumla Taylant34 1 yıl Yok. möööö Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 476 cevap paylaştı. Herkes anneye benzer doğru 2 0 Yorumla
ZeynepBirinci27 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 444 cevap paylaştı. Ben takılmam rahat olsun yeter 2 0 Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Evet genelde evin içinde de dikkatli olurum 1 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% 1 yıl Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı. Koltuğunda nostalji sanki 1 0 Yorumla
Prokonnessos Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl ben takılmam benim ev halim çok rahat 1 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evde de rahatıma bakmayacaksam işimiz var 😅 1 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 908 cevap paylaştı. harika 1 4 Yorumla S93S94 1 yıl basenler düzgün Yorumla Handenizzzqw 1 yıl Saçmalamayın lütfen Yorumla S93S94 1 yıl giyim kadar sade Yorumla S93S94 1 yıl ünanöadon Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ayicikli degil en azindan 1 0 Yorumla
Bayİstanbullu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 93% 1 yıl Tırnakların kırmızı mı 0 2 Yorumla Handenizzzqw 1 yıl Evet Yorumla Bayİstanbullu 1 yıl Off seksi 🔥 Yorumla
kasjdaskjdjsa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl ohaa çarşaf giymiş 0 3 Yorumla Handenizzzqw 1 yıl Ne çarşafı görmüyor musun Yorumla kasjdaskjdjsa 1 yıl Kız boş ver kafam gitti şeyleri karıştırdım kasdkjsad Yorumla Handenizzzqw 1 yıl 🤦♀️🤦♀️ Yorumla
Kartallgiibii Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 90% 1 yıl Üstündeki hırka nedir ya 😅 0 2 Yorumla Handenizzzqw 1 yıl Aşırı rahat Yorumla Kartallgiibii 1 yıl Rahat ama terletir Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Moda & Stil konusunda 502 cevap paylaştı. Hayır ne bulsam giyerim 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır neye denk gelirsem onu giyiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Tırnakların protez mi, takma mi 0 6 Yorumla Handenizzzqw 1 yıl Protez Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok güzel duruyor 💅 Yorumla Handenizzzqw 1 yıl Ayy teşekkür ederim bir süre de siyah takılmayı düşünüyorum hadi bakalım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Siyahta yakışır. Bende çok seviyorum aslında ama ailem oje sürmeme bile izin vermiyor 😕 Yorumla Handenizzzqw 1 yıl Yaa konuş onlarla hoşuna gittiğini söyle. burada olsaydın beraber gidip protez yaptırırdıkk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Söylüyorum ama tartışıyoruz sürekli :/ Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 585 cevap paylaştı. Kotu 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Pek takılmam 1 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Takılmam 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Anneannen bu kadar güzelmi ya 0 4 Yorumla Handenizzzqw 1 yıl Rahmetli çok güzeldi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen güzelliği ondan almışsın demekki Yorumla Handenizzzqw 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama gerçektende çok güzelsin Yorumla
Ercist34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 1 yıl Hahahaha pasaklı 0 2 Yorumla Handenizzzqw 1 yıl Seni de görelim Yorumla Ercist34 1 yıl Resim olayı sıkıntılı ama aklıma bir sanatçı geldi adını unuttum bı ara meşhur olmuştu bu pijaması :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
hayır ben takılmıyorumm
Paspal gezmem evde olsam bile. Dışarıda bile giyilebilecek şeyler giyerim çoğu zaman
Ben takılıyorum ya. Uyumsuz olunca rahatsız hissediyorum.
En azından babanneme dönüşmektense anneanneme dönüşmeyi tercih ederim😁
bu kombini ben kışın seviyorum. evdeysem eğer gayet sıcsk tutuyo
Takılırım evet evdeyiz diye gözümüzü de dışarıda bırakmıyoruz 😂
yok bende ev içinde pijama şeklinde takılıyorum
Bana tatlı geliyor kızların bu hali D: Çoğunluğun aksine daha samimi geliyor.
Takılmam rahat olmaya bakarım sende oldukça ev halinde görünüyorsun 😎
Çok sorun edecek bir durun değil. Hergün saten gecelik giyecek halin yokya
Kahvenle üzerindeki hırka çok uyumluymuş. Puanım 10 üzerinden 9.25
Puanını sormadım
Sorup sormadığınla ilgilenmiyorum. Herkesin yorum yapabileceği bir yerde sorduğun soruya istediğim gibi cevap verdim. Uzatma huysuz
😑😑
Aferin, iyi akşamlar
Sanada
Teşekkür ederim uslu kız
Bence bu bile hoş durmuşş sende ben giyince babaanne oluyorum o yüzden böyle giyinmem
Bu tip ne lan dilenci gibi, cuma bereketli geçti mi
Biraz öyle gözüküyor
Ama içindeki güzellik bir baska
Anlamadım
Engelinvar
Mal mısım
Mısın
Yok. möööö
Yok hiç takılmam nasıl rahatsam öyle
Herkes anneye benzer doğru
Ben takılmam rahat olsun yeter
Evet genelde evin içinde de dikkatli olurum
Koltuğunda nostalji sanki
üşüyorsun gibi
ben takılmam benim ev halim çok rahat
Evde de rahatıma bakmayacaksam işimiz var 😅
harika
basenler düzgün
Saçmalamayın lütfen
giyim kadar sade
ünanöadon
Ayicikli degil en azindan
Tırnakların kırmızı mı
Evet
Off seksi 🔥
ohaa çarşaf giymiş
Ne çarşafı görmüyor musun
Kız boş ver kafam gitti şeyleri karıştırdım kasdkjsad
🤦♀️🤦♀️
Üstündeki hırka nedir ya 😅
Aşırı rahat
Rahat ama terletir
Amannn ev içinde işte n'olacak
Rahat ol takılmıyoruz
Hayır ne bulsam giyerim
Hayır neye denk gelirsem onu giyiyorum
Tırnakların protez mi, takma mi
Protez
Çok güzel duruyor 💅
Ayy teşekkür ederim bir süre de siyah takılmayı düşünüyorum hadi bakalım
Siyahta yakışır. Bende çok seviyorum aslında ama ailem oje sürmeme bile izin vermiyor 😕
Yaa konuş onlarla hoşuna gittiğini söyle. burada olsaydın beraber gidip protez yaptırırdıkk
Söylüyorum ama tartışıyoruz sürekli :/
pijama rahat olacak ya
Anneannemin geceliğini giyerken benim haller
Pek değil
Taktikler aslını yuceltir 🤪
Bu dede kombini.
Nornal
Kotu
Ojeyle uyumlu olmuş
Annene selamlar komik olmuş sunuz
Pek takılmam
Takılmam
Hayır
Anneannen bu kadar güzelmi ya
Rahmetli çok güzeldi
Sen güzelliği ondan almışsın demekki
Teşekkür ederim
Ama gerçektende çok güzelsin
Öylesin demekki
Tatlisin
Hahahaha pasaklı
Seni de görelim
Resim olayı sıkıntılı ama aklıma bir sanatçı geldi adını unuttum bı ara meşhur olmuştu bu pijaması :)