Benimde kapanmaya niyetim var ancak şu dönemde kapalılara bakış vs.. beni ondan uzak tutuyor. Sonuçta hangi erkeğe sorsanız başörtülü dediğinizde yüzünde pis bir gülümseme oluşuyor. Bir de kapalı biri hem makyaj yapıp hemde gün içinde nasıl abdest alıp namaz kılıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Ne alakası var tüm müslümanlar hakkıyla mı dinlerini taşıyor sanki. Tesettürlülerin de bazı kısmı hakkıyla yapamıyor ama bu kişiyi ilgilendiriyor. Ve senşn gibi düşünenler kapamayı sadece düşünürler ve kendilerine bir sebep ararlar senin sebebin de bu olmuş. Ve makyajla namaz kılınıyor ama ojeyle değil biraz araştır
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Peki abdest nasıl alınıyor? Evde bir kere laıp akşama kadar aynı abdeslemi devam ediliyor? Yoksa yüzünde makyajla mı abdest alıyorlar?
- +1 yıl
Hayır abdest sonrası makyaja sıkıntı yok ama makyajlı yüzle abdest alınmaz
- Soran+1 yıl
Sabaha evden cıkarken alsak bunun öğlenci var ikindisi var akşamı var hepsini tek abdeslemi kılacaz? Yani başörtülüler 8-1 saat tuvalete gitmiyor mu? Gidiyorsa makyajla yeniden naısl abdest alıyor?
- +1 yıl
Valla onu sürekli makyajlı olanlara sor. Belkide makyajlarını sürekli tezileyip abdest alıyorlardır
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Herkes kendi günahını görmesi lazım tesettürlü olmak istiyorsan insanlar için değil Allah için tesettürlü olman gereklidir diğer insanlar seni ilgilendirmemesi lazım
00 Yorumla
Dışarıdaki insanların ne yaptığı değil, senin ne yaptığın ve düşündüğün önemli. Tesettüre girmek veya girmemek, ibadet yapmak veya yapmamak kendi gönlünce yapabileceğin, seni ilgilendiren şeyler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
- +1 yıl
Lisede kimya hocamız vardı. Makyaj yapıp namaz kılıyordu. Nedenini sorduğumuzda ise Allaha süslediğini söylemişti. 😂
00 Yorumla - +1 yıl
Evde makyaj mı yapıyorlar namaz kılarken cikartiyorlardir makyajı bunu bilmicek ne var
00 Yorumla - +1 yıl
Makyajını silip kılıyordur çok da zor olmasa gerek :D
00 Yorumla - +1 yıl
Ben aşırı makyaj yapmıyorum en fazla bb krem ve rimel. Rimeli şu geçiren almaya dikkat ediyorum. Zaten makyaj yapmadan alıyorum. Tekrar alsamda şu geçirdiği için sorun olmuyor pek ama kat kat makyaj yaparsan sorun olabilir
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Onların çoğu namaz kılmıyor kardeşim. Öyle bir dertleri yok. Onlar için başörtüsü süs olarak var
00 Yorumla Kimin ne söylediğine bakmayıp Allah rızası için bu işi yapmalısınız, bence de başörtülü kızların aşırı makyaj sevdası çok büyük tezat oluşturuyor maalesef.
00 Yorumlaİçeriğini sana detaylı anlatayım biraz derin konu bu
00 Yorumla- +1 yıl
nasıl seks yapıyorlarsa namaz da kılıyorlar.
00 Yorumla - +1 yıl
Makjı her zaman yapmıyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
Ve her baş örtülü namaz kılımıyor zaten
süslü MAN larin cogu kapanmak icin kapali
00 Yorumla- +1 yıl
çoğu moda için takiyor turbani
00 Yorumla - +1 yıl
Süslüman tayfa onlar namaz kılmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında