Arkadaşlar site içinde olsun normal arkadaş çevremde olsun biri aşk hayatını (ne kadar sevdiğini, ne kadar üzüldüğünü falan) anlatınca gram umursamam ve hiçbir zaman bir anlam veremiyorum bir insan niye başka birisinin gidişine üzülür.
Hayatımda onemli birşey olunca heyecanlanmıyorum artık ne olursa olsun ne mutlu oluyorum ne sinirli ne üzgün ne de kızgın niye böyle herşeyi normal karşılıyorum ve çevreme baktığım zaman bu sakinligimin normal olmadığını da goruyoruyorum niye böyle oluyorum.
Uzun oldu biraz kusura bakmayın.
Hayatımda onemli birşey olunca heyecanlanmıyorum artık ne olursa olsun ne mutlu oluyorum ne sinirli ne üzgün ne de kızgın niye böyle herşeyi normal karşılıyorum ve çevreme baktığım zaman bu sakinligimin normal olmadığını da goruyoruyorum niye böyle oluyorum.
Uzun oldu biraz kusura bakmayın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ayni durum bende de var bu durum hayattan çok fazla zevk almış kişilerin yaşadığı durum bana göre
Kotayı doldurduk yani
Hizli giden yavaş dönermiş
Qga nereye donuyoz daha gencecik fidanız 😁
Valla reis bnde aynı gencecik ama tat yok hayatta
Hatta yurt dışına gitmeye karar verdim 1 ay içinde Türkiye cok yavaş cokk
Benim de hayalim ve hedefim bir an önce yurt dışına çıkmak
Benden sana soylemsi kac kurtul.2 sene sonra gel istediğin hayatı yaşa
Aga ben bir gitsem bir daha dönmek istemem yani en azından bir 10 yıl dönmek istemem memleket affedersin cahilden gecilmiyor. Iki karşıt görüşlü insanın oturup iki dk muhabbet edemediği bir yere döndü guzelim yurt bu yüzden hemen gitmek istiyorum buralardan
Aynn böyle valla herkes kendini filozof saniyo
Aynen valla bizim ülkede bilmiyorum, bir fikrim yok gibi cümleleri çok az duyarsın
yaşadıklarımız bizi bu hale çevirdi
Ha yok yok melankolik falan da değilim aslında kötü birşey yaşamadım ama hani sürekli sogukkanliyim heyecansızım
bırak öyle olmak daha iyi en azından kafanı gereksiz şeylere yormuyorsun
Benlik bir sıkıntı yok gayet rahatım ama çevremdeki insanlara bakiyorum seviyorlar heyecanlaniyorlar uzuluyorlar ne bileyim işte duygusallasiyorlar ben de olmuyor ondan merak ettim de sordum yoksa dediğim gibi kafam rahat
en iyisi...