Bende zayif degilim ama giymiyorum bana yakisani giyiyorum
Neden sisko sisko kizlar tayt veya sort giyiyorlar?
Bende zayif degilim ama giymiyorum bana yakisani giyiyorum
İsterse bikini de giyer. Ne yapsın belki bir hastalığı var ve kilo vermeyi deniyor veremiyor. Belki de daha fazla alıyor diyet yaptığında. Ölsün mü o kız. İstediklerini giymesin mi? Size ne. O kadar rahatsız oluyorsan bakmayıver kardeşim. Kapat gözünü. Kız kendini bırakıyor başkalarına dil uzatıyor.
Çok pardon da şekerim seninki can onlarınki patlıcan mı ayrı bir ırk gözüyle bakmışsın resmen sence özgüvenleri olduğu için mi giyiyorlar? o sıcakta ne giysinler? Senin fiziğin güzel diye diğerlerini aşağılama hakkına sahip değilsin of şu egoistler, egoistlerimiz :3
Hayir ben kimseyi asagalamiyorum alakasi yok benimde fizigim gzl degill ben yinede giymiyorum
herkez yakısanı giymeli toplum içine cıkyıorsun göz zevkimize vermesinler
Ne desen haklisin ama düsüncelerimi söylemekle ozgürüm
Kendine yakistigini dusunuyor ve mutlu oluyorsa giysin. ... insanin kendine yakisani giymesidir boslugu siz doldurun. Herkesin keyfi 1. Mevki
:) Dikkat Çekmek için Hem Kiloluı hem çirkin olanlar genelde açık giyinir onlara anca öyle bakarlar diye bir düşünce
hee tamam aldim cevabi :D
Cevap
46Cevap
böyle düşünmeni çok yanlış buluyorum, bak ben bir zamanlar obezdim... insanların bakışları ve söyledikleri şeyler beni çok kırıyordu ve çok üzüyordu hatta kendimden bile nefret etmeme neden olmuştu... böyle düşünmen çok yanlış. herkes özeldir ve herkes istediğini giyebilir iyi günler.
İnsanların istediğini giymesi niye senin gibi düşünen bir kesime batıyor? Bakış açınızı da, hoşgörülüyüm diyen zihniyetinizi de...
Neyse giydikleri, kilosu, boyu, tipi; ne seni, ne beni, ne de bir başkasını ilgilendirir. Bakmazsın olur biter. Hadi herkes hayatına baksın
Öncelikle, terbiyeni bozma. Sonra, istediklerini giyebilirler arkadaşım, seni ilgilendirir mi? Kocaman bir HAYIR! Birde demişsin ki, ben fikrimi söyledim. O zaman tarzın yanlış, bunu bi' düzelt. ''Sokakta yürürken cok rastladim sisko sisko kizlar, bacaklar agac gibi asiri selülitli, kisa sort, etek veya tayt giyiyorlar? Bu nasil özgüven yaa?'' Bu dediklerine ancak 'yuh!' denir. İsterlerse çıplak da dolaşırlar sokakta. Ne içiriyolar size? Allah Allah ya.
Zayıflık güzellik şişmanlık çirkinlik mi saniyorsunuz? Ne kilolular var kaymak gibi. Ayrıca insandan bahsediyorsunuz hayvandan değil görüntü kirliliği ne kötü bir tabir hayvana bile bu şekilde hakaret edilmez. Gormek istemeyen görmez kafasını çevirir yorum yapanlarda güzellik kraliçesi sanki. Hep bir çamur aticaz. Burası özgür bir ülke isteyen istediğini yapar isterse çıplak gezsib rahatsız olan bir iki kisi için kimse hayatını düşüncesini değiştirecek değil herhalde
Ne desen haklisin sana katiliyorum
İnsanları eleştireceğine dön bir kendine bak, sen çok mu zayıfsın? veya sen mükemmel biri misin? ve ayrıca hiçte iğrenç değiller. onlar da insan. ve şort gibi şeyler balık etli kızlara en çok yakışıyor. ne öyle cılız gibi bacaklara. boş boş konuşma.
Hayir bende gzl degilim zayifda degilim ama ben giymiyorum mesela bana nasil yakismiyosa onlarada yakismiyor ben insanlarla ne dalga geciyorum nede elestiriyorum sadece düsüncemi söyledim
biz insan degil demedikki
Sanki zayıf kızların giymesi hakta, şişman kızlara saldırıyorsunuz. Şişman zayıf fark etmez, o zımbırtıyı giyen hatunun canı ekşili istiyor demektir. Kendinize çeki-düzen verin. Evde eşlerinize karşı ne giyiyorsan giy.
Bende siskoyum zayif degilim ama yinede giymiyorum
Sana ne bu durumdan kimin ne giyeceğim seni ilgilendirmez insanları yargılayıp durmayın
Not: şişman falan değilim ama ben bile bıktım bu saçma yorumları duyup okumaktan madem öyle sende kese kağıdı tak gez
bizim midemizi blandırmak zorundalarmı?
Çünkü onlarda beğendikleri şeyleri giymek istiyor. Demekki onlar için kendi istekleri insanların beğenisinden daha önemli. Benim de alt taraflara doğru kilo sorunum var ama ben kendime yakıştırmadigim için o tür şeyler giymem o ayri mesele.
iste bu konuda o kızlara hayranım. Ilk doğumundan sonra kalan kiloları saklayim derken bir beden daha büyük giyip tamamen abartı sisko gibiydim. Allah herkezin yardımcısı olsun.
Yani özgüvenli kisiler ne güzel ve kendilerini beğeniyolar.
Insanlarin istediklerini yapmaya haklari var ve bunu yargilamak kimseye dusmez belki o oyle seviyor belki oyle rahat ediyor yani yazin bu sicaginda allah askina sort giymesin de ne yapsin once bunlari dusun sonra yargila
ben boxerla gezeyim o zaman istediklerimizi yapabilirsek
Insanlar özgür seni ilgilendirmez. Giymek istiyosa giyer goz zevkini bozuyosa da bakma kafani cevir. İzmir de cok var öyle ama hepsine saygı duyuyorum. Sende dene ayip yani insanlarla dalga gecilmez böyle
Dalga falan gecmiyorum yinede igrenc duruyo
Tamam o zaman kafanı cevir bakma arkadasim sanane yani
İnsan kendine yakışanı giymeli, göz güzelliği açısından kilolu olanlar uzun şeylerden başka lütfen bişey giymesin..
Hem dışardan birisi dalga vs. geçtiğinde gururları kırılıyor, hemde görüntü kirliliği, yahu hiç gerek yok böyle şeylere..
Yani
Ben ztn dalga gecmiyorum öyle insanlarla sadece gzl olmadigini söylüyorum
Onu bende çözemedim ama dikkat çekmek içinse çekiyorlar he hosuna gidio onun zevki ise saygı duyarım kötü ya da iyi görünmesi beni alakadar etmez bilakis her koyun kendi bacağından asılır :)
Evett aynn öyle :D
aşağıda 3 tane şişko cevap vermiş, ayıp etmişşin la:D kesin şişkolar qwej
:D :D
Onlar kimin ne düşündügünü önemsemeyen rahatlıgına düşkün kızlar kilolu olduklarını takıntı yapmıyorlar
Bende hafif kiloluyum var spora giderken hep tayt giyiyorum uzun boyluyum kimsenin buna bir şey demesi gerekmiyor sende kızsın ya bari sen yapma
ya yok sporda giyersin tabi o sorun degil nasil olsa bende giyiyorum bende cünkü hafif kiloluyum ama disarda felan bir tuhaf olur ben sahsen rahat edemem öyle :/
Hiç birimiz mükemmel değiliz, eleştirmeye hakkımız yok bunun için.
Düsüncelerimizi paylasmakla özgürüz ama
İnsanların dış görünüşleriyle dalga geçmek ya da eleştirmek bize düşmez. Net !
Dalga felan gecmiyorum alakasi yok sadece yakismiyo gzl durmuyo ne yakisiyosa onu giysinler bizede yazik mejbur oraya bakiyoruz
Bencede neden neden neden. Zaten alti ustu bir goz zevki onun da icine ediyorlar. Lutfen gozumun midesini bulandirmayin yakismiyor la kim yakisiyor diyorsa yalan soyliyor
Başkalarını küçük görerek üste çıkıp dikkat çekmeye çalışan bir insan kadar mide bulandırıcısı yoktur. . Bkz : juju-thats-me
Helal bee :)
Baskalarini kücük görmüyorum herkes gzl durmadigini söylüyorum artistlik yapmanin geregi yok
Hastalıktan şişman olanlara lafimiz yok ama hayvan gibi yiyip icen sisman kızlar ondan sonra da ben niye kiloluyum ulan benim 1 haftada yedigim seyi 1 gunde yiyolar 😃😄
Yesinler karisamayiz ztn ama söyle seylerde giymesinler ya :/
bilemem :)
Vallaha ben anlamıyorum hiç demez mi insan ben şişkoyum bu bana yakışmaz insanlar dalga geçer diye
şirin mi şirin patatesler :D koptum
herkes sevdigi seyi giymekte ozgurdur, yargilamak da bize dusmez. kendine yakistiriyorsa bitmistir.
ben yakısıtırmıyorm ama
"sen" yakistirmiyorsun. o yakistiriyor.
İsteyen istedigini giyer giymeli bu sıcakta da giysin yani kimse kimseye laf söyleme hakkına sahip degil :) ha söyler yarası vardır da onlara da yara bandı öneriyorum.
güzel durup durmaması önemli değil onun bacağı onun şortu isteyen istediği gibi giyinir
ki şişman kızlara daha çok yakışıyor
Soruyu soran kişiye katılıyorum. Düşüncelerini belirtmiş gayet açık bir şekilde eleştirilecek bir durum yok.
Senin tekelinde mi kimin ne giyecegi... simarik ve kendini begenmis biri oldugub apacik
Ben kendimi begenmiyorum bende gzl degilim zayif degilim ben giyiyormuyum sadece düsüncemi söyledim
Sen de giy canim ve kimse kaeisamaz isteyen istedigini giyer sacini o sekilde tarar vs... aksini dusunen ve kucumseyen beyni gelismemis hala solucan olmakta israr eden tek hucreli canlidir...
katiliyorum sana ama kimseye karisamayiz anca belirtebiliriz :)
Yani sende haklisin karisamayiz yinede bilsinler gzl durmadigini :D
onu soliyebilirsin :)
şişkolar zayıflara karşı isyan başlatmış olabilirler mi =)
Bende siskoyum ama giymiyorum bana ne yakisiyosa onu giyiyorum
Ben bir kerecik bile giyemedim yaaa ya çırkin durursa diye amannn :(
Başka nasıl kendilerini gösterebilirler ki. erkekler onlara tek gecelik kızlar diyo :)
İnsan ne istiyorsa onu giymeli yargılamak bize düşmez.
nasıl açık veya kapalı giyinen bayanların giydiği beni ilgilendirmezse bu da beni ilgilendirmez nasıl giyinirse giyinsin bana ne , kime ne yani.
O ne öyle balık ağına takılmış balina gibi onlar kendileriyle barışık ama milleti intihar a sürüklediğinin farkında degi k
İnsanın isteği kaçıyor. Normal bir kadın giydiğinde böyle arkadan iki elinle kalçasını sıkasın geliyor:)))
Bence tek giymesi gereken kızlar hem zayıf hem koca dötlü olmalı aşırı hoş oluyolar oyle cok arkadasım var tamamen dötünün büyüklüğü ve fizigiyle alakalı
sicakta ne yapsin bu kizlar sadece zayiflar girecek diye bisey yok
ama maalesef dışarıdan kötü gözüküyorlar, aslında alternatif olarak uzun ve ince bir etek veya tulum da giyebilirler bu giyim aynı şişmanlamış ve göbek yapmış erkeklerin dar tişört giymesi gibi bir şey abi madem göbek var bol tişört giy ki kötü görünmesin :)
yapacak bişey yok.
@XxNaRKoZCuxX senden göbeğini saklasın diye kurdeşen mi döksün hacı hoşlanmıyosan bakma zaten bakılmayı da sevmiyorlar
Kendilerini nasil iyi, rahat hissediyorlarsa, onu giysinler.
Dalga geçmen veya bu şekilde konuşman yanlış yakışmıyor ama
teşhirci olacaksan da bir alt yapı olsun bu ne:/7 haklısın
Her ne kadar kötü görünse de istediğini giyer bunu yargılayamazsınız !
Hoş durmuyo ama naparsın giyiyolar demek ki öyle seviyolar :)
Herkesin hakkı giymek ama hakkaten aşırı kilolu kızlara yakışmıyo ya
Herkes özgür giyebilirler. Ama ricam kilo verip giysinler yav.
Görücüye çıkıyorlar da ondan bırak giysinler onlarda kısmetini bulsun :)))
inş sende şişko olursunda öyle giyer gezersin :D
Ben siskoyum ztn öyle giyinmiyorum :D
ozman inş sende giyersin şişko patates seni :D
Haha :D
evet güzel durmuyor bazılarında güzel ama ne yapsınlar giyme desende giyiyolar işte
isteyen istediği giyer senimi geriyo
Sort giymesi aorun olmuoda. Tayt giyince acaip gorunuo
gıysınler gıymelerıo cok hosuma gıdıyor yakısıyor onlara tayt short felan :P
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
sen bu kafayı nasıl yaşıyorsun ^^
hayatın şifresini çözdüm king ondan :D
Abi tayt giymeyin tam çevre kirliliği 😎
Mide bulandirmak için :/
İnsan kendine yakışanı giymeli.
nıye gıymesınler kanks herkes sevdıgını gıyebılır
Sende haklisin
Sen de bu tiple sokağa çıkma o zaman bacı'm.
Yha dur kanka Midem bulanacak gene yha.. ;)
Bence bu devlet eliyle yasaklanmalı
Yadirgamamak lazim o hale dusebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar