Kişilik & Karakter Nefsin Terbiye Edilmesi Hakkında Neler Düşünüyoresunuz? afakanlar_basti Takip Et Xper 5 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şehvet arzusu ağır bastığı zaman, hayvanlar gibi boğazına ve beline düşkünlük gösterir.hakkında bilgi ve birikimleriniz nelerdir? Güncellemeler+1 yıl Nefsin Terbiye Edilmesi Hakkında Neler Düşünüyoresunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
MuratŞim97 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Nefsin istediklerini yaparsan daha fazlasını isteyecektir. İrade ettikçe iraden güçlenecektir. 1 3 Yorumla afakanlar_basti +1 yıl Dimi İRadene sahip çıkman gerek kesinlikle. Gerçi böyle bir sitede bunu kaç kişi yapabilir onu da bilimiyorum Yorumla MuratŞim97 +1 yıl Okuduklarına yazdıklarına dikkat edersen neden yapamayasın? Yorumla afakanlar_basti +1 yıl Kesinlikle haklısınız Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl en zor şey nefiss ve irade 0 7 Yorumla afakanlar_basti +1 yıl Nefis her zaman iradeyi kovalar. Yetiştiği yerde durmaz da geçerse felaketler başlar. Detaydaki bağlantıya bakabilirsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl baktıma ama şu irademe bi sahip çıkamıyorum Yorumla afakanlar_basti +1 yıl Tetikleyen şeylerden uzak dur bu sitede cansel konulardan özellikle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben o anlamda demedim zaten o konuyu takip etmiyorum yemek yemem konusunda dedim Yorumla afakanlar_basti +1 yıl Ben nefisten kasıt yemeyi kastetmemiştim ama kilo ile ilgili bir sorununuz mu var özel değilse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet zayıflamam lazım Yorumla afakanlar_basti +1 yıl Oruç turmanizi tavsiye ederim öncelikle siz başlayın devamını sonra söylerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nefsin istediklerini yaparsan daha fazlasını isteyecektir. İrade ettikçe iraden güçlenecektir.
Dimi İRadene sahip çıkman gerek kesinlikle. Gerçi böyle bir sitede bunu kaç kişi yapabilir onu da bilimiyorum
Okuduklarına yazdıklarına dikkat edersen neden yapamayasın?
Kesinlikle haklısınız
en zor şey nefiss ve irade
Nefis her zaman iradeyi kovalar. Yetiştiği yerde durmaz da geçerse felaketler başlar. Detaydaki bağlantıya bakabilirsiniz
baktıma ama şu irademe bi sahip çıkamıyorum
Tetikleyen şeylerden uzak dur bu sitede cansel konulardan özellikle
ben o anlamda demedim zaten o konuyu takip etmiyorum yemek yemem konusunda dedim
Ben nefisten kasıt yemeyi kastetmemiştim ama kilo ile ilgili bir sorununuz mu var özel değilse
evet zayıflamam lazım
Oruç turmanizi tavsiye ederim öncelikle siz başlayın devamını sonra söylerim
Terbiyesiz biraz