Benim bir tane var, ilk okula giderken erkek arkadaşım vardı kalemimi istemişti verdim sonra beni yanağımdan öpmüştü ben çok utanmıştım, tüm sınıf 'oooo' demişlerdi eve geldim ağlayarak anneme anlatmıştım annem gülmüştü, ama ben çok utanmıştım ya hala unutmam o olayı, aklıma geldikçe şimdi gülüyorum.😂😂Unutamadığınız çocukluk anılarınız var mı?
Serseri dizisi vardı.. onu izler serseri geliyooo derdim birgün ayağıma cam battı ayak baş parmaktan ayağımın orta boşluğuna kadar kesilmişti güzel bir anı 😀
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Bizim zamanımızda öyle kitap çok yoktu bir de doğuda okuyunca. Neyse öğretmenimiz dergi aldirirdi bize. Annem dergi parasını vermişti ilkokuldayken. Ben de kaybetmiştim. Eve gitmedim. Aglamistim. Onun dışında ilk defa şehir dışına sınav için abim beni götürmüştü. Ben de bilmiyorum. Sınav bitene kadar abim merkeze gideceğini söylemişti. Sınav bitti abim ortada yok. Ben de telaslandim korktum. Başladım aglamaya hiç tanımadığım bir kız gelip o küçük yaşta beni teselli etti aynı yaşta olmamıza rağmen. O kızın yaptığını asla unutmadım
2,5 litrelik pet şişelerin için işiyordum daha sonra kireç taşı ile dolduruyordum içlerini bomba gibi patlıyordu 30-40 dakika sonra. Bir de kızların üstüne canlı yılan atıyordum oda güzeldi
Çocukluğumda ellerime dokunup, bakıp bu tombiklik çoka ermiycek büyük olucam demiştim farkındalığındaydım hoşuma gidiyodular, şimdi ellerim incecik güzel buluyorum o an aklıma gelince o hissi de hissediyorum tombik eller kalp ben