Kendimle baş başa kalırım. Kendime iyi gelirim bu evrede. Yapacak işin aslı pekte lüksümüz yok. En fazla kişi ve kişilerden uzaklaşırım, olaylara fevri yaklaşmam. İmkanım varsa ve gücüm spor yaparım. Terasta kum torbam var ve biraz kültür fizik hareketleri yapar arkasından duş işte ben tamamım.
Düşünürdüm Hayat Beni Neden yordu diye kim için niye bunları bir elden geçirdim baktım elimde adamakıllı bir neden yok Devam ederdim hayat bu kimsenin üzerine kurulu değil Ben yaşıyorum bu hayatı Benim mutlu olmam lazım kimse için üzülmeye değmez Herkes Yolunda güzel derdim önüme bakardım ve hala sağlığım elimde ise bunun için şükür ederdim Allah'a şükür bin şükür
Yenilenmek için zamana ihtiyacım oluyor. Yapmam gerektiğini düşündüğüm ekstra bir şey varsa zaten yapıyorum ama özellikle o, bu, şu diye sayabileceğim yenilenme yöntemlerim yok...
Yürürüm ya deniz kenarına giderim ya da en yakın ormanlara 😕 ve sadece yürürüm rüzgarı dinlerim, dalgaları, ağaçların sesini... Sonra. belki üç beş damla düşer benden bir de yağmur oldu mi değme keyfime 🤗 anka kuşu gibi dogarim yeniden s... m ortalığı 😂🤣 Bı arada GS yenemiyor 😂 yenemicek böyle giderse 🙋
hayat bu yorulacağız elbet üzülecegiz mutsuz olacağız ama yaşamaya devam edeceğiz çaresi yok.. yaşamak lazım direnmek lazım çicekler açar elbet kuşlar öter..
Rabbe yönelirim eğer ki günah işlemişsem tövbe eder, af dilerim hayatımda ne kadar beni kötü etkileyen ve değerli zamanımı alan varsa uğurlarım. Kendi kendime yetişmeyi ve öğrenmeyi okuyarak elde ederim sonra çiçekler vakti gelince açılır.
Genelde müzik dinliyorum ve seyahat ediyorum. Bu bana yeniden yaşam enerjisi veriyor gezmek, müzik dinlemek kamp yapmak bir yere gidip yemek yemek, yeni insanlar tanımak vs...