Erkeklerin encok sikayet ettigi kadin tripleri (kaprisleri) nelerdir?
Cevabın nedir?
Sen müsait değilsin sanırım?
Hmm, neyse canım sana iyi geceler, ben yatıyorum
Meşgulsün sanırım, anladım canım sana iyi sohbetler
İyi, sen bilirsin canım, görüşürüz
Bir şeyim yok, boş ver.
İyiyim ben, tamam
Konuşulacak bir şey yok
Hmm.. anlıyorum canım
Haklısın canım, ben kimim ki arkadaşınla konuş sen
Tamam neyse ya sen haklısın
Tamam suçlu olan benim, kapat konuyu. Nasıl bu kadar rahat bir adamsın ya
Bir şey demiyorum sana !
Bir müddet konuşmayalım ; sen de keyfini çıkar bu sürecin, emin ol ben de çıkaracağım By
Benimkinin sinir krizi geçirdiği triplerim bunlar :D01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkekler kadınların hiçbirşeyine tahamül göstermezler en küçük bir laflarına bile... (çoğunluğu diyelim)
00 Yorumla
+1 yılbazen soyle demek istoyrum ;
* musaıt olsam mesaj atarım ne trıp bu got >:(
bide dedıgımı yanlıs anlıyo dogrusunu anlatıyorum acıklıyorum hala aynı trıp devam iltifatı hakaret anlıyo sonra ıltıfat ettıgımı soyluyom gene trıbe devam ynı bı sus * dıyesım gelıyo05 Yorumla- +1 yıl
kime selam bana mı :D
- +1 yıl
bn mi abartıyom
Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. Bana bir şey söylemeden küsmesi, darılması... Ya önce bana de ki şöyle böyle yaptın diye. Ben de açıklayayım. Hesabın veremeyeceğim bir şey yapmamaya çalışırım. Ama bir şeye alınıyorlar sonra küsüyorlar, trip atıyorlar falan. Birazcık büyüseler ya... Ah kadınlar Ah...
24 Yorumla- +1 yıl
Hahahah ya ben bunu yapmaya bayiliyorum hatasini söylemeden trip atmak :D
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
46Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılben kendiminkini söyleyim ne kadar triptir sen karar ver,
traş oluyorum sabah, geceden kalan bir konu, traş olurken yanıma gelip konuyu açıyor, bende sinirden az kalsın suratımı kesicem, uyarıyorum traş oluyorum sonra konuşalım diye, oda bana sakalın bile benden önemli diyor ne alaka? :s02 Yorumla- +1 yıl
Banyonun kapisini kilitle.. beyin bedava
Aynen bende uyuz oluyorum abi timid61 dediği gibi soruyorum ne oldu diyorum sanane banane iyi tamam ota b*ka trip atıyor ya bu beni sıkıyor bir yandanda sıkmyor anlamıyorum :D bir de bana taaa 2 sene önce böyle böyle yaptın unutmadım bunları diyo o da bir ayrı sinir konusu. kısacası niye yüzünde göz var diye küsüp trip atıyolar :D yapmayın bunları artık ya da bir taktik verinde trip attırmayalım sizlere
00 YorumlaERKEK : Aşkım bugün ne kadar güzel olmuşsun böyle, saçların bukle bukle, gözlerin ışıl ışıl off say say bitmiyorsun...
KIZ : Ne yani başka zaman güzel değilmiydim :)))))20 Yorumlatamam ben anladım cümlesi ile birde kafa sallamaları saçlarından tutup yüzlerini duvara vurasım geliyor
01 Yorumlaaşırı havalı ve kendini beğenmiş olupta ortam içinde lop lop soğan yiyen tipleri ıyyyyyy
13 YorumlaBen hertürlü tribi naz etmesini ukalalık yapmasını yani ne yaparsa yapsın alışkınım sevgili olmak şart değil bayan lar çiçektir prensesler iyi sohbetler by by
03 Yorumla
+1 yılTest edip sonrada neden böyle dedin demesi. En gıcık olduğum hem soruyorsun cevap istediğin gibi olmayınca başlıyorsun tripcana...
00 Yorumla
+1 yılbağırmaları vır vır konuşmaları ne yaparsan yap hiç bir şeyi beğenmemeleri her şeyde bir kusur bulmaları
00 Yorumlabenimkinin en çok yakındığı haksız değilim deyip sürekli üste çıkma triplerimmiş. hiçte bile, öyle yapmam, nerden çıkarmış. :D :D
00 Yorumla
+1 yılGururlu egoist ve yüz üstü bırakan elimi sallasam ellisi ben özgürüm bana karışamazsın gibi davranan
01 Yorumla
+1 yılgenelinden şikayetçiyizde bide işin gerçek tarafıda var yeri geliyo o tripleri bile insan özlüyor :D
02 Yorumla- +1 yıl
evet bende öyle diyorum işte tabi hepsi değil anlamsızları haric :D böyle cilveli tripler daha cok ilgimi cekiyor haha
+1 yılnokta koymaları bir şey diyorum alınıyor nokta noktalı virgül bune ya
02 Yorumla- +1 yıl
anlamıyor musun niye türk değilmisin
' Saçımdaki değişikliği fark etmedin. ' tribi.. Sanki ben o 1 cm aldırdığın saç kırıklarını farkedeceğim..
02 YorumlaMız mız, havalı, şımarık, aşırı makyajlı, soytarı tipli, pis kokan, ağzı bozuk, elinde sürekli telefonla bir şeyler yapan kızlardan nefret ederim
12 Yorumla
+1 yılKız olarak ben bile tahmin ederim. O mu daha güzel ben mi, ta demek öyle, beni sevmiyorsun artık.
00 Yorumla
+1 yılSen bilirsin fakan karışık cümleler kurup erkeklerin kafasının içine sıçmamızdan şikayet ediyolar
00 Yorumla-Başkasi mi var? Var evet biliyorum kesin baska bir kiz var.
-Niye bana mesaj atmiyosun hep ben atiyorum.
-Ilgisizsin
-Sevmiyosun
Hayir o degil bide bunlarin hepsi dogru yani02 Yorumla- +1 yıl
doğru ama biz kızlar ilgiye çok muhtacız :D ilgi göstericeksiniz tabi dozunda ne çok az nede çok fazla
+1 yılboş konuşan
kompleksli
antipatik
ukala
ailesine değer vermeyen.01 YorumlaSoylemedikleri şeyi bizden anlamamizi beklemeleri ermiş miyiz lannnn:)
12 YorumlaKadına doğru yaklaşırsan trip atmaz -,- Benim gözlemim öyle :D
51 Yorumlauff sn be slk benzeri edebi sözcüklerle konuşması beni bitiriyor
01 Yorumla- +1 yıl
Uff snn be slk...
Vay vay vay burada ne cevherler varmis duygulandim ya la :)
00 Yorumlamesajlara cevap vermemesi yani yanlış bişe yazsam hemen alınıyorlar ve tribe giriyolar hepsi aynı :D artık bende cevap vermicem o olcak
00 Yorumla
+1 yılukala olmasın, çok bilmiş olmasın, alıngan, muhalefet olmasın yeter gerisi hikaye
03 Yorumla- +1 yıl
sonuçta kapris çekilir bir yere kadar naz kapris, ama yukarda saydıklarımda eklenince çekilmez oluyorlar
- +1 yıl
var ya var.. öyle çok bilmişlik varki püüüü , kaynıyor
Net bir cevaba neden böyle dedin? neden evet dedin? Ne düşündün? Böyle dedin ama şunu ima ettin?
Yahu bırakın niyet okumayı, beyin okumayı. Cevap cevaptır.00 YorumlaValla arkadaş hayatta görebileceğin nadır kaprissiz kadınlardan biriyimdir. Sevgilim de niye yapmıyorsun diye şikayet ediyor. Ne istiyosunuz siz erkekler anlayamadım gitti ya?
01 Yorumla
+1 yılben giyimesini bilmeyen seks bilmeyen sarkık memelı kadınlar
00 Yorumla
+1 yılabazalar arasında buyumus cırkın kızlar kendını bı halt snıyolrlar komuk oluyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bugun olmaz basim agriyor :))))
01 Yorumla
+1 yılkadının çekilmediği yanı tripleri olsun kardiş
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı. Dinlemesini bilmeyen ön yargili kişiler
02 Yorumlaİlk sensin aşkım yaaa ( galaxi kadar geniş )
11 YorumlaSuratımı asıyorum susuyorum. cıldırıyo :)
00 YorumlaBende bir Değişiklik var mı :)
02 YorumlaCevap alamamak yuzune yuzune vurasim geliyo. d
01 Yorumladominand kadın nefret ederim ve dırdır tabiki
00 YorumlaKoca popolular uzay gemisi gibi nefret ediyorum:(
02 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılNefes alsin yeter galiba.. Biraz ironi
00 Yorumla trip atıp sonra bişey yok demeleri :D
00 YorumlaBaşım ağrıyor deyip kıçını dönmeleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılistediğim zaman vermeyen kadını aldatmak farzdır
01 Yorumla- +1 yıl
Kiz arkadasina kolesi gibi davranan erkegi şutlamak farzdir :)
durduk yere kusmesı hemen alınması
02 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılboş yere kuruntu yapıp trip atmayı ben bile sevmem
00 Yorumla
+1 yılüstünlüğünün farkında olmayan kadınları sevmem
00 YorumlaNeden hicbir şeyi bana anlat milyon
02 Yorumla- +1 yıl
Uff yanlis yazmissin. s. s
seks yapalım.
başım agrıyor.02 Yorumlanaz yapan kadın tıpı varya onlar ıste
02 Yorumla
+1 yılkıskançlığı abartması
02 Yorumla- +1 yıl
kesinliklee
kendini begenen güzelim diyenler
06 Yorumla- +1 yıl
bence dogru neden. ben daha önce güzel bayanla tanışyım sekreterdi işyerinde bakmadı bile işbaşı yaptım. yönetici oldum ve gayet iyi maaş alıyom bu da maaşımı duymuş igi çogaldı tabiki. bende samimi oldugu muhasebeci bayana sordum o da seni begendiğini söyledi peki neden dedim baksana hem parası var hem çekic demiş. bende oralı bile olmuyom
+1 yılher seylerı merak etmelerı ve dırdır etmeleri:)
00 YorumlaBence dırdır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldırdırcfı herşeye karışan hiç susmayan
00 Yorumla
+1 yılAlışveriş
00 Yorumla
+1 yılOta boka trip atan
00 Yorumla
+1 yılhertürlü trip
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ahahahah
00 Yorumlageç cevap
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkeklerin en çok şikayet ettikleri kadın tripleri nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne