Bence erkekleri bezdiren bahsettiklerin değil Kadınların fotoğraf çekme hava atma merakı Düğün evlenme merakı sıkbogaz edip evlenmekten soğutması Her yerde varul curul havalara girmesi Sürekli gece gündüz mıç mıç konuşma istekleri
Evlenmek isteyen de yok (seks için evlilikten bahsetmiyorum) onu ne yapacağız? Evlenip baba olasım var ama evlenecek kadın yok. Kadın yok derken bana göre değil harbiden hiç kadın yok, ortalık erkek dolu
438 puan aldım ve biyoloji okudum çünkü benim neslim çok zeki idi. Maksimum puan 565 di ve 525 puan alıp tıp kazanamayan vardı. Yani şimdiki nesil gibi al 400 puanı git tıpa olmuyordu. Kazanması zordu. 2013 ve 2015 de biyologların önünü iyice kapayan yasalar gelince işsiz kaldık. Marmara Fizik tedavi ve rehabilitasyon mezunu adam tarlada çalışıyor çünkü iş yok. Şaka değil bunlar. Endüstri mühendisi işsiz
Hayır yok. Hacettepe biyoloji bölümünü bitirip biyofizik ve botanik alanında yüksek lisans yapıp evde çocuk büyüten tanıdığım var. Yani öyle kolay olmuyor. Klasik Türkiye
Ne bileyim benim triplere genelde tatlı tatlı uyuz etmek için sadece hatta erkek arkadaşım da tatlı buluyor bunu bizde öyle bir durum yok açıkçası en iyi erkekler cevap verebilir bu soruya 😂
Yaaa bir kere geçin şu ayakları bir adam adam olsa kadını çileleden çıkartıp kafayı yedittirmez ya da bir kadın durduk yere hiç bir erkeği canından bezdirmez canını yakmış sa canını yakar
bak aynen yazılanlar ya kadınlar niye bu kadar ilgi manyağı ya...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir keresinde aradım aradım açmadı rahatsızdı merak ettim iyileşti mi diye sonra sosyal paylaşım sitesinde doğum gününde etiketlendiği fotolar çıktı o kadar gıcık olmuştum ki. O an geldi aklıma
Ne hissedebilirim ya çok gıcık olmuştum zaten sevgili değildik ama değer vermemem gereken biri olduğunu belli etti kimse kimsenin peşinden koşmak zorunda değil sonuçta
Artık üzmüyor hatta iyi oldukları zaman tuhaf hissediyorum😂 evlilikleri çöp zaten, benim karşı cinse bakış açımı tamamen değiştirdiler zaten. Artık evliliği çok zor bir müessese olarak görüyorum.
En İyi Cevaplar