8 aydır başım örtülüydü dün açılmaya karar verdim. Sırf bu yüzden bütün hayatım değişecek siz olsanız ne yapardınız?

Yaklaşık 8 aydır başım örtülüydü dün açılmaya karar verdim.. Aileme açtım bu konuyu çok sert tepkiler verip çok ağır konuştular ama çok ağır... Her yapacağım konuda bu şekilde tepki verdiler fakat bu sefer çok ağırdı... Onları utandırdığımı herkese rezil ettiğimi söylediler benim gibi evlat olmaz olsunmuş... Ben onlara huzursuzluk veriyormusum yüzümü görmek istemiyorlarmış... Bu durumda oraya dönmemin anlamı olmadığını düşünüyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Olayın içeriğini bilmeden yorum yapmayın... Yaşam şartlarımı bilmeden yorum yapmayın ben suçlanmak için değil sadece fikir almak için sordum... Ki zaten kararımı verdim ben ailem ile ne yapmam gerek onu sordum... Rica ederim kişisel suçlamaya dönüşmesin cevaplar...
Güncellemeler
+1 yıl
Az önce annem aradı ve bana şunu dedi kızım bu senınle ALLAH arasında olab bır sey dedı dunku kadından eser yoktu çok garip değilmi sizce hey allahım kafayı yememek ıcten değil :D Lütfen bı yorum yapın noluo ya :D
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ilk taşıda hiç günahı olmayan yazsın (İNCİL)
8 aydır başım örtülüydü dün açılmaya karar verdim. Sırf bu yüzden bütün hayatım değişecek siz olsanız ne yapardınız?