Ya böyle ilgilenir, ikgilenir, herşey ilk günkü gibi. Tartışma felan yok ama birdenbire konuşmayı kesen erkeğe tek bir cümle yazsanız ne olurdu?
Cevabın nedir?
+1 yılVallahi sevinirim erkek benimle niye ilgileniyo l*n :S
Şaka bir yana tabi muhabbetini sevmemiştir dicem tabi sizin ne kadar süre konuştugunuzu nasıl muhabbet ettiğinizi bilmiyorum veya başkasını bulmuştur veyahutta sıkılmıştır. Bu bence ne şerefsizliktir nede karaktersizliktir belki tanıdı ama sevmedi olamaz mı sonrada en iyisi bu şekilde diyip bağlantıyı kesti. İlla ilgi gösterdi diye en başta sonuna kadar senle olucaktı diye bir kaide yok. Ayrıca iyi ki hiç takmamışsın he onu aşağıda adamı geberttiniz kızlarla.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen mesaj atmazsan konusmayı keserler. Konustugum birisi vardı. Aradım arkadaşlarımlayım dedi mesaj atıcam dedi 1 hafta atmadı dedim ne oldu unuttun yaa işim var vs birşeyler dedi. Akıl mı kaldı dedi. Daha da mesaj atmadım. O atacak ozrunu de dileyecek.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok bizimkisi biraz farklı
+1 yılNet bir şekilde yaşanmış olarak çıklıyayım.
Canı sıkılınca yazar başkasını bulunca sana yazmaz çünkü sadece zaman geçirmek için ya da sıkıldığında seni tercih eder. Çünkü yedek oyuncu görevini üstlenirsin. Anlamadığın anda kadro dışı kalabilirsinde oyundada olabilirsin yani her zaman onun için 2. plansındır. Tecrübeyle sabit.
Güven bana birdaha ona mesaj atma. O yazsa bile. Sonunda evlenir.133 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadığım neden yedeğe karşısındakini almaz. Beni neden alıyor manyakmı bu
- +1 yıl
Hmm biraz gerçekçi olayım demekki kaşılarındaki aday bizden daha iyiymiş onlara göre.
+1 yılMuhabbetin sarmadigi icin konusmayi kesmistir , bazen sucu kendinizde arayin bazi insanlarin muhabbeti cidden cekilmiyor. Bir sey deyip kirmaktan daha iyi bir yol gibi geliyor bana
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
38Cevap
+1 yıll*n yavşak seviyoruz diye bitarafların kalkmasın de :)
21 Yorumla
Soran+1 yılHaha valla terbiyem el verse yazardım çünkü aynen öyle oldu. Ama tek kelime etmeyede değmiyor böyleleri
Ben boylesilere anlam veremiyorum ya istemiyorsan söylersin ama ne bu böyle var gibi de yok gibi de sinir bozucu hiç ona gerek kalmaz ben çıkartırım hayatımdan.
70 Yorumla
+1 yılseni tanımış ve beğenmemiş demektir, tanımak için konuşuyordur bu kadar basit ;) üzme kendini doğal şeyler bunlar ;)
30 Yorumla
+1 yılYeni birini bulmus canim sen yoluna bak birak o salagiii:)
31 Yorumla
Soran+1 yılAy zaten bıraktım, benden uzak olsun
Hiçbir şey yazma o öküz yeni bir kız bulmuştur kesin
23 Yorumla
Soran+1 yılValla yazmadım zaten kendisini bişey sanmasın diye ama ne bilim onu bozmak isterdim
Soran+1 yılÖyle Valla başta o kadar peşimden koşup bunu yapabiliyor olmasına bozuldum. Ama ne diyince onun karaktersizliği
Tabi şöyle birşeyde var kendini ağırdan satmaya kalktıysan uğraşmaktan sıkılmışda olabilir.
44 Yorumla
Soran+1 yılYüz verince böyle oldu ama neyse umrumda değil
Soran+1 yılAynen öyle. Ben bıraktım zaten. Hayırlısı olsun inşallah amin
- +1 yıl
ben sevgilimden ayrıldım kendim isteyerek sonra da barışmak için 5 ay kendimi harap ettim ve o kadr çok şey yaptım ki acı yüzünden bazılarını unuttum bile zaman gercekten güzelleştiriyor artık hiç birşey yapmıyorum allah'a havale ettim neler olcak sadece bekliyorum ve canım yanıyor pişmanım ki 5 ay boyunca yaptıklarımdan dolayı sadece.
Sen İlgilenmessen Sıkılır.
İlginden Bunaldım Dersen Üzülür.
Çok Sık Konuşuyoruz Dersen Alınır.
Biraz Rahat Bırakırmısın?
Yalnız Kalmaya İhtiyacım Var...
Gibi Şeyler Olursa Keser. Ve Sende Ona Aynı İlgiyi Göstermelisin ki Devam Etsin. Saygılar...10 Yorumla
+1 yılBaksana nasıl fark etmişsin, aslında çocuk gayesine ulaşmış
20 Yorumlakesin o kızın gizli bir açığını yakalamıştır derim :)
07 Yorumla- +1 yıl
Aha zeka küpü de burdaymis
Soran+1 yılZehir gibi maşallah :D
Soran+1 yılSen dersinde yanlış olurmu ki
Soran+1 yılÇok kabasın
Çingen ağzında; bugün başka yarın başka abe sokayım böyle aşka
denir^^21 Yorumla
Soran+1 yılHaha adam şok olur bunu benim ağzımdan duydu diye
+1 yılbana bir mesaj çek konuşmam lazım senle :Dsoruyu soran kişiyle fsaşklsa
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye :D
- +1 yıl
çekme t
+1 yılAynı şey başıma aynı kişi tarafından defalarca geldi. İlk başlrda çok yazdım tek kelime cevap yazmadı. Şimdi ise o yazıp duruyo fakat cevap alamıyo zavallı, anlatabildim mi :)) ?
610 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum canım. O sonradan neden yazmaya başladı peki?
- +1 yıl
napysn flanla başladı ilk snra ilanı aşka geçti özledim falan diye yalanın bini bin para erkek değilmi :))
Soran+1 yılBiliyorum bu lafları. Ah ah hiç inanmican bunlara. Canları sıkılır gelip seviyorum aşık oldum derler.
- +1 yıl
evet konuşmaya kmseyı bulamayınca yalnız kalınca yazarlar :)
Soran+1 yılEvet ama böyleleri cezasız kalıyor ya ona sinir oluyorum
- +1 yıl
Aynen katılıyorum bide yüzsüzlük yapıp onca zaman geçtikten snra mesaj atabiliyolarya pes :/
Soran+1 yılEvet sanki hiç bişey olmamış gibi naber, nasılsın şeklinde msjlar. Hay ben onların..
- +1 yıl
yeni birini buldukları an vazgeciolar diğerinden, en ufak bişiyde sıkılıyolar amaan takmicaksın sekerim :))
Soran+1 yılAynen öyle zamane gençleri işte alıştık..
- +1 yıl
katılıyorum :)
+1 yılaradığını bulamamamış ve sıkılmış olabilir normal şartlarda..
başına bir iş gelmiş olabilir anormal şartlarda.10 YorumlaBende ilk buluşmadan kendisini hazırlanmamış olarak gördüm sinemaya gitmiştim sonra eski manitam var dedim salladım
018 Yorumla
Soran+1 yılSende o kadar basit olabiliyormuşsn
Soran+1 yılBizimkisi biraz farklı 1 ay felan olmuştu
Soran+1 yılAsla tek kelime yazmam. Zaten 1 ayda geçti üstünden
Soran+1 yılOrası beni ilgilendirmez
Soran+1 yılİnşallah amin
Soran+1 yılGerçekten Seven birisiye karşılaşmaya evet dünden razıyım
Soran+1 yılYok sen eski manitana dönersin. Malum öyle alışkanlıkların varmış
Soran+1 yılHmmm tavi
Soran+1 yılTabi
+1 yılHeyecanı bitmiştir, hep aynı duygu duygu insan bıkar tabii :)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirşey denmezzz... çünkü aynını bende yaptım.. kendime laf getirmiyim durduk yere :)))
040 Yorumla
Soran+1 yılKimsin l*n sen :D çık ortaya
Cevap sahibi+1 yılyok ya abla valla ben sana bir yamuk yapmadım :))
Soran+1 yılÇık bakim gizliden
Cevap sahibi+1 yılilk önce sen çık... :))
Soran+1 yılAa bir kızdan daha cesaretsiz bir erkek varmış burada
Cevap sahibi+1 yılgaza gelmem... ipragaza gelirimm :)))
Soran+1 yılGelme tabi
Cevap sahibi+1 yılcesaretle alakası yok dostumm.. ne olur ne olmazz.. zati tedirgin oldumm.. niye başımı ağrıtıyımm :)
Soran+1 yılTedirgin olmuş ya bırakın yazıııkk :D
Cevap sahibi+1 yılhahahahahah :).. korktum senden yalan değill :)
Cevap sahibi+1 yılsöylimmm mi... söylimmm muu :))))
Soran+1 yılAhaha görmeden korkuttuysam, bencede çıkma gizlilikten
Cevap sahibi+1 yıltamam gösterecemm kendimi... yarın 14 te üsküdar sahilinde :)))))
Cevap sahibi+1 yılaha korkumuyorumm işte gaza getirdiniz beni... bak görün şimdi o çıkmayacak karşıma :)))
Soran+1 yılHaha yakana Gül koymayı unutma
Cevap sahibi+1 yılhahahah :))
Soran+1 yılManyak ve korkak :P
Cevap sahibi+1 yıldaha ne yapayımm yaniii... benim adım hıdır.. elimden gelen bıdır.. üsküdar da saat 2 de gel dedim daha ne diyimm... öyle kolay yokkk.. madem çok merak ediyonn
Soran+1 yılAman hem korkak hemde zoru oynayan adam. Sen bekle yarın, belki gelirim kim bilir
Cevap sahibi+1 yıloldu bende beklerim.. sanki çok meraklıydımm... ben senin için bir güzellik yaptımm.. yoksa o saatte orda olamam zaten :)))
Cevap sahibi+1 yılhem bunu test etmenin çok kolay yolu var ki... isim neydi
Soran+1 yılBak bak kendi ismini söylemiyor benim ismimi soruyor. Yok sana isim misim kork dur :D
Cevap sahibi+1 yılhahaha.. tamam ya gökhan ismim.. oldu mu..
Cevap sahibi+1 yılaradığın kişi ben değilim yani :)))
Soran+1 yılAa Gökhan senmisin? :D
Cevap sahibi+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılaradığın kişi olmadığına göre artık özgürümmm :)))
Soran+1 yılGece niye açmadın gizliliği. Allah Allah
Cevap sahibi+1 yılemin olmak istedim.. :))
Cevap sahibi+1 yılsıra artık sende göster bakalım güzel yüzünü... paravann kalksın artık :)
Soran+1 yılNapıcan sen benim yüzümü.
Cevap sahibi+1 yılmerak ettimmm :)
Soran+1 yılMerak edilecek bişey yok boşver
Cevap sahibi+1 yılböyle espirileri yapan bayan neye benziyo diye merak ettim.. ama terslediğine göre bir bildiğin vardır..
Soran+1 yılTerslerdim sadece gereksiz buldum. Hem profilimde fotom yok. Boş yere açmış olucam
Soran+1 yılTerslemedim
Cevap sahibi+1 yılbelki boş yere olmazdı ama... neyseeeee
Cevap sahibi+1 yılhiç yoktan özelden mesaj atar mısın.. ordan konuşurduk... bu soruyu baya işgal ettimm :)
Soran+1 yılAman konuşupta napıcaz. Boşversene sen beni
- Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı.
+1 yıl:) git uleyn git önünde ki boku ye layık değilsin böyle afetul devrana diyip sonuna bir tutam s. ktir gitde ekleyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılYa buldu senden iyisini
Daha güzel , cilvelisini
Kaptırdı kalbini
Anlamadın mı senı sevmediğini?30 Yorumla
+1 yılen iyisini yapıyo ilgiyi kescen ondan sonra kız ister onu özler o adamı
03 Yorumla
Soran+1 yılAsla. Birkaç haftadır kendimi yorup tek kelime yazmadım. Ama dokunsun diye birşeyler demek isterdim ama onada değmez sanırım..
- +1 yıl
al işte. sen yazmazsan adam niye yazsın sana. ilgiye karşılık gelmeyince cevap gelmez tabi.
Soran+1 yılYahu en son ben yazmıştım zaten
şoğumuş sebebini biliyor olmalısın yakın zamanda tartıştıysanız falan
00 YorumlaCanım aynı şey başıma geldi. Bekle it gibi gelecek :))
44 Yorumla
Soran+1 yılSıkışınca gelecek demi
Soran+1 yılSıkılınca
Soran+1 yılEvet bakalım döncekmi
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde sevgilim tarafından yaşayıp anlam veremediğim durum. Bizden olmuyo deyip gidiyo kısa bir süre sonra seni seviyorum diye geri dönüyo 3. kez gitti sanırım yine gelicek. Benim gibi salaksan ve seviyosan katlanmalısın.
00 Yorumla
+1 yılEğer gıcığıma gittiyse ben yazmam. Sebepsiz yere olmaz yani.
00 Yorumla
+1 yılbirdenbire konuşmaya bırakana konuşsana be adam denir
00 YorumlaDilin götüne mi kaçtı
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha aklıma yazdım bu sözü ama çok ayıp
+1 yılNe degistide sen boylesine degistin? Diyebilirsin
022 Yorumla
Soran+1 yılUzun zaman geçti aslında. Birden aklıma geldi, sinir oldum ve sordum. Kendimi yorup tek kelime yazmaya değmez. Kendilerini bişey sanıyorlar sonra
- +1 yıl
Sen biliyosun doğrusunu arkadasim , içinden nasil davranmak geliyosa oyle davran fakat içinde bir yerlerde tutacaksan tutma soyle
Soran+1 yılYok yok tutmam. Sadece başta öküz gibi direndi onunla ilgilenmemi sağlayana kadar. Yakışıklı, tatlı sözlü felandı yüz verdim. 1 ay geçti herşey aynıyken ertesi gün yok oldu. Buna sinir oldum. Yoksa öyle herkesi kendime dert yapmam
- +1 yıl
Beklentisi farkliydi ve bekledigi gibi bisey olmyacagimi dusundugu icin geri cekmis olabilir mi kendini?
Soran+1 yılOlabilirse ne bilim sonuçta kimseyi kasmam ben açık açık konuşup gidebilirdi, böyle yapmasına ne gerek var
- +1 yıl
Beklenti sonucta yani sormazya cekinmistir zamana birakmistir olmayacagini anlayinca korkak gibi çekip gitmistir
Soran+1 yılValla artık hiç girmicem erkeklerle bu durumlara en iyisi herhalde
- +1 yıl
Yanlis erkeklerle girmicem demen daha dogru , genelleme olmasin lutfen ayip oluyo burada bana yani.:P
Soran+1 yılErkek erkektir :P
- +1 yıl
Hayir her pipisi olan erkek degildir cok genelledin seeen
Soran+1 yılBöyle normalde saçları kısa , iki gözü, iki ayağı, iki eli ve pipisi vardır. Hepsi aynıdır işte :D
- +1 yıl
Elleri gozleri ayaklari saclari pipileri heryerleri farklidir kalpleri dusunceleri dusuncesizlikleride farklidir canim ben bildiğin erkeklerden degilim tamam miii hiii :D
Soran+1 yılAa bildiğim erkeklerden değilmisn. Yoksa senin pipin mi yok 😳😳
- +1 yıl
Ahahahha bu iyiydii var tabi ki her erkekte oldugu gibi benimde vaar yani :)
Soran+1 yılİnanmam :D
- +1 yıl
Ahahaha var iste ulen Alla Allaa var yani :D mesaj atabiliyosan mesaj atar misin bana seen?
Soran+1 yılNiye ki gösterim felan deme, korkutma beni :D inandım tamam :D
- +1 yıl
Gosteririm aklimin ucundan bilee gecmediii :) yaticam birazdan da sohbetine doyum olmuyo daha sonra devam edebilelim diyeee dediiim ahahah :)
Soran+1 yılGörüyormusun bu sohbeti terkedecek kadar aptal bir erkekten bahsettik :P tamam yazarım ben
- +1 yıl
Hadii yaz oncee seen olee gitcem :D
Soran+1 yılYarın yazarım yahu ne acelen var :D
- +1 yıl
Garanticiyim , saka bir yana gercekten bekliyorum yazmani ciddi diyorum gulup eglenebildiim :)
Taktikk. Ya da başkasını buldu.
00 Yorumlasenden bir adım görmemiştir
014 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok. Tamamen onun karaktersizliği
Soran+1 yılOf bilmeden böyle bilmişlik taslayıp cahilliğinizi belli etmeseniz.. En son ben yazdım zaten.
Soran+1 yılbir daha benden cevap felan alamaz. Umrumda değil sadece birden kesmesi saçma oldu ama oda onun saçmalığı işte
Soran+1 yılOlabilir tabi ben kızlar yapmaz demiyorum ama şu an bir erkekten bahsediyoruz
Soran+1 yılNeyse ya düzgün biri olsa zaten çekip gitmezdi adam gibi veda ederdi
Soran+1 yılNe saçma bir dünya, saçma insanlar
Soran+1 yılya da hata onlarda olduğu için bunu yapmak zor gelir
+1 yılBaskasını buldu sana tekmeyi koydu
24 Yorumla
Soran+1 yılTam bir şerefsiz işte, affedersin
- +1 yıl
Hayat hep böyledir
Soran+1 yılHayat değil insanlar karaktersizleşti
- +1 yıl
Evet oyle
+1 yılKafası karışmış olabilir
00 YorumlaKarakterinde sorun var derim
10 Yorumlabunu anlaman lazım, seni istemiyor
10 Yorumla
+1 yılAllah belanı versin de
03 Yorumla- +1 yıl
yok l*n :D
Soran+1 yılHaha vermiş zaten
Helal olsun. Bu muydunsevgin ! Yaz gönder
019 Yorumla
Soran+1 yılYok daha neler. Böyle yazında kendisini adam felan sanır. Sevgi medet umduğumu sanır
Soran+1 yılAma sinir bozucu be kardeşim. Bana biri hoşuma gidiyor bile diyebilirdi yani o kadar rahatımdr ama böyle birden kesmesine kızdım
Soran+1 yılKardeşim 1 ay felan konuştuk ve bigün öncesinde samimi tatlı dille yaklaşırken ertesi gün yaptığında nedir. Ah şu erkekleri bir anlasam
Soran+1 yılAnlatsana erkekleri, o kadar kolay diyorsan
- +1 yıl
Ya nasıl anlatayım şimdi. Erkekler ne kadar büyük olsa da bir çocuk gibi ilgi ister. Mesela annemizi gün içerisinde hiç aramayız ama annemizin sürekli araması sorması hoşumuza gider. Sürekli arkamızı toplayan eş isteriz. :) ayrıca her yönüyle ilgilenen de eş isteriz. Sıradan şeylerle mutlu olmayız. Maneviyata pek önem vermeyiz pahalı şeyler ilgimizi çeker. Biz eşi taşırken eşimizin bizi taşımasını isteriz. Sizler hep taşıyan erkek isterken biz maneviyatta taşıyan bayan bekleriz. Sürekli yakınlık göster mesela akşam yemeğini yedin mi diye sor ciddiyim bak erkek üstüne düştüğünün farkına varsın. Birşeyler yapmadan birşeyler beklemeyin erkekten !
Soran+1 yılSaol bunlar için ama her erkek bu yapılanların değerini bilmiyor işte hatta çoğu bilmiyor
Soran+1 yılGerçekten denedim ben bunları ama ilgi gördüklerinde onların ilgisi azalıyor. Oysaki ilgi göstermediğimde fazlasıyla ilgiliydiler
Soran+1 yılBilmiyorum çoğunluk dediğim gibi
Soran+1 yılEvet bendede olmamalı. Erkek dediğim seçici, Olgun, Zeki olmalı ama olmalı demeklede olmuyo işte
Soran+1 yılİnşallah hayırlısı diyoruz amin
- 9 ay
Böyle yapınca daha çok üzülüyoruz ama.
+1 yılbiden bire konuşmayı bırakan erkek demeli
00 Yorumla
+1 yılÖKÜZ!
16 Yorumla- +1 yıl
Yeterli mi?
Soran+1 yılYani biraz eksik gibi
- +1 yıl
Aslında olmaz öküz tarla da yararlı odun desem o da yararlı bilemedim simdi bisey geliyaaa ama ;;)
Soran+1 yılHahaha ödünün en yararsız olanındansn diyim ben :D
Soran+1 yılOdunun
- +1 yıl
Olur hak edene hakettiği soylenir
Konuşsana aloooo. dilinimi yuttun demeli
00 YorumlaHazır değildir korkuyodur :)
00 Yorumlabir sorun mu var?
03 Yorumla
Soran+1 yılSen bendende safsın :/
Soran+1 yılGüzelim adam kesin yeni sevgili yaptı gitti. Sende sorun mu var de diyosun. Adamın kendisi sorunlu..
Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna denir
00 Yorumla
+1 yılbaşkası olabilir
10 Yorumla
+1 yılDengesiz.
00 Yorumla
+1 yılBen konusmayi vok severim. konusakmi?
00 YorumlaNe oldu tam olrak anlatırsan net cvb verelim
00 YorumlaKaraktersiz
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen. Böyle yüz verene kadar uğraşıyorlar sonra verincede kendilerini bişey sanıyorlar
S*refsiz denir
10 Yorumlaşıpsevdi
117 Yorumla
Soran+1 yılEvet büyük ihtimal. Ama insan 1 günde bu kadar değişebilirmi ki
Soran+1 yılKimseye güvenemicezmi artık bu devirde
Soran+1 yıl:( hiçmi aşık olamicam ben.
Soran+1 yılBöyle olunca olamıyorum ki
Soran+1 yılTekrar değil hiç aşık olmadım. Ölmeden 1 defa olsam en azından
Soran+1 yılBugüne kadar zaten hep güzel şeylere inandım. Yaşım 20 benim yaşımda 5 yıldır ilişkisi olanlar var. Ve benim hiç olmamış, biraz garip değilmi
Soran+1 yıl:( olmak istiyorum ben. Ölmeden önce bir defa olsam yeter ama güzel bir aşk yaşamak istiyorum. Ömürlük süren, eksilmeyen ve hep yenilenen bir aşk
Soran+1 yılBeklerim ama olsun inşallah amin
Soran+1 yıl:).
+1 yılöküz
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılDengesiz.
10 Yorumlahiç bişey
00 Yorumla
+1 yıl'' m a l''
10 Yorumla
+1 yılo* cocugu denir
00 Yorumlabaşkası var