Hiçbir şey denmez. Değmez çünkü. Yarım hissetmek kötü, ama o kişi senin hayatında daha önce yoktu ve sen zaten tamdın. Unuttuğun bu gerçeği hatırla... Sanırım kimseyi gözü kara sevmemek gerek..
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Herkes kendine yakışanı yaparmış bu hayatta.. Senin bana yaptıklarını ben sana yakıştırmadım ama sen kendine yakıştırmışsın çoktan. Hatta gittiğin yerlerde yakışmış sana.. Herşey de bi hayır vardır, gidişin hayırlı olsun gittiğine.. Canın sağolsun demiyorum, yürek yangınlarıyla uyan uykularından.. Mutluluğa açacağın gözlerin yaşlarla dolsun.. Pişmanlığından kavrul ama elinden hiçbir şey gelmesin.. İçinde büyüttüğün ne varsa bilirim ki olmayacak.. Bilirsin kimsenin yaptığı kimsenin yanına kâr kalmadığı gibi kıranların hepsi bir gün tek tek kırılacak.. Merak etme ben senden vazgeçtim. Yüreğimi bir kelebeğin kanadına bağlayıp başka şehirlere göç edeli çok oldu. İyi ki gitmişsin. Sen gidince ben kendime geldim.. ~ Songül Ünsal
Umarım sadece 1 gün çok daha narin bir kalple gözlerini açarsın dünyaya, dünyanın naif kalpler için nasıl bir cehennem olduğunu anlarsın. Ben kötü olmanı istemem sadece 1 gün bunu tadarsın umarım...
Çok şey dersin. Çok şeyler hissedersin. Ölüyorum. Bitiyorum sanırsın. Sonra kabullenirsin. Ardından vaz geçersin. En son bunda da vardır bir hayır deyip dersini alıp hayatına devam edersin.