Erkekler neden doktora gitmek istemiyor bakın etrafınıza anneniz mi daha çok doktora gidiyor babanız mı erkekler adeta doktora gitmemek için çırpınıyor neden peki
Cevabın nedir?
Ben gitmek istemiyorum, cunku doğru dürüst ilgilenmiyorlar. neyin var şuyum var, yaz ilac gönder. be mübarek, önce bu hastalıgın kaynağini araştır ilac gecici tedavidir. kaynağı yok etmeden ilac ne fayda etsin.. ama mecburen yine gitmek zorunda kalıyorum baska çaresi yok. elimden geldiğince doğal gıdalar tüketip kendi kendimin doktoru olmaya calısıyorum.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben gidenlerdenim, doktor fobisi olanlar çok, muayene ve tedaviden korktukları, ilaç kullanmanın bedenlerine zarar verdiğini düşündüklerinden gitmek istemezler , birde serde erkeklik var erkek hasta olmaz, ağlamaz, düşmez, dimdik ayaktadır
01 Yorumla
+1 yılErkekler her zaman kendi gücünü kuvvetini üstün görür genelde ben başaramadım sen bul bir çözüm gibi şeylerden hoşlanmazlar. O yüzden erkeklerin ağzından duyamacağız cümleler top3: Musluk bozuldu ama katiyyen ellemiyorum ustasını çağıralım
01 Yorumla
+1 yıltıbbın onlar için çaresiz kaldığının kendileri de farkında olabilirler
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
39Cevap
+1 yılErkekler bayanlara oranla daha direncliler diye dusunuyorum. 26 yasindaym muayehane oldugumu hatirlamiyorum. Bu hastalabmiyorum anlamina gelmiyor tabi ufak tefek hastaliklar grip bas agrisi vs oluyor ama bir iki gun caba gosteriyorum daha cok yemeye yurumeye calisiyorum hemen geciyor:)
02 Yorumla- +1 yıl
"muayehane "
yıh yıh yıh :D
+1 yılÜşeniyoruz... Korkuyoruz.. Kaçıyoruz... Üşeniyoruz çünkü ciddi bir şey olmadığını düşünüp zaman kaybetmek istemiyoruz yapacak daha önemli işlerimiz var ya sağlıktan öte... Korkuyoruz çünkü vurulabilecek bir iğne ihtimaline karşı önlem alıyoruz (aşk acısı diye ağlayanlardan fazla can yakar bu)... Kaçıyoruz çünkü erkekliğin%99u budur :))
01 YorumlaBenim babam çok doktora gider. Hatta o kadar ki parmağı kanasa bile (tamam bu abartıydı ama)
Ben sanırım anneme çekmişim. Her olaya bana bişe olmamıştır. Sorun yok taş gibiyim derim.
Ayrıca ne zaman hastaneye gitsem bayılıyorum. Kan verirken, iğne vurulurken, parmağım kırıldı alçıya alırlarken, alçıyı çıkartırken, serum takarken, kan grubu ölçerken... O yüzden artık hastane kapısının önünden geçmiyoeum01 Yorumlaİşten izin al, hastaneye git, sıra bekle, sıra numaran 268 muayene olan hasta sırası 57. bekle bekle bekle bekle bekle. sonra doktor iki kutu ağrı kesici yazsın eve dön.
İkinci seçenek:bakkalda bile satılan bilinen ağrı kesici den al ic. oh turp gibisin.
İşte sebep bu.03 Yorumlakadınlardan daha güçlü ve daha sağlıklı olduğumuz içindir herhalde:D bir de ufak tefek sorunları genelde kendi yöntemlerimizle hallederiz. yani grip olduk diye hemen hastaneye koşmayız.
03 Yorumla
+1 yılgrip, ateş gibi haslalıklar için gerek duymuyorum kendine bakarsan geçiyo çünkü.
Ama ciddi bir hastalıkta bayanlardan daha çok doktora giderim gibi geliyor.01 YorumlaBelki, meşguliyetten. Zamanları az. Belki, beklemeyi sevmediklerinden.
Muhtaç olmam umarım ama doktora gitmeyi seviyorum. Hep özel ilgiyi sevmişimdir.00 Yorumla
+1 yılya şimdi ne için gidicem kansermiyim sanki :D ney ateşimvarboğazım ağrıyor burnum akıyor yat uyu geçer ne diye dünyanın ilacını içiyimki
012 Yorumla- +1 yıl
kızııım annene söyleme yarın sana telefon alalım :D
- +1 yıl
yarın note 3 alayım çıktığında da iphone 6 alayım dünyalar güzeli kızım erkek arkadaşın var mı vereyimmi arabayı :D
- +1 yıl
olurmu öyle kızım nasıl istersen sen satanist dersen satanist mason da olur dini hiç önemli değil hatta erkek olması bile :D
- +1 yıl
seçimlerinesaygım sonsuzkızım :D
- +1 yıl
ne demek canım kızım :D ( sabah sabah güldürdün :D ben kaçtım vizem var )
- +1 yıl
:( yapma be kızım daha çabuk para kazanmam lazm daha iphone 6 alıcam :D
Zorda kalmadıkça gitmeyi sevmiyorum. Çünkü hastahaneler ayrı bir rezillik. Allah kimseyi düşürmesin, düşenlere de acil şifalar versin.
01 YorumlaDoktorlara uyuz olduğumuzdan heralde.. boyunda teleskop :) garip garip haraketler.. :)
01 YorumlaSadece erkekler mi? Bnde hastahaneye gidemem iğne falan öfff acayip korkarım bayılırım hemen
02 Yorumla
+1 yılBende sevmiyorum. Babamın bu durum için bir yorumu var da sölümem :D
07 Yorumla- +1 yıl
:D söliyemeyom :D
- +1 yıl
Sölüyemeyince yazemeyom da :D
- +1 yıl
Of of ne olcez böyle :D
+1 yılNora hatirllat dedin bak yaziyorum ;-D erkeklerde kadinlar kadar cesaret yok bide kadınlar erkeklerden daha çok rahatsiz olduğu için aliskinlar sanirim bu doktora ;-D
01 YorumlaBen gitmeyi sevmiyorum. Çünkü tahliller gidip gelmeler vs. bir türlü bitmiyor. Doktora gitmek icin zamanimda yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen gitmeyenlerdenim üşengeçlikten gitmem param olsa altımda arabam olsa yine ufak tefek sey icin gitmem ama arabaya atlar ozel hastaneye giderim devlet hastaneleri rezillikten başka birşey değil
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılzevkten :D
Genel de hastalıkları varikosal bağsur oluyor da ondan!!!
01 YorumlaNe alaka bir sağlık problemi oldummu gider bende dahil
03 Yorumlahe garip garip hareketler bir şekiller vi havalar tip ya kıl oluyorum :)
03 YorumlaAllaha şükür 24 yaşımı bitirecem 3 defa gittim 1-sünnet olurken 2-sağ kolumu kırarken 3-yine sağ kolumu aynı yerden kırdığım için.
03 YorumlaŞahsen ben doktorları sevmediğimden dolayı gitmiyorum, yılda en fazla 1-2 defa gitmişliğim var ve her gidişimde kan aldırmamı söylüyorlar. Beni kan tuttuğundan dolayı gitmiyorum :)
05 YorumlaHasta olunca gidiyorum ama genelde o doktora gıcık oluyorum çok tuhaf oluyolar
01 Yorumla
+1 yıldoktorlardan korkuyorum kardiş. iğne hemşire hepsi ürkünç :) annemin ıhlamuru bana yeter.
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 960 cevap paylaştı.
+1 yılSen neden bu kadar çok soru soruyorsun? :P aslında ozelden sorucaktım bunu ama labali olmasın :)
06 Yorumla- +1 yıl
Bende 2 gündür sormayı :P
- +1 yıl
Bu saatlerde sorulan soruların 10 da 2 si senin sen olmasan soru kalmıcak KS de :P
- +1 yıl
Ozaman çok sorumsuz bir üyeyim :)
+1 yılerkek adam doktoramı gidermiş peh duymamış oluyum :)
00 Yorumlatam tersi bende en ufak bişey için bile olsa hemen giderim.)
01 Yorumla
+1 yılSen hiç erkek hastalıkları uzmanı duydun mu?
13 Yorumla- +1 yıl
kadınlara oranla az hasta oluyorlar
ineden korkuyor kjdslkjfflksj
03 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılben istiyorum da göndermiyorlar
03 Yorumla- +1 yıl
ne zaman hangi konuda istemiyorlar?
+1 yılgerçekten beyler, neden?
01 Yorumla
+1 yıl''bana bişey olmaz'' havaları.
01 Yorumla
+1 yılErkeğe yaşlandığını düşündürüyor.
01 Yorumla
+1 yılkolum kopsa kendim dikmeye kalkarım.
05 Yorumla- +1 yıl
yardım istemeyi sevmiyorum. bu kış mesela evde yandaki suya uzanacak halim yoktu. sürüne sürüne duşa girdim duşta 1 saat durdum çünkü ayağa kalkamadım :) sonra su ısıtıcısını yatağın yanına aldım ilaçları tylolhot mı ne ondan burun spreyi boğaz bilmemnesi. su kaynatıp kaynatıp o ilaçları içtim yorgan altında terleyip durdum iki rulo tuvalet kağıdı da yanıma koydum. tabi ben yalnız yaşamaya alışkın biriyim onla da çok alakalı olabilir. sonuç iyileştim diğer gün akşam dışarıya çıktım hangi doktor beni bu kadar hızlı iyileştirir ki :)
- +1 yıl
annem olsa kıyar mı ya
+1 yılkendim sağlıkçıyım terzi misali -.-
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılhastaysam giderim tabi salak mıyım ben :D
02 Yorumla- +1 yıl
aynen yalan olmasın en son 2,5 yıl önce gittim
+1 yılHastane sağlam adamı bile hasta ediyo da ondan
03 Yorumla- +1 yıl
Allah düşürmesin
annemsiz gitmem S: :D
05 Yorumla
+1 yılAilede doktor cok gitmeye lüzum yok
01 Yorumlacok şükür 2 yildir hic gitmedim
02 Yorumlasağlını pek düşünmüyorlar demekki
01 Yorumla
+1 yılO ortami seven yok bence.
02 Yorumla- +1 yıl
Severek gitmiyor işte zorunda kalinca.
iğne yapmasından korkuyoruz kanka :S
00 Yorumla
+1 yılErkekler kızlar kadar ruh hastası degil :))
01 Yorumla
+1 yılhastaneler leş gibi
02 Yorumla- +1 yıl
şahsen ondan gitmiyorum
Bilmem :)
01 Yorumla
+1 yılkorkuyolardır :D
01 Yorumla
+1 yılKorkuyolar
01 Yorumlaiğne :(
04 Yorumla
Devamını Gör(32)