Kişilik & Karakter Eksik bilgi vermek yalan söylemek sayılır mı? Shithappen Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eksik bir şeyler Güncellemeler+1 yıl Guncell cok Eksik bilgi vermek yalan söylemek sayılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
uzun_yol_ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. O an söylenmesi beklenen bir şeyse evet, değilse hayır. 1 0 Yorumla
vampirkayla Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Cogu durumda sayilir. Bazen eksik söylemek daha hayirlidir ama sanirim nadir durumlarda 1 0 Yorumla
PatavatsızHerif Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sayılmaz bence kimseye bir şeyi tam olarak anlatmam güvenmediğim için 1 0 Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Yalan söylemek değil, doğruyu daha az söylemektir. 1 0 Yorumla
nisenseix Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. bunu hep düşünmüştüm JSKWOWJSJAKWKSJ 1 2 Yorumla Shithappen +1 yıl Eksik seye bagli degidiyo galiba djhshshjs Yorumla nisenseix +1 yıl aynen djwpkwjdsowojdkd Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Art niyet varsa sayılabilir. 2 4 Yorumla Shithappen +1 yıl Korku varsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korku derken yaptığı bir pisliğin ortaya çıkmasından korkuyorsa tabi sayılır. Yorumla Shithappen +1 yıl Yok oyle pislik yok jhkg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence yalan da dahil olmak üzere kötü niyet ile söylenmediği sürece bir sıkıntı olmaz. Çünkü yeri gelir bazı kişilerin bazı şeyleri öğrenmemeleri daha hayırlı olabilir. Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bilerek söylüyorlar yalana girer 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sarki ne alaka.😂 1 5 Yorumla Shithappen +1 yıl Guzel dunleyin diye seyy ettim jfhgjchf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahhaha. Iyi yapmissin sistircimmm. Yorumla Shithappen +1 yıl Hobit sen misin jdhdhhdhshwhshshhshs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yooo. Yorumla Shithappen +1 yıl Heeee tamam birine benzettim jxhshsjjshshs Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Sayılır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
O an söylenmesi beklenen bir şeyse evet, değilse hayır.
Cogu durumda sayilir. Bazen eksik söylemek daha hayirlidir ama sanirim nadir durumlarda
Sayılmaz bence kimseye bir şeyi tam olarak anlatmam güvenmediğim için
Yalan söylemek değil, doğruyu daha az söylemektir.
bunu hep düşünmüştüm JSKWOWJSJAKWKSJ
Eksik seye bagli degidiyo galiba djhshshjs
aynen djwpkwjdsowojdkd
Art niyet varsa sayılabilir.
Korku varsa
Korku derken yaptığı bir pisliğin ortaya çıkmasından korkuyorsa tabi sayılır.
Yok oyle pislik yok jhkg
Bence yalan da dahil olmak üzere kötü niyet ile söylenmediği sürece bir sıkıntı olmaz. Çünkü yeri gelir bazı kişilerin bazı şeyleri öğrenmemeleri daha hayırlı olabilir.
Bilerek söylüyorlar yalana girer
Hayır.
Bilgiyi doğru vermemektir yalan.
Sarki ne alaka.😂
Guzel dunleyin diye seyy ettim jfhgjchf
Hahhaha. Iyi yapmissin sistircimmm.
Hobit sen misin jdhdhhdhshwhshshhshs
Yooo.
Heeee tamam birine benzettim jxhshsjjshshs
Sayılır
Hayır..,
Yaani