Merhabalar sevgili üyeler, umarım iyisinizdir. Zor bir yol geçiriyoruz, sonuna yaklaşmış olsakta yeni yıldan da pek umutlu değilim açıkçası. Her insanin şu dönemler de iyi ve kötü günleri oldu. Geneli kimisi için kötü olanda vardı ama tabii modumuzu yüksek tutmalıyız ki ilerde birgün güzel şeyler bizim için gelebilsin.
Pekala soruya geçelim çok sevgili KScanlar, Her kötülüğe, her negatifliğe, canımızı sıkan her insana ve herşeye rağmen hayatınızda iyi giden şeyler var mı?
Varsa, nedir bunlar?
Benim nacizane ve küçük hayatımda iyi giden pek birşey kalmadı. Haa ! Balıklarım hala yaşıyorlar ve yaşlı bir muhabbet kuşu sahibiyim, garibim o da hala hayatta. Dilerim daha kötü günler yaşamam. Tabii, dilerim sizde kötü günler yaşamazsınız, çok sevgili üyeler..
Her şeye rağmen hayatınızda iyi giden şeyler neler?
Aslında herkesin hayatı düz bir çizgiden ibaret değil. Bir döviz grafiği gibi hayatımız var. Bazen kötü giderek dibe vuruyoruz, bazen ise güzel haberler alıp iyi şeyler oluyor.
Unutmayın !!! Mutluluk ve üzüntü geçici şeylerdir. En son mutlu olduğunuz bir anı hatırlayın, o gün çok mutluydunuz değil mi? Ama şu an o gün kadar mutlu değilsiniz. Veya sizi en çok üzen bir anınızı düşünün belki o gün çok ağladınız ve çok yıprandınız. Ama şu an etkisi belki azaldı , belkide artık sizi üzmüyor. Çünkü hepimiz biliyoruz ki. (Mutluluk, sevinç, heyecan, üzüntü) bunların hepsi anlık duygulardır. O yüzden hayatın tadını çıkarın. Kötü günlerin esiri olmayın. Bırakın o gününüzde kötü geçsin. Daha nica güzel günler sizleri bekliyor... ⚓️
İyi gidiyor. Aslında bazı şeyler kötü giderken onlarla mücadele etmek, mücadele edilemeyecekse kendini oyalamak iyi gelebilir. Kafanı dağıtacak şeylerle uğraşarak kendini geliştirebilirsin. Böylece gelecekte karşına çıkabilecek olası fırsat yelpazesini de genişletmiş olursun.
Olumsuz pek çok şey var bunun yanı sıra kedim var ailem var gelecek hayallerim var yani inşallah olur bu ülke biraz karışık olduğu için zaman alıyo gerçekleşmesi için torpille dönüyor pek çok şey
Herşeye rağmen değişmeyen ben herşeye rağmen hayallerimi yaşadıklarımı değiştirmeyen ben ve umutsuz insan olmaz daima güzel yaşamaya devam etmeli çabalamalı insanın elinde olan bir şey
Hala yaşıyorsak ve hayatımızı bir şekilde idame ettiriyorsak bence iyi gidiyor demektir hayatımız. elbette canımızı sıkan olaylar şeyler mutlaka olacak zaman zaman ama bunlarda bunun cilvesi. :)
Umutlarım, Finansal varlığım ve akılcı yatırımlarım, Kendime olan inancım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok şükür bu yıl istediğim bölüme yerleştim, biriyle tanıştım ve hayatımda ilk kez açıldım, sonra ne olacak hiçbir fikrim yok. İnşallah olumlu sonuçlar alırım hayırlısı ile.
Sorun hep olacak önemli olan soruna çözüm bulmak sorunu kabul edip soruna sarılıp beklemek değil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eşimle aram çok iyi, orkidelerim çiçek açtı, oğlum okumayı öğrendi, kızım çişini söylüyor artık çok şükür. Hedef kitap okuma sayıma ulaştım. Daha ne olsun🌺