Yapabilen var mı? Ben belirti alıyorum ama henüz başaramadım.
Bilmeyenler için shifting zihin yoluyla gerçeklik değiştirmektir
Yapabilen veya deneyenler cevap versin lütfen
Bilmeyenler için shifting zihin yoluyla gerçeklik değiştirmektir
Yapabilen veya deneyenler cevap versin lütfen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yapabilenler varsa yazsın da üstüne bir kova su dökelim belli ki hala uyuyor.
Anlamadım? Uyuyor derken?
Senin gibi cahiller bunu anlamaz tabii. İmkansız diyorsun eminim ne denemişsindir ne de araştırmışsındır. Bilim adamları bunu bizzat yaptı. İnternetten bakarsan bulursun.
Allah'ım sana geliyorum. Bir de bana cahil demiş, hele gelip bir de bilim adamları bu yapmış demiyor mu nasıl gülsem bilemedim. ksdkcmadcascmsmcas
Daha shiftingin ne olduğunu bile bilmeden geldiğine adım gibi eminim ki burda boş boş konuşuyorsun. Öyle yok olup başka bir dünyaya gitmiyorsun. Paralel evrenden bahsediyoruz. Ve asıl ben sana gülüyorum araştırmadan burda laf sokmaya çalıştığın için. Shiftingin ne olduğunu bile bilmeden gelip burda boş boş bilgisizce yorumlar yapıyorsun. Belliki hala uyuyorsun üstüne bir kova su dökelim de uyan.
Cidden böyle senin gibi cahilleri gördükçe acıyorum. Bir şeyi bilip bilmeden gelip yorum yapma. Rüyaymış. İnsanlar orda bir sene bile kalıyor. Hatta daha fazla. Yapmak kolay değil ama zor da değil. Rüyada bir şeyi net olarak göremezsin. Shifting yaparak görebilirsin. Rüya ile shifting arasında tonlarca fark var. Resmen zihin rahatsızlığı olan insanlara laf anlatmaya çalışır gibi hissediyorum şu an.
Sen paralel evren olduğuna inanıyorsan ve bunu inkar edene de cahil diyorsan ben sana acıyorum. Bu dediğinin bana bir tane bilimsel kanıtını göster senden özür dileyeyim. Öyle karşındakine cahil deyip bilmiyorsun demekle bu işler olmaz. Yazdıkların tamamen bilgisizlik ve üçüncü sınıf internet sitesi bilgileri kokuyor.
Ben senin inkarına laf etmiyorum. Düzgünce inanmadığını söyleyebilirdin resmen kendi dediğin kesinlikle doğruymuş gibi yorum yapıyorsun. Yoksa eleştiriye açığım. Bunun bilimsel kanıtını da istiyorsan en netini nasaya bakarak bulabilirsin. Yapan bir çok kişi var. Hala da inanmıyorsan yorum da yapma. Buraya yapan veya deneyen yazsın dedim. Ayrıca belirti aldım. Alıyorum.
Ben sana gayet düzgün yorum yazdım. Nasa'ya bak bulabilirsin demen aslında bu konuya o kadar çok uzak olduğunu belli ediyor ki ve buna rağmen de bilgisizce konuşmaya devam ediyorsun. Nasa'da bunun için en ufak bir veri bile yok. Sadece paralel evren üzerine araştırmaları var, sen ise paralel evreni kullanarak bambaşka saçmalığı bilimsel kanıt olarak savunuyorsun. Bilim ve haliyle de fizik net sonuç ister ve ona inanır. Ben senin inanmana veya inanmamana laf etmiyorum ama bana gelip burada bilim adamları kanıtladı deyip üstüne de bana cahil diyorsan o zaman kendi cahilliğinle yüzleşmen gerek. Farkındaysan sana bana bir tane bilimsel kanıt göster dedim ve sen bana sadece NASA'ya bak dedin, yani net bir sonuç olarak elinde hiçbir şey yok, sadece kulaktan dolma zırvalıklar.
Shifting zaten paralel evren demek
Ayrıca inanmıyorsan burda boş boş yorum yapma o kadar belirtmişim yapan ve deneyen varsa yazsın diye sen laf sokma çabasındasın
Neyse gerçekten uğraşamam bu bir teoriydi nasa da zaten bununla ilgili araştırmalar yaptı sadece nasa diyorum daha resmi olduğu için hani deneyen yapan ve bilgisi olanlar olduğuna göre böyle bir şey gerçekten var sen her ne kadar inanmasan da var ve bu daha yeni çıkmış bir şey şu an genel olarak yabancı ülkelerde yapanlar var Türkiye'de yapan sayısı az bu yüzden internette bununla ilgili fazla bilgi bulamazsın
Sanırım biraz internette araştırma yaptım ve yola mı gelmeye başladım? Terori demiyorum orada farkındaysan teoriydi diyorum ve ayrıca evet haklısın NASA paralel evren olup olmadığı üzerine araştırmalar yaptı. Shifting nasıl yapılır vs bu tip şeylerle zaten uğraşmaz. Benim dediğim şeyin saçmalık olduğunu da düşünmen senin kendi bileceğin iş. Shiftingi yapan bir sürü kişi var yani senin dediğin o rüya saçmalığı falan değil önce düzgün okumayı öğren öyle gel
Shifting, gerçekliği değiştirmektir. Bulunduğunuz yaşamdan sıçrama yaparak bir nevi paralel evren seyahati yapar ve farklı bir insan olarak hayatınızı yaşarsınız. Ama hayatınızın tamamını sıçrama yaptığınız kişi olarak yaşamazsınız. Orada yalnızca belirli bir süreliğine vakit geçirebilirsiniz.
Daha kolay method lar deneyebilirsin
Yohhh yaaa zor iş