Shifting yani evren /gerçeklik değiştirme sizce gerçek mi? Yabancı insanlarda gördüm ve gerçeklik değiştirerek Hogwarts'a giden varmış. Shifting nasıl yapılır? Shifting sizce gerçek mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Shifting yani evren /gerçeklik değiştirme sizce gerçek mi? Yabancı insanlarda gördüm ve gerçeklik değiştirerek Hogwarts'a giden varmış. Shifting nasıl yapılır? Shifting sizce gerçek mi?
Kainat dediğiniz oluşum içinde gezegenler galaksiler (en yakın komşu galaksi andromeda) ve yuzbinlerce galaksinin bir arada olduğu evrenden ve evrenden doğan (buda bir teori) paralel evrenlerden oluşan sonsuzluk.. Hawking büyük patlama bingbang dedi ama buna sebep olan şeyin ne olduğunu asla bilemedi.. Yani evet hiclikten yokluktan geldik ona göre ama ne ateşledi? Fitili yakan neydi?
Hal böyle olunca bu kadar bilinmezin cozulmezin icinde ki bilim bu konuda aciz , insanoglu gibi beyninin sadece az bir kısmını mental anlamda kullanabilen bir canlınin evrenler arası seyahat etmesi anca bilimkurgu filmlerinde olur.. Yani bonzai filan icmis ise o ayrı sabah marsta kahvaltı yapar akşam jupiterde uykuya dalar satürne çıkma teklifi eder..
olayı yanlış anlamışsın somut olarak evrenler de seyahat etmiyorsun zaten gerçekleşen her şey zihninin içinde gerçekleşiyor sadece rüyalardan daha gerçekçi astral seyahat ile shifting i karıştırmayalım lütfen.
Paralel evren işlemidir aslında. Evrenler arası seyahat edebiliyorsunuz bu shifting ile. Birçok metodu var. Bu aralar popüler olmasının sebebi Draco Malfoy yani Harry Potter kitabındaki karakterin fanlarının Draco ile kendilerini yakıştırdıkları içerikler üretmeleri. Bunu da shifttinf metoduyla yapıyorlar.
Shifting yaptığını iddia eden bir fan, “Geçiş yapmak çok tuhaf bir deneyim. Son derece canlı bir rüya gibi, ancak şimdiye kadar gördüğüm tüm rüyalardan daha gerçek. Vites değiştirmeyi planlamadan önce, telefonumdaki notlar uygulamasında kendime, istenen gerçeklikte tam olarak ne olacağını planladığım bir senaryo yazıyorum. Bu tam olarak ne olmasını istediğimi görselleştirmeyi kolaylaştırıyor - bu yüzden Hogwarts'a gitmek istediğimi ve Draco'nun erkek arkadaşım olmasını ya da benimle flört edeceğini yazabilirim." diyor. Shifting nedir sorusuna cevap verdiysek gelelim diğer soruya.

Shiftingin gerçek olduğunu ve hatta deneyimlediğini söyleyen insanlar da var. Ama tam tersini yani shiftingin deli saçması olduğunu böyle bir şeyin mümkün olmadığını savunan insanlar da var. Kesin bir kanıtı yok anlayacağınız.

Birkaç metodu var ama en popüler olanlardan yazayım. Çoğu zaman, çoğu yöntem, bir deniz yıldızı pozisyonunda yatmanız ve arada olumlu sözler söylerken 100'e kadar saymanızla başlar. Dahası, nerede olmak istediğinizi, orada kimlerin olacağını ve ne gördüğünüzü hayal ederek daha fazla geçiş derinliğine girersiniz ve beş duyunuzu kullanarak geçiş yapabilirsiniz. Bu metodun adı Raven yöntemi.
Çoğu insan için en etkili vites değiştirme yöntemi Kuzgun Yöntemi'dir. Bu yöntem, bir denizyıldızı pozisyonunda yatmak ve her sayı arasında pozitif onaylar söylerken 100'e kadar saymaktan oluşur. Bunu yaparken hareketsiz kalmalısınız ve hiçbir vücut parçası birbirine değmemelidir. Bu arada, kendinizi DR'nizde (arzu edilen gerçeklikte) veya nereye gittiğinizle ilgili herhangi bir şeyde hayal etmelisiniz.
Shifting nasıl yapılır öğrendik sanırım. :)

Dinde shifting ile alakalı söylenmiş bir söz yok. Popüler ve son zamanların konusudur bu. Ama dinimizce başka diyarlara gitmek diye bir şey yok. Bu nedenle günah sayılıyordur bence.

Shiftine inanan insanlara göre tehlikeli bir olay olduğu söyleniyor. Çünkü evren değiştiriyor ruhumuz. Ruhumuzun bedene dönememesi gibi bir durum oluşabilir. Bir daha uyanamayabiliriz. Bu nedenle tehlikeli sayılıyor. Herkesin denememesi gerektiği söyleniyor. Bilgili birinden yardım alıp öyle yapmanız daha akıllıca olur.
öncelikle shifting günah değildir bunla ilgili çok kaynak var ikinci olaraksa shifting tehlikeli değildir hayal ettiğiniz gerçeklikte kalmak gibi bir şey söz konusu bile değildir scripte yazdığınız geri dönüş kelimesini unutsaniz bile zihniniz sizi bir süre sonra atacaktır , ayrıca script ve astral seyahat aynı şey değildir astral seyahat %70 ölüm riski taşırken shifting için aynı şey söz konusu değildir çünkü astral seyahat da ruhunuz bedeninizden ayrılıyor ancak shifting de olan her şey zihninizde gerçekleşiyor..
@şeymabolat shifting beyin yoruyor mu ve ne kadar gerçekçi ya da orada ki insanların duyguları var mıydı
@lordshiny beyin falan yormuyo bu arada yabancı kaynaklardan araştırma yapmanı öneririm çok daha verimli olacaktır özellik tumblr da daha fazla doğru bilgiler bulabilirsin, ortalıkta çok yalan bilgi var zira.. shiftlendiğin yerler insanlar herkes her şey gerçek sen yaratmıyorsun zaten varolan bir gerçekliğe shiftleniyorsun, tıpkı bu gerçeklik gibi her şey gerçek. bu gerçekliğe shiftlenen bir sürü insan var zaten. Shiftingin tek bi kuralı var oda kuralın olmaması kendinizi asla kısıtlamayın. Ve rahatlayın rahat bir zihinle başaramayacağınız şey yok.
Bu çok yanlış anlaşılan bir şey.
İnception filmini izle.
paralel evren olabilir, ama bu demek değildir ki insanlar shifting ile oralara gidebilir.
Gerçekten giden insanlar bile aslında gitmiyor, rüya veya aşırı gerçekçi hayal görüyorlar.
Hogwarts bilinç altlarında olan bir şey, onu görmek istiyor ve görüyor.
Şöyle bir hikaye var "Bir adam rüyalarında kelebek olduğunu görürmüş, ve rüyaları o kadar gerçekmiş ki 'Rüyasında Kelebek olduğunu gören bir İnsan" mı yoksa "Rüyasında İnsan olduğunu gören bir Kelebek" mi olduğunu düşünmeye başlamış"
Gerçeklik sübjektif olabilir, eğer hiç uyanamayacağın bir rüyada isen, ve rüyada olduğunu unutursan, o senin gerçekliğin olur.
Ama bu yaşananların gerçek olduğu anlamına gelmez, sen öyle zannedersin.
Bu işler tehlikeli işler, çok tehlikeli. Her hangi bir hatada kafanın içinde kapalı kalabilirsin. O yüzden uzak dur.
evrenler arası seyahat diye bir şey de vardır fakat buna herkes cesaret edemez ayrıca başarmak ta imkansıza yakındır astral seyahat zor olduğu kadar da tehlikelidir maalesef ki bi cok insan astral seyahat ile shifting i karıştırıyor shifting de olan biten her şey zihnimizde gerçekleşir biz sadece daha gerçekçi olarak görürüz
Aşırı gerçekçi hayal nasıl oluyor his filan var mı yoksa sadece olmayan birşeyi var gibi mi görüyorlar?
Önerdiğin filmin shiftingle alakası bile yok. Yorumun aşırı saçma ve yabani. Hiç bir şey bilmiyorsun. Nelerin mümkün olabileceğine dair hiç bir fikrin yok.
Cevap
6Cevap
hayır ben inanmıyorum
pararel evrenlerin olduğuna dair bi kanıt yok
Belgeler var
Stephen hawking
Kanka sen nerde yasiyorsun
@Urururururu ben mi
Şimdi evde çığlık aticam gerçekten denemek için yaptım ve ilk yapışta çok tuhaftı böyle bütün vücudum titredi ve yatağı hissedemedim ama titreme geçince sol elimin bas parmağinda iğne açısı gibi bı acı başladı 5 dakikadır sızlıyor o yüzden bozmak zorunda kaldım ve titemeden önce değişik bı kesit gorudum böyle bı henüz olmamış bı mesajlaşma olmadığına eminim çünkü o isimde kimseyi tanımıyorum. bilen birisi bu drurumu anlatabilir mi
Canım sıkıldığında çıkarım shifting seyahatlere, biraz kafa dinler dönerim...
objektif bir şekilde shifting öğrenmek isterseniz script ve metotların ayrıntılı açıklandığı rehbere bakabilirsiniz:
paralel evren olabilir, ama bu demek değildir ki insanlar shifting ile oralara gidebilir.
zaten paralel evrenler arası seyahat e Astral seyahat deniyor bunu başarmak çok zor olduğu kadar çok tehlikelidir ama herkes shifting ile astral seyahat i karıştırıyor shifting de olan biten herşey zihnimizde gerçekleşir sadece fazla gerçek gibi yaşarız
Shiftig nedir, nasıl yapılır? Shifting gerçek mi? ↗
Ahuahaha kim söyledi sana bunu
Tiktok ŞWMDWÇDNEÖCJ
Bravo
İlk defa duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?