Merhabas✨
Canım bu soruya detay eklemek istemiyor ama buraya formalite gereği bir şeyler yazmak gerekiyor teşekkürler. Jxjdd
Canım bu soruya detay eklemek istemiyor ama buraya formalite gereği bir şeyler yazmak gerekiyor teşekkürler. Jxjdd
laf sokmak yetenek işi biraz
ama laf sokuyorken karşıdakinin bunu anlamasını bekliyorsun bazen bunu iltifat olarak alanlar var çıldıracağım o vakitler..
Acımam ben laf sokacağım vakit kelimelerimle bir insanı yerin dibine soktuğum olmuştur canda yakmışımdır..
Laf sokmak gibi şeyler pek ilgimi çekmiyor. Çok nadir yaparım hak edene o da. Sadece konuşmayı keserim oyle kotu bir an olursa. Kotu laflar olursa aramızda fark olmaz. 🍀
Durduk yerine birisine laf söylemem, söylüyorsam o kişiye karışı yükselmişimdir. O zaman da asla kırıcı olup olmamasına önem göstermeden ağır konuşurum.
Niyetim laf sokmaksa hiç acımam.
Cevap
21Cevap
Birine laf sokmaya vakit harcamayacak kadar kafaya takmayanlardanım
Örnek 1
Laf sokmak için duruma ihtiyacım yok ki :D
Keyfimin kahyası mısın :D
Birine laf sokarken füzeden beter hale getiririm ağzım güzel laf yapar kavga ederken. Lafın altında hiç kalmam hazır cevap oluyorum..
Selam ted🌵
Lafımı esirgeyen birisi olmadım açıkçası. Karşımdaki insan birşey yapmadığı takdirde ona laf söylemem herkes birbirine saygılı olmalı, saygısızlığa lüzum yok. Öyle birşey olursa da gerçekleri söylerim füzeden beter olur. 😊
Lafı kanırta kanırta en derinlere sokanlardanım hiç dur durak bilmem ama karşımdaki salaksa boşa gidiyor bazen üzülüyorum
Acıma duygum yok benim can çekişenden zevk alan bir yapım var, açık yara görsem parmak basarım açıtmak için.
Yerine göre füze atarım. Ama genelde "aman kırılmasın üzülmesin diye kavgada bile söyleyecegimi kırk kere tartip en masum haliyle söyleyenlerdenim.
Onu tınlamam görmezden gelirim bir insana verilebilecek en güzel cevaptır, birisi dişini gösteriyor diye seviyemi alçaltamam 🙂
Açıma değil lafımı esirgemem fakat çoğuna da laf sokucam ama ona bile laik değilsin der illede o lafı sokarım tutamıyorum huyum kurumasın 😁😂😂
Benim taktiğim şudur cümle içinde alttan alttan mesajı veririm karşı tarafın anlamasına kalmış sessiz ama etkili
Çoksel füze atarım.
Uyuz olduğum kişinin sinirlerini karman çorman ederim.
Öyle olmaz demekle kalmayıp, bir de laf sokamayana laf sokarım.
öyle biri olmadığımı herkes bilir sessiz sakin biriyimdir 🌚
Nadiren gelen şansta da acımam yaa füze müze roket ne varsa
Lafımı sokarım ama sonradan üzülürüm, acaba kalbi kırıldı mı diye😂
Acıma duygumu kaybettim bu sebeple saygıyı hak ediyorsa ona göre konusuyorum.
Ben cevap vermem kimseye laf sokma uğraşına girmem.
Damarıma basarsa füze atmam çünkü füzenin gelişi bellidir.
Öyle olmaz böyle olur diyip ikisine birden atom bombası atarım
Eğer kendisi o lafı hak ettiyse hiç acımam füzeyi atarım. Örneğin durup dururken herkesin içinde beni eleştiriyorsa bundan mutluluk duyuyorsa ben de fırsatı gelince yaparım.
Valla annemin dediğine göre, ki kendisinin güneş ve yükselen burcu akreptir, ölürsem daha iyiymiş. Bu raddeye gelene kadar uyarırım, sonra göstere göstere sokarım.
Niyetim laf sokmak ise hiç açımam füze atarım.
Acımam*
Sence benim acıma duygum olur mu?
Acıma duygusu olanlardan olmak zorundayım çünkü çevrem aşırı alıngan insanlarla dolu. Mesela birine şakasına laf soktuktan sonra şaka yaptım ya kusura bakma demek zorunda bırakan insanlar.
Eskiden rezil ederdim artık yorulmamak için yorum bile yapmıyorum.
Başa cikamaz karşımdaki füze falan solda sıfır kalır
Genel olarak hep sessiz kalirim, cevap vermem ve bir şekilde donup dolaşıp pişman olur.
Ne tarz laf sokmak gerekıyorsa o ortamda ona göre lafı gediğine koyarım.
ben birine laf atarsam direkt üzerine toprak atarlar o kişinin asdjdk
Konsuns göre değişir ama genelde kendimi tutamam laf konusunda hiç taviz vermem
Valla coğu kez susarım ama konustummu da o lafı sokarım
İnsanlarla ağız dalaşına girmeyenlerdenim.
Düşene tekme atmam asla.
Direk Füzeleri Cıkarıyorum
Şimdi o biraz da insanına bağlı
Laf sokmakla uğraşamam
Direkkk söylerim ya bam bam
Bıraktık artık bu işleri daha yeter
Duruma bağlı değişiyor
Ağız dalaşına girmeyi sevmiyorum desem🤷🏻♀️
Zannımca füze atanlar dedikleri kısımdayım
Bana acımayana acımam 🌺
Laf sokarken acımam.😀
direk lafımı iyade ederim acımam
Eğer biri beni o duruma getirdiyse, hiç acımam.
Sivri dilli biri olarak ünlü oldum.
Valla duygulu olurum söylediklerim ağır gelebilir
gülüyom ben her kez gülsün mutlu olun
Acımam asla.
Füze direk
Füzeyi gömerim 😂
acımam valla sinirlenirsem gözüm döner
Laf sokmanın acıması olmaz geldi mi yapistircan
Laf sokmayı beceremeyen lerden
Acıma yetime döner koyar... füze
füze candır.
Önceler acırdım ama şimdi jskcjjsjfvjs