+1 yılErkeklere olan güvensizlik
Erkeklere olan inançsızlık
Erkeklere dair beklentilerini kısışın, kısmana sebep olan beklentisizlik çaban.
+
ARZULAR MAHİYETİNDE BASKINLIK.
cut.14 Yorumla
Soran+1 yılARZULAR MAHİYETİNDE BASKINLIK. derken ne anlama geliyor yani anlamadim
- +1 yıl
Her açıdan değerlendirebilirsin.
Mesela ilgi istersin, onu bir erkekte bulamazsın, yani tabu budur, o zaman bir kız bunu sağlayabilir, ruhunu okşayabilir, seni anlayabilir.
Soran+1 yılevet aynen öyle oluyo, erkeklere guvenemiyorum ne zaman guvensem hep bir hayal kirikligi yasadim
- +1 yıl
Sende yerleşmiş bir yapı gibi olmuş bu.
O yüzden o hale gelmiş.
Artık işin en makul tarafı en işine gelen olduğundan eh tatmin de olduğundan bırakasın gelmiyor.
Hepsi bu.
Bir sıyrılsan yine eski rutine döner her şey.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılilgini bunlar çekiyorsa lez olma ihtimalin yüksek
https://i.hizliresim.com/GbkvEN.jpg
https://i.hizliresim.com/rYVggV.jpg03 Yorumla
Soran+1 yılhayir asla
- +1 yıl
Yaşşşaaaaaaaaaaa :D
Cevap sahibi+1 yıl:)) ben kız olsam yine bunlara bakardım ya:) favori listem:)
sen meyillenmeye başlamışsın:) ama zararı yok tabi iş cinsellik yaşamaya gelince erkek gibisi olamaz ama kadında çeşit olur azcık politik ol keyfini çıkar :D
03 Yorumla
Soran+1 yıliyy kadinla asla cinsellik yasamam igrenc :/
Soran+1 yılolabilir :/
Her kadin biseksueldir. Net
712 Yorumla
Soran+1 yılolabilir bak
Soran+1 yıldogru, sendemi öylesin
Soran+1 yıltamam canim cok saol :)
Soran+1 yıltamam tatlimm :* :)
Soran+1 yılaynen öyle ama erkekle daha güzel olur kasliysa ve kilsizsa :)
Soran+1 yılama kadinlada güzel olurdu bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
bunu bir erkek erkeğe uyarlı olarak yazsaydı eğer ibneaaa demişlerdi :D
12 Yorumla
Soran+1 yılzaten öyle olurduki bende öyle duusnurdum :D
LEZlık değilde dostluk hissi sendekı bence benımde öyle samimi dostlarım var sevdiğim kişiler ;))
12 Yorumla
Soran+1 yılbazi kisiler özellikle sanaldakiler dostluktan öte oluyolar benim icin
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende öyleyim sevgilim var ama kız arkadaşlarımınla yastık savaşı falan yaparken arada şaplak atmaları popomu sıkıp okşamaları bebeğim demeleri çok hoşuma gidiyor sevgilim yapsa kızarım.
14 Yorumla
Soran+1 yılaynen benimde hosuma gidiyo, kizlarin ilgisi daha gercekci geliyo bana sanki
Cevap sahibi+1 yılevet daha gerçekçi ve daha masum.
Soran+1 yılohh bee nihayet beni anlayan birileri cikti :)
emin misin türkiye gibi bir ortamda eş cinselliği kendine itiraf etmek zordur bence salim kafayla bir daha düşün
04 Yorumla
Soran+1 yılyok lez degilim erkeklerden hoslaniyorum ama ne bilyiim oluyo iste bazen öyle
Soran+1 yılama tek sanaldaki kisilere karsi öyle seyler hissediyorum, reeldekilerle öyle olmuyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelkide olmaya başlıyorsun haberin yok iki cinsiyet için geçerli içinde biraz da olsa kendi cinslerine ilgi duyma var ve bazen de biraz değilde baya ilgi duyuyor zaten görülüyor da yani lezler işte sonra gaylar sonra travesti filan duyman normal yani
04 Yorumla
Soran+1 yılhayir olmaya baslamiyorum, erkeklerden hoslaniyorum ama ne bilyim iste :/
Cevap sahibi+1 yılbelkide olmaya başlıyor olabilirsin ama farkında değilsin ne biliyim sevgilim gibi diyorsun kıza kıza sevgili olur mu işte senin ki bambaşka benim dediğim biraz ama sen kızla kız sevgili olmak diyorsun hiç de normal değil ama yani senin bileceğin iş gerçekten karıştıııı
Soran+1 yılbilemem ama kizlarin ilgisi cok hosuma gidiyo
Cevap sahibi+1 yılsen bilemesen ben hiç bilemem
Bildiğin lezsin iste o anlattığın arkadasinda lez ve ikiniz birbirinizden hoşlanıyorsunuz en azından platonik değil yani sevinmelisin :D
13 Yorumla
Soran+1 yılahhahah sendemi lezsin yoksa :D ben lez degilim zaten bitti onunla hersey
Biseksueller tayfasina hos geldiniz. Giris için form doldurmaniza gerek yok :)) saka bir yana ben de oyleyim. Erkem iyidir ama kadin bambaskadir. :)
00 Yorumla
+1 yılEşcinsellik, cinsellik dışında aynı cinsiyetteki insanlar arasındaki romantik, duygusal davranışları ifade eder diye biliyorum Eşcinsel olmadığına emin misin?
06 Yorumla
Soran+1 yıleminim escinsel degilim tabiki ama ne biliyim iste :/
- +1 yıl
biseksüelsindir belki hem erkek hem kadınlara ilgi duyma durumu
Soran+1 yılama öyle bayanlarla cinsellik istemiyorum o kadarda degilim hani, o yuzden sanmiyorum escinsel oldugumu
- +1 yıl
sadece cinselliği baz alma
Soran+1 yılbaz alma ne demek ilk kez duydumda
- +1 yıl
baz, esas demek esas alma yani bak önce kendini tanımla eşcinsel olabilirsin kendini cinsine ilgi duyarsın veya biseksüel olabilirsin 2 cinse de ilgi duyarsın sadece cinselliği göz önünde bulundurma duyguların ne yönde kiminle duygusal bir ilişkin olursa mutluluk duyarsın iyice araştı bu terimleri ve ona göre kendinin ne olduğuna karar ver
+1 yılLez olmadığını neye dayanarak sölüyosun? Bence baya baya lezsin..
04 Yorumla
Soran+1 yıllez degilim erkeklere karsi bisey hissediyorum
- +1 yıl
Ama yukarda erkek sölese hiç hoşuma gitmiyo yazmışsın?
Soran+1 yılinandirici gelmiyo napiyim
- +1 yıl
o zaman önce bir psikoloğa git durumunu öğren sonra ona göre bir yol haritası belirle kendine..
Lezsi bence ya da insanlari cok seviyosun hormonal değil psikolojk bse bu
03 Yorumla
Soran+1 yılo nasil oluyo
Soran+1 yılolabilir
İlla cinsel istek duymak zorunda değilsin bir kız bir kıza aşık olabilir. Duygusallık başka şey cinsel haz başka şey.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki erkeklerde ilgini çeken şeyleri söyle desem bişeyler sayabilir misin? Mesela çekici bulup cidden istek duyduğun erkekler oluyor mu?
010 Yorumla
Soran+1 yıluzun zamandir olmuyo, cok yakisikli olmasi gerek bisey hissedebilmem icin :/ oda cok kötü erkeklere karsi bisey hissedemiyorum uzun zamandir, hissetsemde tek begenme oluyo oda bir zaman sonra geciyo
Cevap sahibi+1 yılNette baktığın resim veya vidyolardan çekici buldukların oluyordur belki? Lez olduğunu düşünme hemen rahat ol :)
Soran+1 yılevet, murat boz, paul walker ve o tipten birilerine karsi sadece istek duyuyorum oda zaten olmiyacak bisey
Soran+1 yılbide bazi böyle cok seksi bikinili kadinlari görünce sevisesim geliyo ama bir erkekle
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Tamam o zaman sende sorun olma ihtimali düşük bak :)
Sevgilin var mı veya biriyle sanal yaptın mı hiç? Sesli konuşma mesela. O da erkeklere gerçekten istek duyup duymadığını gösterebilir
Soran+1 yılöyle seylerden hoslanmiyorum :/ tek filmde sevisme sahnesi görünce hosuma gidiyo
yani lez degilim bak
Cevap sahibi+1 yılDeğilsin bence. Ama biseks eğilimin olabilir kızlardan da hoşlanıyor olabilirsin. Sesli sohbet için de cinselliğe girmeden muhabbet etmek ister misin benle? Derdini paylaşmak için veya herhangi bir konuda.
Soran+1 yılcinsellik istemiyorum ben bee, hele telefonda bir erkekle asla konusmam igrenc ya
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum ben de öyle düşünmüştüm. Ben skypeda sohbet olarak sordum. Eğer sohbet etmeyi düşünürsen
Soran+1 yılyok istemiyorum saol
Yani lezbiyen olabilirsin bu söylediklerine göre. Kötü bir şey değil ki bu
011 Yorumla
Soran+1 yıllez degilim erkeklere karsi bisey hissediyorum
Soran+1 yıldegilim
- +1 yıl
Kızların arkadaşlık anlayışı biraz daha birbirlerine yakın oluyor. Yani siz birbirinizin poposunu mıncıklar gülüşürsünüz bunlar normaldir kızlar için.. Belki de bu tür arkadaşlıklar hoşuna gidiyordur.. Yani bir şey adlandırmak yerine anlama yoluna gidersek sen samimi kız arkadaşlıkları seviyor olabilirsin..
Soran+1 yılevet cok samimi arkadasliklari seviyorum
Soran+1 yılhop dur derim ama dudagimdan öpmeye kalkarlarsa bisey demem
Soran+1 yılöpüsmeye olan zaafimdan dolayi isterdim yoksa öyle birbirimizi yicek kadar öpmeyz, tek muck yapip birakiyoriz o kadar
Soran+1 yılinsallah
bence lezbiyen değilsin anlık istekler ve arzular bunları yaşamanda da bence sorun yok. Tam olarak heteroflexible'sin denilebilir. Sorun olarak algılamak yerine zevk almayı deneyebilirsin bence
10 YorumlaOnlarda kendini buldugun içindir o ama fazla ilerletme evlilik hayatında ii olmaz
00 Yorumla
+1 yılLezbiyensin kolay gelsin veya biseksuel fazlazlagi var sende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni seviyorum aşkımmm :) ben lezbiyenim
15 Yorumla
Soran+1 yılben degilim ama :D
Cevap sahibi+1 yılben seni yaparım ;)
Soran+1 yılistemem hoslanmam öyle seylerden
Cevap sahibi+1 yılİyi sevisiriz o zaman istediğini yaparız ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşkim sevgilim canimin içi bitanem cennetim...(var mı deisiklik?)
09 Yorumla
Soran+1 yılyok hissizim sana karsi, öyle birden söylenenince hissedilmez, zamanla taniyinca
Cevap sahibi+1 yılsana masum erkek lazim yalandan soylemeyen
Soran+1 yılaynen masum olmali gercekci ve birazda cekici :)
Cevap sahibi+1 yılher erkek yalan soylr Allahdan korkankar haric
Soran+1 yılo zaman istemez ben kizlarla takilirim daha mutluyum onlarla en azindan, allahtan korkanda ayni korkmayanda ayni bence :/
Cevap sahibi+1 yılbuyuk konustun :(
Soran+1 yılolabilir ama napiyim baksana sende dedin hepsi yalanciymis
Cevap sahibi+1 yılinsanlari hatalariyla kabul etmeliyiz bence (hepsi deildir tabiki)
Soran+1 yılhayatta en nefret ettigim sey yalan ve bir insan bana söylerse aninda sogurum ondan, o yüzden bana gelecek olan yalansiz gelsin lütfen
Lezler benimde ilgimi cekiyor ;)
13 Yorumla
Soran+1 yıllez degilim, neden ilgini cekiyo peki :D
Senin canin seks yapmak istiyor ama hangi cins olacağı konusunda karar verememis galiba... kizlardan uzaklasip ilgi duydugun erkeklerle biseyler yapabilirsen bu histen kurtulursun bence
01 Yorumla
Soran+1 yılcanim seks falan istemiyo tamam mi!
+1 yılsende lezbiyenlik yolunda ilerliyosun. :(
08 Yorumla
Soran+1 yılhayir erkekler bana inandirici gelmiyo belkide ondan
- +1 yıl
Belki de sen inandırıcı erkeklere denk gelmiyosun değerli dostum
Soran+1 yılaynen öyle, erkekler gercekten sevmiyo tek dusunduklleri iki bacak arasi, ama bayanlar öyle degil menfatsiz seviyorlar ilgi gösteriyolar deger veriyolar cikarsiz menfaatsiz
- +1 yıl
Sana bişi söliyim inanmıcaksın biliyorum. 6 yıl bir kızla çıktım. Çok seviyodum. Yüzüne bakmaya utanıyodum o kadar güzeldi. 6 yıl boyunca elini dahi tutmadım. insan cinsellik yaşamadan da sevebilir. İlişkide cinsellik olacak die bir şart yok. Hareketlerinden tavırlarından fedakarlıklarından o kişiyi sevdiğini de belli edersin.
Soran+1 yıldemekki bana hep sapiklar denk gelmis ve beni sogutmuslar erkeklerden
- +1 yıl
cinsellik te olacak tabiki. O da bir ihtiyaç ama herşeyin yeri ve zamanı var. Ben zamanında o kıza dedim ki benden cinsellik konusunda bişey bekleme. Sonumuzun ne olacağı belli değl. Ha masaya oturur imzayı atarız. Evimize geçeriz ondan sonra yaşanacaksa yaşanır. Şimdi düşünüyorum da keşke zamanında yaşasaymışım bişeyler. En azından 6 yıl boşuna gitmemiş olurdu
Soran+1 yılbence iyiki yasamamissin cok iyi yapmissin, niye ayrildiniz özel degilse
- +1 yıl
Aslında ayrılmadık. Burdan yazmayayım. Umuma açık yerlerde bunu yazmıyorum. Özelden mesaj atarsanız söylerim. Atmassanız sizin bileceğinz bir iş
+1 yıllez olmak suç değil şekerim zek meselesi,
00 YorumlaSen ölmüşsünde arkandan ağlayanın yok be more
03 Yorumla
Soran+1 yılneden öyle söyledin
Soran+1 yılyok lezbiyenlere kapilmadim
Ekleyebilimisin beni canım
11 YorumlaBisexsüel ve pasif sin
06 Yorumla
Soran+1 yılpasif nedir ve biseksüel?
Soran+1 yıl23 yasindayim
Soran+1 yıldegilim tabiki
tüm güzeller neden lez olmak zorunda?
01 Yorumla
Soran+1 yıllez degilim allah korusun
lez olacaksın bu gidişleeee
05 Yorumla
Soran+1 yılolursamda tek suclusu bazi erkekler
Soran+1 yılgelemem canım
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyni durum bende de var guzellik :*
02 Yorumla
+1 yılBisexüel de olabilirsin yani bu da doğal.
00 Yorumla
+1 yılnet lezbiyensin tatlim 😊
11 YorumlaLezsin
08 Yorumla
Soran+1 yıldegilim
Soran+1 yıldegilimmmm
Soran+1 yılkabul edemem cunku öyle degilim
Soran+1 yılhic sanmiyourm öyle olsam erkeklere karsi bisey hissedemezdim
+1 yılGeçmiş olsun üstad
02 Yorumla
Soran+1 yılneye dayanarak bunu söylüyorsun acaba
- +1 yıl
Sandalyeye dayandım okudum ve ''geçmiş olsun üstad'' yazmayı uygun gördüm, sıkıntı?
Of bende ya :\
00 Yorumlabisexuelsin :)
06 Yorumla
Soran+1 yılo ne
Soran+1 yılyok kizla asla sevismem
Soran+1 yılarada sakalasiyoruz böyle bacaklarina filan dokunuyorum sakaciktan ama o kadar yani
+1 yılSeni kaybetmisiz:(
06 Yorumla
Soran+1 yılhayir
- +1 yıl
Ben mesela bana bir erkek dokunsun istemem hatta dusunmekte istemem... ama sen hem cinslerin hakkindaki dusuncelerini olgunlastirmissin... soru: o facedeki arkadasinla birlikte uyusaniz ve bir anda seni opmeye oksamaya baslasa ne tepki verirdin?
Soran+1 yıligrenc yaa asla istemem böyle biseyi
- +1 yıl
Hic bir erkekle birlikte oldun mu
Soran+1 yılyok bakireyim evlenmedende dusunmiyorum
- +1 yıl
Senin ki psikolojik sanirim anlayamadim :) ama kendini cok kaptirma dogaya karsi cikma
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar