Lez degilim ama kizlarin ilgisi erkeklerin ilgisinden daha cok hosuma gidiyo ve gercekci geliyo bana, neden acaba?

bir kiz feysten bana seni seviyorum ya da askim ya da herhangi guzel bir söz söyleyince cok mutlu oluyorum, ama bir erkek söylese hic hosuma gitmiyo
kesinlikle lez degilim ama yinede bazen kizlarada karsi cok seyler hissedebiliyorum duygusal anlamda, böyle ask gibi delice seviyorum sevgilimmis gibi
Güncellemeler
+1 yıl
bir kere feysten bir kizla resmen sevgili gibiydik, onunla aramiz bozuldu asla unutamiyorum onu, o kadar cok aglamistimki aklima gelince bile bazen bir kötü oluyorum, sevgilimden ayrilsam o kadar üzülmezdim dusunun artik
Güncellemeler
+1 yıl
Faceden tanidigim bir arkadasim vardi bana hep güzel sözler söylerdi askim sevgilim canimin ici bitanem cennetim diye, bide hep duvarima cok guzel ask sözleri paylasirdi o gun tum gun cok mutlu olurdum hep onu dusunurdum, tabi oda bende ona öyle seyler söylüyordum, onunla konusacagim zaman cok mutlu oluyodum, morelim bozuksa bile onun bana yazmasiyla herseyi unuturdum ben
Lez degilim ama kizlarin ilgisi erkeklerin ilgisinden daha cok hosuma gidiyo ve gercekci geliyo bana, neden acaba?