İnsanlar neden Ağlar? En çok Ne üzer bizi neden ağlarız?
Şimdiye kadar en çok ağladığınız olay ne oldu?
Şimdiye kadar en çok ağladığınız olay ne oldu?
çişim :Gelmişti ve Dolmuştaydım... Belediye Yol çalışmaları yüzünden Yolda bozuktu Hoplaya Zıplaya KEndimi Tuttum. Tam eve Geldim 30-40 mt mesafe bana 3-4 km gibi geliyordu..2-3 parça Döküldü hissettim bacak aralarım da Eve girmek üzereyken mahalledeki Güzel Kız bana Selam Çaktı Gözlerim çakmak Çakmak selamı aldım ve çok utandım.. Eve Gittim hıçkıra hıçkıra ağladım o gün bü gündür Sıçmıyorum..
Simdi YAzdım içimden Geldi umarım Çok iyi Saçmalamışımdır..
EİC seçersen sevinirim Soran...
Üzüldüm senin adına
üzüntüden ağlamaz insanlar. içinde bulunduğu duygu durumuyla baş edemediği zaman ağlar. sevinçten sıkıntıdan acıdan üzüntüden korkudan sevgiden her türlü duygunun kaldıramayacağımız kadar ağır olanı yüzünden ağlarız.
Mesela esnediğimizde gözyaşı kesesine yanaklardan baskı yapıyoruz o yüzden gözlerimiz doluyo esneyince.. (neden ağlıyoruzun cevabı)
Cevap
9Cevap
Ağlayınca ve gülünce salgılanan hormonlar aynıdır. Ha gülmüşüz ha ağlamışız ikisi de bizi rahatlatır.
İlk işe girdiğimde yüzüme ayran atmışlardı.
O gün ki kadar ağladığımı hatırlamam.
cut.
Can sıkıntısına ağlarlar ya da kendinlerine yediremeyince ağlarlar ağlamak güzeldir saflıktır mahsumluktur
Hepimiz bedenlerimizin, duygularımızın, içgüdülerimizin kölesiyiz. Eğer duygularım olmasaydı hiçbir kadınla konuşmazdım çünkü hepiniz malsınız ancak cinsel şeyler beni kadınlara köle yapıyor.
sevdigin kişi kaybedersin aglarsın ama sevdigin sevmedigin kişi için bir göz yası damla dökmeyiz
kalbim kırıldığı zman
kalbin çarpıntısını azaltmak için bence.
ya sevinçten ya da üzüntüden
genelde mutluluktu ama değişti şu sıralar
ben hiç ağlamadım gülmedim de gerçi...
Hayalkiriklgi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar