Artık aşırı derecede soğdum bu arkadasdan sürekli bi argo kelimeler rahatsız oluyorum adam akıllı davranmıyor normalde ben işten cıktım sırf görüşmemek icin yalandan işe gidiyorum dedim yarın sabah çagırdı araba var gel gezelim dedi bende bahaneden izin aldım dedim ama dedigime pişman oldum sürekli kötülüyor beni arabasına ihtiyacım yok benım dedim kendimce arabamız var zaten bizim istedigim zaman geziyorum ben zaten hiç düzgün arkadasım yok 😞 siz olsanız katlanırmıydınız böyle birine
Arkadaş çevrem hiç iyi degil bi arkadasım beni asırı derecede aşşalıyor iyi davranmıyor fazla mesajlar detayda napmalıyım sizce?
Bütün mesajları küfürden ibaret. Ister samimi bir arkadaşınız olsun ister olmasın böyle hakaret tarzında konuşması hoş bir davranış değil. Muhattap olmamak lazım.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ve bana karsı hiç anlayışlı degil illaki dedigim olsun der basımı agrıtır laftan anlamaz bi tip böyle argo kelimeler konusur
Eleştirmek istemiyorum çoğu erkek bu şekilde konuşuyor birbirleriyle, yani arkaşın kötü biri vs diyemem karakterini en iyi sen bilirsin. Rahatsız hissediyorsan görüşme.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim cevremde küfür eden erkekler var ama bana etmiyorlsr en azından kendi havasındalar Bu resmen bana sövüyor kötüler gibi konuşuyor gece gece canımı sıktı
kanka senin bunla bi işin olmasın ne bu böyle ya dağdan inmiş küfürden başka bir şey bilmeyen seviyesiz biri
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla doğru diyon kanka sırf görüşmemek icin çalısıyorum dedim Bugün mesaj attı arabayla gezelim dedi bende gidiyim dedim kafa dagıtrm dedim de pişman oldum dedigime araba bizdede var hiç gerek yok aksam aksam moralimi bozdu
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Arkadaş çevrem hiç iyi degil bi arkadasım beni asırı derecede aşşalıyor iyi davranmıyor fazla mesajlar detayda napmalıyım sizce?