Evet size sorum var saçma birazcık ama
beni seveni severim diyenlerdenmesiniz yoksa sevmesin ama benim olsun diyenlerdenmi ?
beni seveni severim diyenlerdenmesiniz yoksa sevmesin ama benim olsun diyenlerdenmi ?
Karsilik gormeden kolay kolay kimse kimseye bir sey vermez.sevilmeninde bir karsiligi vardir.ben tek tarafli severim mesela onun mutlu oldugunu bilmek benide mutlu eder.Eger tek tarafli sevgi karsindakine zarar verecek boyutta degilse mutluluk oyunudur.
Beni seveni severim,tutulana tutululurum,saygı duyana ondan çok saygı duyarım,seven vesvilen zaten birbirinindir,duygusuz ne sevği olur nede aşk,sahiplenilemezde,ruhsuz olur,
Hep öyle değilmidir sen seni seveni sevmezsin,senin sevdiğin ise seni..
Ama mantıklı olan seni sevene değer verip sevmeye çalışmak ya da ne bileyim senin sevdiğin seni sevmeli aslında of. bilmiyorum ben.
Kalbi yanımda olmayanın bedenine ihtiyacım yok. Karşılıklı olmalı.
Cevap
11Cevap
sevmesede benim olsun daha eğlenceli :) şaka bir yana tum kadınlık vazifelerini yapıyorsa sorun benim için ben bunları aştım ::::)
Beni sevmeyeni ben yanımda kabullenemem yapamam onun beni sevmediği aklıma geldikçe bende soğurum yapamam.
Beni sevipte benim sevmediğim biri ilede yapamam duygular ile oynayamam.
En güzeli karşılıklı olanı sanırım.
ikisinide demeyenlerdenim ben.
sevdiğim beni sevi sevsin diyenlerdenimde diyebilirim
ikisini de demem ben derim ki benim sevdiğimde beni sevsin sevmediğim sevmesin
benim aşk a inancım kalmadığı için benim olsun zamanla sevgi olursa olur olmazsada önemli değil
Beni sevmeyenle işim yok. Beni seveni de sevmeyebilirim, hayat sonuçta.
önce evlen sonra sev taktiğini uygulayacağım için sıkıntı yok
Çık şu bunalımdan kendine gel.Sirkelen..
sevilmek daha güzel bir duygu bence.
yok yaa oda sevcek bnde sevcem yok ole :))
benimde sevmem gerek.
sevgiim karşılıksızssa benim olmasını istemem
Beni sevsin belki bnde severim bi gün :p
Fi f ti Fi f ti diyorum bu soruya
Beni sevmeyenle işim yok
ben seviyim oda beni sevsin :)
yalnız benim olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar