AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
288Cevap
İlla bir yerde eksiklik olacak işte. Sen yine şanslısın bende ikisi de yok asjdj
Yorumlara baktım da epey güldürdüler beni🤭 Kısmet diyelim geçelim😉
2 milyon lirası olan buraya talıkmaz. Kekleme milleti.
Estetik yaptır bebeğim sen anlaşılan çirkinsin parayla saadet olmuyor diye boşa demiyorlar 😂
Aman abla bunu mu taktın Allasen bok gibi para var bak keyfine ya
2 milyon tl öyle çokta büyük bir zenginlik getirmez kişiye, 200 milyon tl deseydin gerçek bir zengin olarak görebilirdim seni :D
2 milyon iyi ya ya da ben çok fakirim
ne iş yapıyosyn diycem cevap bile vermiyceksin neyseee siz zenginler seversiniz herşeyinizi saklamayı
Bunun mutlaka sebepleri vardır. Muhtemel zamanında kimseyi dengine almamış olabilirsin, ya da henüz nasibindeki kişi karşına gelmemiş olabilir.
Benim gibi calismak+ev+uyumak=tekrarla yaparsan cok evde kaliriz para umrumuzda degil ama yapacak bisey yok sanirim.. elimizde degil.
Bu durum GENEL OLARAK kadınlar için geçerli. Erkekler para için takılır kadınlar para için evlenir canım.
Bende canlı kanıtıyım :)
Paran bile ise yaramiyor demekki. Parani bir kenara koy insanlari yalnizca benliginle tani maddi varligindan bahsetmeden
Beni paranla satın alabileceğini düşünüyorsan doğru yoldasın 😂 ama 2 milyon büyük bir para değil taşınmaz mallardan bahset bana 😂😂😂
https://voca.ro/17JF8WklafFv
yukardan bakmayı bıraksan
Allah daha çok versin parana geliyorsa da gelmesin zaten demek ki daha vaktiniz gelmemiz illaki zamanı gelince biriyle evlenirsiniz kafanıza takmayın
faal bir kadınsındır gencken belkı ondandır türk erkekleri fazla faali evlilik için uygun görmüyorlar
Biriyle parası için evlenecek olsam bu 2 milyon tlciği olan biri olmazdı. Belki erkekler de öyle düşünüyordur
Mal varlığını birlikte olduğun insanlara beyan ettiysen seninle ne için birlikte olduklarını anlayamayıp ilerleyememişsindir
Ben 2 milyonla değil beni seven gönlümün ısındığı, bana kadınlık yapacak bir kadınla evlenmek istiyorum.
Herşey para demek değil sevmeyince sevilmiyor işte evlilik gönül ve kader işi ama daha gençsin yaşın iyi 30 35 çok da kötü değil
Bu işler hayır kısmet sabret cikicak karşına birisi ellerinden tutucak başını omzuna koyacağın biri 😇🙏
Benimde üzerime tapulu akaryakıt istasyonu var ama satamıyorum. Demek ki her şey mal varlığı değilmiş, sıcak paraymış.
2 milyon dolar desen anlarım da, 2 milyon tl çok bir miktar değil.
İkidir bu tarz sorular sordun, bunu kafaya neden taktın ki?
Gizlersin kim olduğunu ona göre seçimini yaparsın. 2 milyon o kadar da büyük para değil hem.
O sadece peşin param üç evim ve lüks bir arabam var
Paradan şikayetçisin ama hep maddi odaklı konuşuyosun. Bence sen dengin birini arıyorsun yani kendin maddi odaklısın problem burda.🙂
Belkide haklısın
Benim haklı olmam önemli değil senin düşünce tarzın önemli Her şey para ama her şeyde para değil Bazı şeyleri parayla alamazsın Çevren seni baskı altında tutuyor. Cevreni aileni boşver sana sevgi saygı duyana sen de saygı göster.
Boşver para bu gün vardır yarın olmaz, paran bitince anında kaçarlar
Bitmez işte ben ömürlük zenginim maden de hissem var
2 milyon TL ye evlenemediysen ne bahtsız baleviymişsin dicem 😊
Maalesef
Beni seç maalesef i geç
Nasıl seçim
Ne nasıl yukarda takip butonu var pişman olmazsın
Ya olursam
Olursan san izinler senin herşey senin elinde ben baskıcı aptal insan değilim ya
?🤔
Erkeklere bak sen iki milyon kadına manas destanı yazmışlar sizz yılan sizz şeytann
Para seni zenginleştiriyor ama güzelleştirmiyor be canısı
Erkek görül sayısı şaşırttı beni
Bide kadınlar para sever derler:)
Bende o kadar para olsa evde kaldım diye tasalanmazdım, yabancı ülkeye gidip yüksek lisans yapardım. Ah ah, çıkmıyor ki şu lotodan da bir şey. 😔 Çok şanslısın aslında, kıymetini bil, paranı eğitim için harca, nacizane önerimdir. 🙏
2 milyon tl paran var ve evlenememeyi mi dert ediyorsun hımm
2 milyon degil 2milyar olsa yinede birsey degismez, çünkü senin soyledigin gibi parayla bi alakasi yok ki.. parasi olan kizlarin daha cabuk mu evlenmesi gerekiyor.
Nasip kismet bu isler
Benimde cok sukur durumum iyi lakin genc olmama ragmen herkesin yaptığı gibi kari kiz pesinde kosup hergun biriyle olabilirim ama yapmiyorum
Sana koca alacam, hemde böyle ellemeli 32 çikotayt 16mega cinselli :D
Çok esprilisin abi
@gecenin_mavisii Soru komik ne yapayım kardeşim, eyvallah iyi sabahlar :)
Sanada eyvallah iyi geceler abii
Parayla adam tutamayacağına göre, parayla saadet olamayacağını da bilmeni isterim.
Mal varlığınla evde kalmanın alakası nedir ki evde kamazsın
İstersen 100milyonun olsun. kader kısmet bu işler...
Ben kızım ama istersen evlenelim. Nerede yaşıyorsun?(para için değil belki kalbin güzeldir)
O kadar param olsa niye evleneyim ya. Dünya turuna çıkarım. Hayalimi gerçekleştiririm. Vay anasınk
Trollün bile 2 milyon harcaması güzel olur 😂😂
Hiç bir sey mukemmel olmaz. Illa ki bir seyin eksik olmali ki arayista olasin
Calısmaktan kafanı kaldırmamıssın kı ne yapacaksın bu kadar parayı zalım senı
Erkekleri seçiyorsundur yoksa kız olman bile yeterli sevilmen için
Taktığın meseleye bak. Kısmet değilmiş simdilik. Hayat neler getirir insana sabır.
Para kazanan birinin cevresi genis olur troll soru sormayin.
bana güzel bi bilgisayar çek sana katalog gibi sunayım hemen
Tl ye çevirince benim de o kadar var ama para mutluluğu satın alamıyor ne yazık ki :D
Sende 2 milyon tl olsa bu sitede işin ne aqq Bu site yıkıkların sitesi
Yalan yok valla bi 100000 versen eğitim hayatımı bitirirsin saygılar...
mümkün değil o kadar paran var tipinde düzgündür heralde... dimi?
Sen zengin değilsin yalnız senin zengin olabilmen için mal varlığının bunun bin katı olması lazım en alt kademe zenginliğin kaç dolar olduğunu bilmiyorsun herhalde bence trollsün.
Allah daha çok versin 🤲🏻
Neden evde kaldın sorunada bence kendini bir sorgula
Hemen evlenelim 😋 bende bekar kalınca mala mülke dadandı yaptım birikimimi
Uğur Şahin 'in 2. eşi ola bilirsin onunda ~41.448.650.000,00 Türk Lirası var.
Allahın aşkına paran var huzurun var dert ettiğin şeye bak.
2 milyon TL malvarlığı olan kızla evlenecek kız bile vardır bırak erkeği.
Para pulla sevginin ne ilgisi var yok mevzu para pulla birini bulmaksa bulamaman anlamsız
Nasip kısmet ya böyle işler her şeyin vakti var senin vaktin daha gelmemiş
Rezidans al, rezidansta kalırsın..
#Vesselam
Belkide 2 milyon TL mal varlığının olduğuna imamdırmışsındır kendini?
250 bin $'ın var. Git amerikadan ev al. Bulursun orada birilerini
yok artık ilk defa boyle bisye gördüm shdjdjdjjfjrr
Beraber iş yapalım mı? ya da bana sponsorda olabilirsin