Bazıları da tanıdığı psikologun adresini verir, önce delirtir sonra tedavi olmalısın der.
Peki sizin sabır eşiğinizi en çok zorlayan kim oldu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sapik ve kadina siddete meyilli erkekler. Birgun katil olucam ama ne zaman bide birini oldursen ne degisecek ki. Cidden sabrimi zorlucam diye gozlerin portleyecek gibi oluyor
Şiddete karşı çıkıp birini öldürmekten bahsetmen çok ironik oldu. ☺️
Kendinden gucsuzu dovmek oldurmek karsiliginda gayette normal oluyor ironik olmuyor.
Ondan ne farkın oluyor?
Şiddete şiddetle karşılık vermek ve bir insanı öldürecek kadar uç bir düşünce içine girmek normal değil...
Oldurmek normal degil. Ama ben kendimden gucsuzu kastetmiyorum. Dag gibide olsa.
Saygisiz kufurbaz siddete meyilli olani napacaksin. Doversin yarninda kariyi oldurur. Oldurmeyecen ya soykirim yapacaksin boylelerine
Sen de şiddete meyillisin farkında mısın her konuşmanda şiddet içeriği var öldürdün soy kırım yaptın sırada ne var hadım da et tam olsun. ☺️
Sinirliyim dostum bazen tahammul seviyeni kontrol edemeyecegin seviyede oynuyorlar hislerinle. Dogru bisey degil tabikide. Senin alayci tavrina bakarsak senden onlardan gibisin
Aynen her gün birini dövüyorum. İnanır mısın bir gece dövmeden uyusam sabah huzursuz oluyorum. ☺️
Alay ederek mi insanligi ogretmeye calisiyorsun :) guzel yontem
Şiddete karşı olduğunu söyleyip birilerini astın, kestin öldürdün bence senin yönetme göre benim yöntem biraz daha doğru ha ne dersin bay katil ruhlu ☺️
Evet ben sinirle soyledim bunlari sen neyle soyluyorsun acaba
Senin karakterin bu belliki. Boyle yasamaya devam et
Sen ne tur bir p. csin ki burda kadinlari oldurenleri oldurelim diyen adama sinirle soyledigini soylesede alay edip dalga geciyorsun. Akil yasta degilin guzel kanitisin. Soyunu sopuna atladigimin p. ci seni.
Laf ebeligi yapma ucarim beynine
boşver git adminlerinin yaninda bildirim gonderme hapse senin gibi dol israfi yuzunden girmeyeyim
Şiddet dolusun bilinç altın da yatanları açığa çıkarıyorum bana teşekkür etmen gerekirken küfür ediyorsun. Hiç yakışıyor mu çok ayıp ama ☺️
Bilincaltimda degil elime gecsen dograrim seni bilmedigim bisey degil. Bu yasa gelmissin adam olamamissin baskalariyla ugrasacagina bi kendine bak
Senin yssinda senin gibi olacagima hapse girerim mezara girerim daha iyi karaktersiz
Çok acınası haldesin şu an ama çok komik gerçekte kim olduğunu hatırlattım sana sen tam olarak busun sakın unutma insanlara şiddete meyilli şöyle böyle demeden önce kendi bilincini bir temizle bak sana tek bir küfür, hakaret ettim mi ☺️ etmem senin psikolojin benimle baş edecek kadar gelişmemiş seni istediğim kıvama sokuyorum şu an istersen seni melek yaparım ister misin ufaklık ☺️
Sana komik geldigini biliyorum. Merak etme senin gibilerle dolu dunya. Senn gibileri iyi bilirim
Amma uzatttın ha tamam akşama kadar seni avutacak değilim bugünlük ders bitti hadi azad ettim seni yine baba yüreği dayanmadı hadi iyisin 😉☺️
Sende babasin iste. Evladini koru bari benim. gibilerden bu hayatta hayirli bi halta yaramis ol
Hı hı ondan☺️
Cevap
1Cevap
Sabır göstermem kimseye fazla takıntıya dönüşür
Sabrın sonu selamettir valla bende son 3 aydır peygamber sabrı var inşallah sonunda selamete erecem kanatlanıp uçar mışıl😂😂
Aaa soru benim ama sevdiysen sana veriyim ☺️
Kimsesiz çöpten aldım büyütüp süper soru yapacam 😂😂😂
Çok zor şeyler söyledin üşendim bak bence soru olarak kalsın. Özüne dokunmamak lazım. Böyle de çok tatlı aynı ben 😂😂
Boyle bir p. cide adam yerine koymussun ya seni takip edenin aklina edeyim
@sonsuzdevir ☺️ sakin ol şampiyon şiddet yok bak unutma ☺️
Boşver sen takılma biraz kuyruğuna basıyorum bakalım neler çıkacak altından diye biraz bilinç altı ile oynuyorum arkadaşın ☺️
Gurur duyuyor bide yaptigiyls p. c seni takio ediyordum da akli basinda bir hanimsin diye uzuldum soyle karaktersiz adamlari adam yerine koymussun.
Sen kendi bilincaltinla ugras karakter yoksunu
@sonsuzdevir işte bu hakaret et küfür et sen tam olarak busun zaten 😉
Soruya gelip duyar kasacağın yeri iyi bil bir daha olur mu hadi yallah şimdi arabistana ☺️
Gayet adam yerine koydugun belli. Takip ettigim fikirlerine dustugum. nadir insanalrdandin sadece bi anlik ofke patlamasi sana sicradi. Sorun yok istediginiz gibi yasayin
@sonsuzdevir sinirlenecek bir şey sakin ol kimseye öldürmeden elinde mi telefonu kenara bırak bence ☺️
Senden Şu an daha sakinim emin ol. Bir emojinin alay emojisi olacagini dusunmezdim. Sayende tiksindim su emojiden aferin iyi halt basardin
@sonsuzdevir teşekkür ederim ne demek istediğin zaman gel ama unutma sadece konuşuyoruz bu kadar sinir olacağın bir şey yok☺️
Oldu olma mı. Sabrede sabrede taşa dönüyorsun sonra o ayrı 😬
Olmadık bir yerde çat diye çatlıyorsun.
Bu gün dünya yansa umrumda olmaz.
Aşırı mutluyum sabrım insanı çatlatır o derece 😂😂
Senin açından bu iyi bir şey ✌️ keyfini sür 😏
Ben her şeyin keyfini sürerim. Hayat üzülmek için çok kısa koy verdun gittun beni koy verdun gittun beni
Allah'ından bulasın 😂😂
Harika o zaman. Anın kıymetini bilmeli elbette bunu herkes yapamaz 👏
Aşırı mutlu olmak batıyor ama insanlara enerjimin tavan olması benim suçum değil napak yani Müslüm Gürses dinleyip jilet mi atak biz kahkaha atıyoruz 😂😂
Mutlu olurken ya da üzüntü içindeyken kimse için değil kendimiz için yaşıyoruz bu duyguları sonuçta😉 Kimsenin ne dediğini umursamadan yoluna bakmak lazım. Yoksa jilet atana da saygı kahkaha atana da kafa atana da.. Sonuçta herkesin hayatına kimse karışamaz 😃 Bir de insanların hikayesine bilmeden uzaktan konuşmak çok kolay geliyor insana
Kafa atan bana atmadığı sürece saygım sonsuz 😂😂
Olmadı ona da saygılı olacaktın çatlatan cinsten 😆
Bana kafa atarsa büyük ihtimalle saygı duymaya baygınken devam ederim ☺️
Genelde benimle tanışanlar sabır diliyor.😃
Benimle tanışanlar değil de uzun süre hayatım da olan insanlar gerçekten çok sabırlı Allah'tan iyi yanlarım çok fazla yoksa kimse ile uzun soluklu bir arkadaşlık kuramazdım ama işin ilginç yanı 3 arkadaşım var 20 yıllık bir tane de her şeyi paylaştığım 4 yıllık her şeyim olmuş biri var hayatımda yani ne kadar huysuz ve aksi olursan ol bazı şeyleri doğru yaparsan kaya gibi sağlam bağlar kuruluyor bunlardan en önemlisi de dürüstlük ve samimiyet...
Kesinlikle güven de çok önemli temel sağlam olunca ne olursa olsun karşı tarafın yaptığı yaptığı hiç birşey göze gelmiyor.
Ben o şekilde düşünmüyorum. Yanlış yanlıştır güven de duysam yanlış yaparsa bu yanlış der kavga mı ederim. Güveni sağlam tutan şey yaptığımız davranışlardır zaten o güvene fazla bel bağlar ve kendimizi salarsak ortada ne güven kalır ne bağ kalır ne de ilişki
Affedilmeyecek hataları ayrı tutuyorum zaten...
Herkesin kırmızı çizgisi vardır sonuçta...
Affedilmeyecekleri hesaba bile katmadım. Ama bazı davranışlar vardır üzerini güvenle örtemezsin asla bunlar kimine göre ufak tefek şeylerdir ama ben nefret ederim güveniyorum diye görmezden gelmem yanlış olan şeyleri yapan babam olsa fark etmiyor. O an pat pat yüzüne söylerim.
Yüzüne bende söylerim ama kimsenin ahlak bekçiliğini de yapmam sonuçta bi yaştan sonra onlara bazı şeyleri ben öğretecek değilim.
Yanlış olduğunu dile getiririm benlik bir sıkıntı yok ise kendi hallerine bırakırım sonuçta ben onları bu şekilde hayatıma almışımdır değiştirmek bana düşmez.
Kabullenici biri hiç olmadım olmam da yapıma ters bunlar benim değişim şarttır değişime karşı kayıtsız kalmamak gerekir. Burda ki değişimden kastın insanı değiştirmek değil aslında karşılıklı olarak bazı şeylere yön vererek daha iyi bir insan olmak adına atılan adımlardır. Buna kapalı olan insandan ne dost olur ne başka bir şey...
Senin algın bana benim ki sana kapalı bence uzatmaya gerek yok neyse 😃
Algılar açık ben seni anlıyorum ama senin algılar seçici sanırım. Aynı şeyi düşünmek ve savunmak zorunda değiliz. Neyse bence de kapatalım 🖐️
Hayatında benim gibi bir kadın olanın sabrı taşmaz.😎
He he hepiniz meleksiniz anasını satayım ☺️
Herkesi bilmem lakin ben melek gibi kadınım😎
Kanatlan uç hadi akıllım biz hepimiz şeytanız burası seni bozar 😂😂😂😂
Pencereyi aç oraya konacağım.🙃😍🥰
Attığın emojiye göre sen melek değil yarasasın.
Güneşimle yakarım seni uzak dur benden 😉
Hayatımda bu tarz insanlar çok oldu
Son zamanlarda herkes çok sabırsız 👎
Herkes-1 de lütfen
benim sabrıma ben bile hayret ediyorum.☺️
Şişko diyerek deneyebilirsin mesela 😎
İroni yapmıştım ama neyse ☺️
Kesin unuttun 😂😂
Bu çok yakıştı sakın bozma hep bunu koy ☺️
@süperpsikolog
Tek geçerim bu konuda. :)
Estağfrullah. Teşekkür ederim @Sakaryalim
Aaaa ben soruyu dikkatli okumamışım.
Bana Peygamber sabri gösteren oldu mu diye sordu sandım..
Çok özür dilerim. Başkanım. 😒😒😒
@superpsikolog
Ben olumsuz yönde demiştim ama soruyu sen olumlu şekle çevirdin ☺️
Ben öyle okumuşum. İlk anda. Ayıp oldu başkanıma. 😪😪😪
Alemsin bunun neresi ayıp 😂😂😂
Tamam naif insansın ama abartma istersen niyetin belli sonuçta
Yok doğru olmuş. Bana katlanabilmek cidden peygamber sabrı gerektirir :)
Oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?