Yanlış birşey mi yapıyorum ben yani biraz ahlaksızca mı?

Eski erkek arkadaşımı fake bir hesaptan takip ediyorum oda kapattı hesabını bir arkadaşı var onu takip ediyorum birlikte videoları var Onları izliyorum yani amacim kimseyi rahatsız etmek değil derken bu çocuk beni yakaladı.. dedim seninle isim yok bir arkadaşını takip ediyorum ben oda kim bilmem ne bayağı konuştuk.. kim olduğunu söylersen uzak dur veya yanlış anlama her şeyin bir sebebi vardır diyebileyim dedi... söyledim soylemeyecegine soz verdi olar 31 ben 27 yaşındayım.. neyse o gün bayağı konuştuk onun hakkında.. sağlıkçı Bu adam ilaç kullanıyorum aksam bacağımda bir ağrı oluştu ilaç damar tıkanıklığı yapıyor zaten o kadar korktum ki doktorum öyle bir ağrıda en yakın hastane de değil direk acile git dedi... neyse yazdım dedim ne yapayım tehlikeli birşey olabilir mi arayım mi ambulansı... nefes darlığı veya bilinc bulanıklıgi var mı çok uzun prospektüslu bir ilaç ilk defa görüyorum dedi... yok dedim.. kalk ip atla squat yap kan dolaşımın hızlansın biraz dedi... Bu saatte kalktım ip atladım squat yaptım.. Sonra fake hesabimdaki ismimde hitap etti bende numaramı yazdım kendim olarak konusyaim o zaman diye... beslenme ve aktivite konusunda ve ilaç konusunda uyarılarda bulunuyor tansiyon falan bilmem ne.. Yanlış birşey mi yapıyorum.. Eski erkek arkadaşımı da o kadar seviyorum o kadar seviyorum ki 10 senedir bırakın sevgilim olmasını başka bir erkeği düşünmedim bile.. farklı bir tutku takıntı neyse adı... sizce yanlış birşey mi yapıyorum farkında olmadan
Yanlış birşey mi yapıyorum ben yani biraz ahlaksızca mı?