Kişiliğime iltifat edilmesi daha önemlidir, şöyle anlatayım; ben dış görünüşe oldukça önem veren biriyim, ama biri bana çok güzel kadınsın gözlerin boyun posun vs. Diye itifat edip ama şu huyun kötü derse o iltifatlar yerle bir olur benim gözümde, bide şöye birşey var insanların benim hakkımda ne düşündüğü pekte önemli değil benim için ben kendimi biliyorsam beğeniyorsam ya da beğenmiyorsam karşımdaki insan ne derse desin pekte birşeyi değiştirmez.
Herkes tarafından farkedilen bir konuda iltifat almaktansa, görünmeyeni görebilip edilen iltifat çok daha anlamlı. Göze değil bakışa, dudağa değil gülüşe, ellere değil dokunuşa yapılan iltifatı tercih ederim.
Kişiliğimden bir şüphem olmadığından söylenen güzel sözler beni şaşırtmıyor. Bazen güzelliğimden şüphe ettiğim için dış görünüşümle alakalı iltifatlar almak beni daha çok mutlu ediyor.
ikisi de mutlu eder ama beni birazcık karakterime kişiliğime edilen iltifat daha bir hoşuma gidiyor nedense:)) ama gerçek şu ki dış görünüşünü beğenmediği birisinin karakterini de merak etmiyoruz
kişiliğime iltifat edilmesi bence daha hoş sonuçta dış görünüşümü ben seçmedim bakımlı ve tarz sahibi biri olmak benim elimde sadece oysa kişiliğim bu bakımdan çok farklı kendimi nasıl geliştirdiğimi gösterir
Ikiside bir elmanın iki yarışı gibidir... güzellik bir nimettir.. karakter ise o nimetin şükrünü eda edebilmenin tek yoludur.. ya da hale rıza göstermenin tek yoludur.. mutlaka ger insanda güzel bir taraf vardır.. o güzelliği sevgi olduğunda görüyor insan.
Tabii ki kişilik. Dış görünüşüme iltifat eden insan, dış görünüşü güzel olan herkese iltifat ediyordur çok güzelsin falan diye. Yani senin ayrıcalığın yok. Ama kişilik öyle mi çok yazardım ama yoruldum daha fazla yazamicam
Ofis ortamında temiz ve şık giyinirim, ancak övgüyle bahseden arkadaşlarımın yanında durmam, aynı şey kişiliğim konusu içinde geçerli, çünkü ben insan olmanın gerekliliğini yapıyorum ve yaşıyorum..
Dış görünüşüme zaten maksimun iyisin, hoşsun, yoklukta gider gibi iltifatlar geliyor 😂 kişiliğimi de ben biliyorum ama çakalsın, serserisin, fenasın denmesi daha iyi oluyor.
Dis gorunus. Kisiligim yeteri kadar iyi, ve benim hiçbir dusmanim yok. Beni taniyan herkes “ne kadar iyi cocuk” gibi kelimeler kullanir. Bu yuzden artik, kisiligime iltifat alinca, sevkatli ve iyimser bir sekilde basigimi kisiye karsi egip, bende ona iltifat ederim. Ama dis gorunuste o kadar fazla iltifat almadigim için, su an o benim için daha iyi :)
İkiside mutlu eder ama ne yalan söyleyeyim kişiliğime kötü yorum yapilsada umrumda olmaz çünkü ben beni biliyorum yakın bildiklerim beni biliyor gerisi pekte önemli değil. Ve bu aralar dış görünüşüme iltifat edilmesine çok ihtiyacım var o yüzden dış görünüş diyiyorum
Dış görünüşüme. Herkes bana çok iyisin diyorda ben hiç iyi biri değilim ki bunu neden söylüyorlar hiç anlamıyorum ve hoşuma da gitmiyor yani o yüzden dış görünüşüme iltifat edilmesinden hoşlanırım 😄
Ben kişiliğime övgü alınca daha mutlu oluyorum 😊 çünkü fiziksel güzelliklerimiz bizlere emanet. Ama kişilik özelliklerimiz kalıcı o yüzden ikinci diyorum 🙏😊
Selam, dış görünüşüme iltifat gelme ihtimali yok. Karakterime de geleceğini sanmam genel olarak insanların iltifat değil iletişimde bulunabilceği biri değilim.