Merhabas🎈 Kadınların tatlı görünmek için yaptığı ama bir türlü tatlı olamadığı belki de bir ihtimal itici olabildiği hal, hareket ve durumlardan aklınıza gelenler nelerdir?Bu konuda aklınıza gelenleri yazsanıza hele hele...🎈
Kadınların tatlı görünmeye çalıştığı ama hiç olamadığı hareketler nelerdir?
Bir tane arkadaşım var bazen konuşurken sesini inceledik çocukça hareketler yapıyor karşı tarafa çok tatlı oluyorum diyor tatlı olduğunu düşünüyor halbuki bana hiç tatlı gelmiyor öyle yapmacık hareketler
Beceriksiz ve hiçbir haltı kendi kendine yapamıyo gibi görünüp erkeklerden yardım isteme çabaları 😒😒 Sırf ona ihtiyacı var gibi görünmek için kendini eciş bücüş hallere sokmalar falan ıııgghhh cidden aşırı sinir oluyorum.
Yeni bir ortama girersin. Bir kurs, bir arkadas ortam vs farketmeksizin.. Kendinden emin bir tavırla öylece susar ve konsuman gerektigi yerde lafin hakkini vererek konusursun. Tabi baziinsanlar özgüven ve ego farkini bilmediklerinden hemen egolu kibirli biri olduğunu düşünür ki bunu genelde kadinlar yapar. Ee canim sen neler yapiyosun falan filan yakin gorunmeye calisarak agzindan laf almaya seni tanimaya yoklamaya calisirlar. Tabi "canım" ın altında yatan samimiyetsizligi herkes bilmez. Oldukça sırıtan bir tavır.
Çocuksu konuşmalar, şımarık hareketler, çıtkırıldım gibi davranmalar ve elindeki su şişesini bile açamıyor “gibi” yapıp erkekten yardım isteyen kadınlar...
Ciddi bir konu konuşurken, şapur şupur sakız çiğneyip, sonra balon yapıp patlatması, arkasından alaycı bir kahkaha atması. Bazıları da kendilerini üst seviyede görür, selam verirsin mecburiyetten iş arkadaşıdır, öküz olmamak adına. Sanki senin selamına ihtiyacım yok gibi bir itici bir merhaba der. Dudaklarını kapalı yana uzatarak, kafasını hafif geri çekerek. Hım 1. 2. 3. 4. üncüde yüzüne öküz gibi bakılıp. Yanından ıslık çalarak geçilir.
Yani tabi şımartanı olduğu için öyle davranıyor. Tatlı görünmeye çalışma zaten olamayacağının garantisi. Erkekler için tatlı görünüyosan güzel lezzetli bir yemek olarak görünüyorsundur. O yüzden bişiy demiyebilir ağzına vurmak istese de ağzını başka şeyler de kullanabilme ihtimali onu sakin tutar.
Bugün yoldan geçerken kız sevgilisine tatlı görünmek için ağzınını yayarak konuştuğunu gördüm. Ben sabır diledim içimden, tam delirmelik.😂 Hiç sempatik gelmiyor bana bilmiyorum başkası ne düşünür ama...
Cocuklarim yaptığı şeyleri yapan kadinalr gerçi buna erkekler de dahil edilebilir ama kadinalr diye soru gelmiş mesela küstüm hmmph yapıp kollarını birleştiriyor lar dudakları öne buzuyorlar şimdi yalan yok kısa boylu yüzü tatlı kızlara yakışıyor ama 175 ablacım sen niye yapıyor sun nedennn
Salak salak çocuk gibi konuşmalar Kendi ayakları üzerinde duramayan (ay ben şunu yapamam, bunu yapamam) diyip herşeyi karşı tarafa bırakmak Sevgilisinin kısıtlamalarına göz yumanlar vs.