Nasil anlatayim bilmiyorum ama şöyle ki istemsizce hayal kuruyorum. Benim hayallerimin basrollerinde ben degilde kafamfa kurduğum bas karakterler oluyor genelde onlarin yerinde oluyorum onlari ben canlandiriyorum. Ama dedigim gibi hayal kuruyorum gercek olmadiklarini biliyorum bu 9 10 yasimdan bu yana bir aliskanlik. Sonra bu ergenlikten sonra çığrından çıkmaya basladı derslerime odaklanamiyorum. Sonra sözsüz muzik dinlemeye film v. s izlememeye erken kalkip erken yatmaya kisacasi bir duzen olusturmaya calistim. Etrafimdaki esyalari saydim mumkun oldugunca yalniz kalmamaya karar verdim ama tam gecmis degil. Bu hastalik midir? Eger oyleyse tedavisi var mi? Bu konu hakkinda beni aydinlatirsaniz sevinirim. Cok onemli lutfen xper icin bosa yorum yazmayin.
Güncellemeler
+1 yıl
Bi bilen uyeleri el atin😔
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhabalar,
Yazdıklarınızı detaylıca okudum ancak bunlar sanal ortamda cevaplayabileceğim türden yaşantılar değiller. Sorularınızın yanıtı ve sorunlarınızın çözümü için sizi daha yakından tanımak ve öykünüzü detaylıca dinlemek daha sağlıklı olacaktır.
Psikolojimizi etkileyen yaşantıların büyük bir kısmı kolaylıkla cevaplandırabileceğimiz ya da tek bir olaydan sonra meydana gelebilen yaşantılar olmamaktadırlar. Hayatımız boyunca yaşadığımız psikoloji problemlerimizin bir kısmı genetik faktörlerden, bir kısmı ise çevresel faktörlerden oluşabilmektedir.
Tüm bunlar da kişisel ve sosyal yaşantımızı etkilemekte ve ilişkilerimize yansıyabilmektedir. Çoğunlukla da birden fazla yaşantının birleşimi olup fark farklı olaylardan meydana gelebilmektedir. Çözümlenmesi için olayın ilk çıktığı andan son ortaya çıktığı ana kadar detaylıca değerlendirme yapılması gerekebilmektedir. Sorununuzun çözümü için en yakın zamanda bir uzman desteği almanızı tavsiye ederim.
Sağlıcakla kalın,
Uzman Klinik Psikolog Zübeyde Ezgi Horzum