Bazı sesler vardır yağmurda ıslanmış köpek yavrusu gibi olursunuz, bazı sesler vardır gökkuşağı altından geçmeye çalışan manyaklığa eriştirir ve bazı sesler vardır Allah belanı diye başlarsın. Ama bazı sesler vardır, gözlerinden kalp çıkar. Bu nasıl olur inanın bilmiyorum gözlerden kalp mi çıkar lan :D O sadece bir emojidir.toprağı dinliyorBen senin en çok sesini sevdim.. Buğulu ve kadife gibi, çoğu zaman da taze ekmek gibi. Taze ekmek dedim de ne güzel giderdi şimdi ya off bayılırım.
Bu kadın soruyu sordu sandım ve vay be dedim, medeni cesaretini kutlamaya girdim ki... O değilmiş. Kedilerin kuru mama ve ciğer yerken çıkardığı ses, mrrrlamaları, kulağımın dibinde yutkunmaları vs. Bir de yazının ortasında sessizliğin sesi, hafif çıtırtılar... Su sesi yaprak hışırtısı vs...
Doğa da olmayı seven biri olarak, sonbaharda kenarda kalan yaprakların arasında ayakları sürte sürte yürüyüp çıkan yaprak hışırtılarının sesi.. Yağmurun sesini de çok severim bir terapi gibi geliyor bana, huzur veriyor, sakinlik veriyor..
Hay senin şiirine. Bazen çok sevdiğim sesler oluyo onlarca kez dinliyorum. Yağmur sesi güzeldir, ney ve klarnet sesine de bayılırım. Birde sevdiceğimin sesi güzel geliyor.
gene gelmiş bu şerefsiz bağlamacı derler ama benimki bağlama sesi, ayrıca gözlerden kalp çıkması sadece emojilerde olmaz, enderde olsa bazı insanlardada olur, sevgi ve iyiliği gözlere vurur, bu benim olsun dersin. :)
Boyle ogleden sonra hava hafif soguk tipki su zamanlar gibi annem ev supuruyor... o supurge sesi o kadar tatli ki anlatamam hemen battaniyeye sarilip kafami altina gomerek dinlerim..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ezan sesi ve denizin dalga sesi.. Bu ikisi de huzur verir..