Kişilik & Karakter Kırmızı oda psikolojinizi bozuyor mu? MiyuPoti Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bıraktim hayatin gerçekleri çok acıdır. Zaten zorlaniyorum nefes almakta bile. Bide ona mı üzüleyim Fotografa bakinca bile duygulanıyor insan Kırmızı oda psikolojinizi bozuyor mu? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
CatKong Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Ne yalan diyim gözlerim kızarıyor sonra kanalı değişiyorum. Özellikle son bölümde yıllardır evinden çıkamayan bir kadının hayatını izlemeye devam edemedim. 1 1 Yorumla MiyuPoti +1 yıl Ben youtubedan kisa videosuna baktim sadece dayanamiyor insan Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Zaten sağlıklı bir psikolojiye sahip değilim. O yüzden hiç izlemiyorum o tarz şeyleri. 0 0 Yorumla
worldyalan Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl İnsanda bu pandemi de psikoloji mi kaldi 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hiç izlemedim 0 0 Yorumla