Ben hic sevmem her sey masa. da zaten bir kere viski saklamıştım çeyrek kalmıştı iceyim dedim baktım bos annrm dökmüş dedim madem. siseyi niyr. bıraktın :D. Birde mektuplarima bakiyor bemim daha haberim olmadan onun oluyor buna hakki olmadığını düşünüyorum ama yok amaci ne anlamadim bilmesi gereken bisey yok bankadan gelenler sifre geliyor vs ivir. zıvır sadece sinirimi geriyor mektuplar acik olunca
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde babam bazen yapıyordu bir kere puro mu yakalamıştı :DdD şu an öğrenci evinde kaldığım için sıkıntı yok :D
113 Yorumla- +1 yıl
Aileler yapar böyle çok takmamak gerek :D
- +1 yıl
asileşme bakıyım anneler babalar ne yaparsa doğrudur hmm kızarım bak :DD
- +1 yıl
ehehehe peki madem :D
- +1 yıl
Teşekkürler sayın yağmur hanim :))
- +1 yıl
Sayin demedin ama üzüldüm ihihihi :))
- +1 yıl
Opss hey! Seni inciticek bişi mi yaptim ama soylemek zorundasın merak ettirdin sayin yağmur hanim :(
+1 yılbir şeyinden şüphelenmiş de sorup rencide etmek istemiyor galiba. ya da hiç şüphe çekmiyorsun, bir kız bu kadar da temiz olur mu canııım diyerek şaşkınlık içinde odana daldı :) başkası yapsa başını vur da anne o yaa kızılır mı hiç :)
13 Yorumla- +1 yıl
hahah ne yapacağını şaşırmış :) boşver bir ara kırmadan laf arasında söylersin davranışlarına dikkat eder
Ne annem, ne abim, ne de babam karıştırır odamı. O konuda şanslıyım. Eğer odamı düzenlemem gerekiyorsa annemle yaparım genelde, atılacak şeyleri falan ayırt etmek için. Eğer ikinci kez yaparsa odanın kapısını kitle bence
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Konu anne olunca sustum, sende tepkilerini kontrol et bence... En nihayetinde onların çocuğusun, çevrelerine bakmaları yeterli endişelenmeleri için..
*Bunu bir saygısızlık olarak algılama, anne ve babalar genelde koruma iç güdüleriyle hareket ederler unutma..15 YorumlaEski sevgilim karıştırmıştı. Sorun o değil aslında, yapılan şey çok terbiyesizceydi ama buldukları ile bana saldırması daha da terbiyesizceydi. Kafanı karıştıran, canını sıkan bir şey olursa sorarsın, saldırmazsın. Sonrasında çok büyük olay çıkmıştı.
11 Yorumlabence annenizin asıl amacı kitap değil öyle olsa ilk başta odanı düzenliyorum demez bende çok rahatsız olurum odamın karıştırılmasından hatta odama girilmesinden bile annenizle bir konusun bence
13 YorumlaDiğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. günlüğümü karıştırdı diye en yakın arkadaşımı bir kalemde silmiştim. Özelime pervasızca girmek isteyene haddini bildirmekte geri kalmam.
11 Yorumlaodam çok karışık her şey bir tarafta bazen ben bile kayboluyorum içinde :D o yüzden herkes mümkün mertebe uzak duruyo :D
13 Yorumla
+1 yılYa sorma, bir şey çıkacağından değil ama karıştırmasınlar. Benim annem de çikolata zulamı bulmuş "bana da ver" diyo 😃
23 Yorumla- +1 yıl
Verdim tabii ama "uslu bir anne olup odamı karıştırmayacaksın tamam mı" dedim 😃 bir süredir karıştırmıyor, bakalım 😃
+1 yılbende odamın karıştırılmasından izinsiz eşyalarıma dokunulmasından nefret ederim. annen odanı düzenlemek amacıyla girmemiş gizlim saklım yok diyorsun ama annen birşeyleri merak edip girmiş bence.
13 Yorumla- +1 yıl
ah bu anneler ne yaptıkları ne dedikleri belli olmuyor hiç :) annene sor bence dün odama niye girdin doğruyu söyle de şakayla karışık söyler mutlaka
Odamı toplamaya halim falan yoksa toplar ama özel bir şeyleri karıştırmazlar :))
13 Yorumlaher kızın gizlisi saklısı var asla izin vermem karıstırılmasına iç camasırlarım ortada olur bişey olur yani
11 YorumlaDiğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hoşlanmam kavga çıkacağını bildiğinden kimse odama girmez.
11 Yorumlaİnsanlarin surekli bu ozele duydugu meraki anlamiyromum tabiki de rahatsiz olurum
11 Yorumla
+1 yılannem yanımda olsa odamı toplasa hayır demem yani :)
12 Yorumla- +1 yıl
karıştırsın bir şey bulamaz zaten :D
Kim olursa olsun benden izinsiz odamı karıştırıyorsa benden gizli iş çeviriyor demektir. Dürüst olsun canımı vereyim.
11 Yorumla- Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılbüyük tepki vermezdim sakladığım bişey yoksa :) zaten annem dedektör gibiydi bisey saklamak mümkün olmadi hiç :)
113 Yorumla- +1 yıl
amaa ara sıra abimle babamdan gizli para saklıyorum bak :D düşündüm de sinirlenebilirim :))
- +1 yıl
tabi çok değiştim zamanla :D
- +1 yıl
Çocukluk fotosu sorusundaki yanlış anlamadan sonra bu şekilde olmak iyi :) iyi yönde tabiki
- +1 yıl
aynen ha dedim o baska birisimiydi acaba :D önceki hesapmiydi :) engellemistin cevap yazamiyodum pislik :)
- +1 yıl
sorunu bul oku ordan. Günahımi aldin. ben küçüklük foto attim. birisi yorum atmış. sende bana burada böyle seyler konusmayin dedin. ya dedin ben sadece foto attim ugrastim. insan teşekkür eder. dedim :) sen yorumu atana değil bana satastin. olay bu
- +1 yıl
modlardan biri geldi araya girdi olay büyüdü sen daha laf anlamadin :D bak hafizamda kalmış görüyomusun
kişiye bağlı. başkası yaparsa koparırım kafasını ama ailemin ve nişanlımın yapması rahatsız etmez çünkü bir gizlim yok onlardan. ayrıca bende onlarınınkini karıştırıyorum. merak, işsizlik, can sıkıntısı.. -.-
01 YorumlaDiğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Karistirabilir her yeri anne. Ona tepki vermen yanliş
13 YorumlaSevgilim sürekli bize gelip karistiriyor. Kiziyorum ama yine yapiyor
11 Yorumlaodamı değilde pantolonumun cebini yoklayanı boğasım asasım geliyor :D
15 Yorumla
+1 yılAyni şey benimde basima geliyor ve inan çok rahatsızlık duyuyorum
11 Yorumla
+1 yılannem dahil kimse odami karistiramaz kendilerinin esyasi bile olsa arar izin alirlar kurallarim nettir 1 hafta sehir disina gitsem odamin kapisi acilmaz.
ufak kardesim bir keresinde darma duman etmisti oda cezasini alinca ayagini denk aldi :D01 Yorumla
+1 yılBenım annemd odamı bırak cantamo bıle sureklı karıstırır 😁
03 Yorumla- +1 yıl
Vermıyorum ama tekrar aynısını yapıo yapabılcek bısı yok anne ıste bısıden suphelenıyolarmı kontrol amaclımı brnde cozemıyorm 😊
Bende öyle rahatsız olurum odamı toplamaya çalıştıında bırak ben toplicam derim ne biliyim sevmiyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirgün işi olmadığında sakin sakin sor annene. Benden duymak istediğin bişey var mı diye. Odanı kurcalaması seni kırdığını söyle ona kalbine girerek konuş açılır kendiliğinden :)
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTipik karadeniz annesi yani :D bulaşma derim o zaman
merak ettım napcaktı acaba. bende rahatsız olurum
114 Yorumla
+1 yılodamı karıştırması için mermiden hızlı koşması lazım anlay misin :)
02 Yorumla- +1 yıl
TRABZONLUYUM ondandır :) rica ederim :)
+1 yılkorkudan karıştırmazlar bile
12 Yorumla- +1 yıl
önemli diil ::)
+1 yılSus. Anneye öyle konusulmaz ayıp :D
13 Yorumla- +1 yıl
Birgün (Allah göstermesin) Annen vefat ettiğinde aklına bu olay gelecek ve keşke diyeceksin keşke dilim kopsaydıda annemin kalbini kırmasaydım. Benden tasdikli.
+1 yılSorun yok karıştırabilir :D
19 Yorumla- +1 yıl
Ben rahatsız olmuyorum hele ki annemse istediği kadar karıştırabilir, ama mümkünse düzeltmek için girmesin odama hep bir şeylerin yerlerini değiştiriyor sonra bulamıyoruz :D
- +1 yıl
Başkası olsa izin vermem bende ama anam başkadır ya :D
- +1 yıl
Sen öyle karıştırma diyince üzülmüştür kadıncağız ya :(
- +1 yıl
Bilmem ben olsam asla demezdim bunu :D
- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsiz olurum, dokundurtmam.
17 Yorumla- +1 yıl
Gerekirse kitle odanin kapisini orasi senin.
Gercekten ne istedigini sordun mu? - +1 yıl
Sakin kafayla sormanı tavsiye ederim
- +1 yıl
Sen bilirsin, ama bu sana guvenmediginin gostergesi
+1 yılAnneler karistirir. Karistirsin.
15 Yorumla- +1 yıl
Bende karistiririm sanirim
- +1 yıl
Ozellikle ergenliginde :))
+1 yılKişisel alana izinsiz girmemek lazım
11 Yorumla- Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılsaklayacak bişeyim yok herşey meydanda
14 Yorumla- +1 yıl
odamı karıstırmalarından rahatsızlık duymam onu dıyeyım ozaman
- +1 yıl
rica ederim
sevmem kimsede izinsiz giremez
11 YorumlaOlmasın sinir olurum.
11 Yorumlabir şeyden şübhelenmiştir
13 YorumlaDiğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. Hic Sevmem
12 YorumlaNefret ederim
11 Yorumlaodanda tehlikeli şeyler var galba
05 Yorumla- +1 yıl
l*n siz ne diosunuz asıl hr otu boku buraya yazıp soruyonuz gerekli soru soranlar doğru düzgün cevap almıo ama şuraya bak şu gereksiz soruya kaç kişi cvbp vermiş ergenmisin sen kızım şuraya bak ya çok rahatsız olmuş ulan o kadın seni doğururken nasıl rahatsız oldu haberin var mı amip şu triplere bak git sütünü iç koy başını yat bide az nefes al ver o aldığın oksijen sende farklı bir dolaşım yapıo belli beyne gitmio ziyan etme bari havayı
+1 yılevet
12 Yorumla- +1 yıl
ben teşekkür edr peki sizin yatagınıza yatan oldumu?
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. karıştırsınlar karşim olmam;)
01 YorumlaRahatsız olurum
01 Yorumla
+1 yılsanmam...
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım