bu odamı dağınık dağınık oda görmemişsin bizim sitede bir amca kalıyordu evinden 2 bin adet kitap 3 bin adet fotkop çektği notlar çıktı 2+1 di evi bir oda full doluydu 24 saate nakliyeci evini taşıdı evide üstüne köpek kılı içindeydi 4 senedir evde hiç temizlik yapmadan pis evde yaşadı
1) kalk odanı topla 😅 2) annene soyle o battaniyeye bir ortu gecirsin 😅boyle olmuyo garip geliyo 😅 3) kagitlari topla ve belli bir yere koy kaybolmayacak bir yere. 😅
1) Hiç halim yok işten geldim başım çatlıyor :D 2) Anneme dedim erkek adam kaplan desenli battaniye ile mi örtünür dinlemiyor. 3) Kağıtları koyacağım yer yok yanımda yatırıyorum :D
1) yemek ye ve agri kesici al (ben hapa ilaca karsiyim ama millet seker gibi goturuyo ilaclari) 2) anneler her zaman haklidir vardir bir sebebi (sana arvad lazim arvad (eş yani hatun dişi mikemmel tatli bir varlik) 3) masanin ustune koy masanin 😑
1) Yemek yedim mideme dokundu (mide ülserim var sürekli hap almam ama yinede bir tane aldım) 2) Annem her zaman haklıdır. Kendine göre evet (birisini bulursa direk evlendirmeye niyeti var bir bekar evladı ben kaldım çünkü avrat arıyor dişi arıyor bana hatun arıyor ) :D 3) Masam küçük :D
1) gecmis olsun benimde midem de sorunum var ama ne oldugunu tam olarak teshis edemedim 😅 2) Onlar gordukleri her bekar kizi begeniyolar sen bul bir tane 😅 3) odan da kucuk gibi duruyo 😑
1) Doktara git sağlık bu ihmale gelmez 2) Yok benim annemin kriterleri var herkesi beğenmez :D 3) Odam da ki yatak 3 kişilik bir yatak ve ben yalnız yatıyorum tekli yatak atarsam büyük gösterir ve boş gösterir :)
sorma sorma :D akşamları kocaman evde tek başınasın ne hal hatır soran var ne bişey :D eskiden abimle durduk yere kavga ederdik ya onu bile özledim ya :D :D
Daha dağınık bile olabilir:) Odamı toplamak için her şeyi yere indirdim, kaç gündür öyle bekliyor:) Sanırım toplamaya çalışmasam daha topluydu:) -Gecen bol olsun.-
bir arkadaşım vardı ona gidecek zamanı şeyda bak odam çok dağınık lütfen kusura bakma derdi yolda.. Eve bir girerdim hiç bişey yok :) o geldi aklıma Ne var ki? bir kaç kağıt var 2 dakikada toplanır
En İyi Cevaplar