Babamla ne yapacağım:((((?

LUTFEN USENMEYIN OKUYUN
Babam ne yapsa annem ve bana karsi burnumuzdan getiriyor birsey alsin ya da bir yete gotursun sonrasinda mutlaka aglatir bagirir hakaret eder az once tatilden geldik annem hava alaninda yeni alinan telefonunu dusurdu diye esek vb gibi herkesin icinde hakaret etti ve de ustune ustluk herkesin icinde diyim ki hatirla birdaha yapma dedi bende baktim tartisma buyuyor etraftakiler bize bakiyor tamam ya yeter biraz sakin olun gibi birseyler soyledim anneme dogru sonra babam dondu herkesin icinde sesli bir bicimdr seni doverim serefsiz beni nasil azarlarsin nasil konusuyorsun hayvan anliyo musun burada agzina yuzune vururum aklin basina gelir gibi sozler etti halbuki sadece sakinlessinler istemistim neyse az once eve geldik herkese karsi sinirli anneme yeniden kiziyor bana dedi ki tekrardan bu serefsiz nasil konusyor nasil bir insan bu beni yonetmeye calisiyor iceri girer girmez terligi aldi beni dovecekti ben sana demedimki anneme der demez geliyodu vurmaya hemen odama kactim kacarkende odada dustum ayagimi fena carptim su an mor kapiyi kilitledim hemen gelip dovmesin diye gerci su an pismanim keske vursaydi iz falan kalirsa birazcik vicdana gelir pisman olur diye bundan sonra soze hicbisey yok basini alirsiniz siz neyin basi oldugunu bilirsiniz gibi igrenc laflar da ediyor aile olarak rahat sayiliriz ama agirimiza gidiyor ayrica ben onu seviyorum bir kiz oldugum icin annemle olsa da boyle seyler onemsemiyoruz barisiyoruz babam da iki gun sonra bisey yokmus gibi davraniyor bu daha da sinir bozucu tek cocuk oldugum icin seviyorlar falan ama babamin bu hareketleri bizi gercekten cok uzuyor cidden her bisey yaptiginda aldiginda boyle davranmasi canimiza yetti annem bazen calismadigi icin olabilecegini dusunuyor calismasina da izin vermiyor durumumuzda iyi babam aslinda gecinilmesi zor bir insan oldugunu biliyor sizce ne yapmaliyim
OKUDUGUNUZ ICIN TESEKKUR EDIYORUM.
Güncellemeler
+1 yıl
Beni en cok uzen ozguvenimin kirilmasini saglayan sey insanlarin icinde asagilanmak rezil olmak ve bildigi halde yapti daha once vurmamisti bir ya da iki kere. Birseyler firlatmaya calistigi oluyor hep
Güncellemeler
+1 yıl
Ann de bana sen o terligi yiyecektin hakettin bana da dedi ben neden birsey demedim koskocaman 46 yasindaki adam diyor 30 yasindaki kuzenine de cikisti o neden birsey demiyor saygi var falan diyor
Not: annemle babamkn arasinda 14 yas var
Babamla ne yapacağım:((((?