Not: annemle babamkn arasinda 14 yas var
Babamla ne yapacağım:((((?
Not: annemle babamkn arasinda 14 yas var
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tıpkı benim babamı anlattın benimki de öyle hakaretlerin sonu yok ağzı küfürden kurtulmuyo anneme bna kardeşime hep bağrıp çağrıyo sonrada bişi olmamış gibi devam edio ama öyle zoruma gidio ki çok ii anlıyorum seni şu an yapman gereken sabretmek başka bir yolun yok oklunu bitir işini gücünü al ondan sonra kurtulursun burada en kötü durumda olan annen ama sen kurtulursun ama o hep çekecek biraz güçlü ol annena destek ol dua et bolca allah böle babaların gönlüne yumuşaklık versin allah korkusu bürüsün gözlerini de anlasınlar değerimizi
Haklisin beni gercekten anladin sabredecegim yine bakalim anneme zaten daha cok uzuluyorum hep cekiyor ben olmadan oncede olduktan sonra da
peki böle olmasının sebebi ne peki bizimki maddiyattan dolayı yapıo senin babanın işiyle ilgili bir sorunu var mı?
Maddi olarak durumumuz iyi ama babami cozemiyorum her an her sekilde farkli davraniyor iainde ufak tefek sorunlar oluyor babamin kendi ailesinde de kardesi biraz nasil desem ustte yazmistim birine oyle biri iste inan hic bilemiyorum
hm anladım o zmn babanın bir problemi varrr
Bir problemi olması herzaman birseyler yaptiginda burnumuzdan getirmesini gerektirmez varsa var hangi insanin problemi yokki? Problemi var diye boyle mi yapmali ya da surekli mi var bir problemi sorunu kendisi bulsun artik
öyle bir zihniyete sahip olsalar bizi üzmezler zaten
Baban sizin üzerinizden egosunu tatmin etmeye çok alışmış. Annen ses çıkartamıyor mu? Çok üzüldüm zor bir durum. Sende ona çocuk yok karşında heryerde bizi rezil ediyorsun de.
Cikariyor sonra birseyler atmaya vurmaya kalkiyor kac kere onlari da ben ayirdim desem onu da gerci ben genelde lafimi esirgemem ama vurmaya kalkar hemen asagilamaya bisey demiyorum artik cok fazla konussamda fayda etmiyor cunku
Rica ediyorumo çok sağol
Degil disariya karsi cok mutlu bize gelince boyle yapiyor
Üşenmeden okudum ama ne biliyim babanın namaza felan başlaması lazım heralde benimkide öyleydi herseye laf ederdi mirin kirin yapardi soverdi doverdi ama bigun geldi baktim namaza başlamış aradan 1 2 ay gecti melek gibi oldu nerdeyse ilgilenmeler felan ama oncesinde annemle boşandı şuanda babami sevmiyorum diyebilirim ben konusmuyorum ama o benle konusmaya çalışıyo onceden dusunucekti bunlari gecti artık
Namaza baslayacagini hic sanmiyorum ama konusmamayi dusunuyorum
Bende hiç sanmazdım nasıl başladı bilmiyorum bende konuşmuyorum umrumda değil böyle onla konuşmadığımdan kızdığını belli etmek için bişeyler sert tutuyo vuruyo felanda umrumda olmaz ha para vermiyomu en alasindan para istesem ne kdr istersrm istiyim verir direk cebimde para eksik olmaz ama herşey para değil onu anlamadı daha
Aynen benimkide oyle para desem istedigim kadar verir para hersey demek degil birde bunu anlasalar
Cok tesekkur ediyorum sanada versin deniycem bakalim
Bence annen ile birlikte baban icin iyi bir psikologa gidin babanın saglam destege ihtiyacı var durumumuz iyi demissin sanırım babanda bunun getirdigi bir sımarıklıkta var malasef insanların bazen yası buyusede ruhları buyumuyor v. s v. s o yuzden baban icin iyi bir psikologa goturun
Gitmez babam asla bilmiyorum olabilir aslinda evet ruhlari hic buyumuyor
Cevap
24Cevap
Şu anda gerçekten kendimi senin yerine koydum ben babamla tartışınca hep odama geçerim konuşmam sonra durulur. Özellikle kızlar için babaları onların kahramanı gibi. Yani herkes ne derse desin ama baban diyince daha bir üzülüyorsun. Seni anlıyorum. Alınma ama baban sizin sessiz kalışınızdan da biraz güç almış. Evladı bile olsan bu kadar kızması normal değil. Bence psikolojik destek almalı...
Bende kucuklukten beri boyle yapiyorum odama gecip agliyorum cok kirilgan bir insanim zaten biliyor. Birkac gun sonra sen benim kiymetlimsin degerlimsin bebegimsin diyor sanki hersey duzelecek gibi annemle dun konustuk babamin sorunu birazda ailesine birseyler kanitlama hissi tatilden gelir gelmez erkeksi tavirlarina giriyor az onceki adam yok sanki sok oluyoruz annemle kuzenimin yaninda bize hakeretler ediyor bunlar insan degil goturmuyceksin bunlari daha neler neler mime neyi kanitlamak istiyor bilmiyoruz ozellikle annesini yani babaannemin kendi ailesinin yaninda surekli bu tavirlara giriyor sanki bizden utanir gibi
yapabileceğin birşey yok bence en fazla o evden ayrılırsın terketme anlamında degıl liseye hazırlanıyorsan liseyi unıversıteye hazırlanıyorsan unıversıteyı şehirden uzak bır yerde okumaya bak bana gore en fazla bunu yapabılırsın ha ya da annen boşsansın dıcem ama genelde mutluymussunuz bunun ıcınde bosanma agır olabılır..
Bazen kendisi benden gizli anneme diyormus bunu liseye yatili okula verelim diye hep beni cok cok sevdigini dusunmustum bunu duyunca cok uzulmustum ama simdi yatili okumayi dusunmuyor degilim
Yeni gececgim liseye bilmiyorum dusunecegim ama
Ya Baban Çalışmadığı İçin Kadın Eve Para Getirdiği İçin Rahatsız Bak Ciddi Söylüyorum Erkek Eve Para Götüremiyorsa Başı Eğik Gezer Utanır Annen Eve Para Getirince Yediremiyor Kendine Sanırım Pisikolaga Gitmesi Gerek Ama Annen'in yaptığı da çok yanlış eşek vb laflar söylemesi falan
Sen tam tersini anlamissin
Oruçlu Kafa k. bakma :(
Sorun degil ne demek okuman yeterli
Benim babamda ayni. Su anda 1 saattir agliiyorum. Psikolojimi bozdu. Senin yaslarindaykeen dayaniyordum takmiyordum ama artik degil. 18 yasina geldim. ve canima tak etti. Ilaclarla ayaktayim. Eriyip gideceksin yol biyle gozukuyo yatili okula git. kurtar kendini
Kesinlikle yapacagim bunu dusunuyorum
sen bence sık dişini ve zamanı gelince evlenir ve kurtulursun ancak annen bu durumu ne yazık ki hep çekecektir. ancak işte sizde bu durumla sınanıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun
Gercekten oyle hep hatayi kendime ariyorum ikisiyle de kavga ettigimiz zaman onlar ise mukemmel goruyorlar insallah
Kimse beni savunmuyor evde herkes cikarina gore igrenc bir hayatim var biktim ya
Hep oyle diyoruz bakalim;)
Haklisin hicbirsey:))
Benim baba yine iyiymiş o zaman. Valla sınırları zorlayıp dövmeye kadar geliyorsa hele haksız yere kaç yaşına da gelmişim bunun polisi var kanunu var nizamı var kimse kusura bakmasın.
Haklisin aslinda da olmuyor iste baba sonucta
Annem de surekli der bana hic mutlu olma insallah evladinda sana synisini yapsin ne beddualar dayanamam kufrederim hep tartisiriz iste byle bir aileyiz daha dogrusu biz aile olamiyoruz
Aynen oyle okuyorum okuyacagim da zaten onlara ihtiyacim kalmadifinda kafam da rahat olacak
bide derler adamin yasi buyuk olursa karisinin degerini daha iyi anlar. eee hani. Allah sabir versin. cok mutlu oldugu bir anda yanina gidip tatli tatli derdini anlat. uzuldugunu soyle
Konusmayi dusunmuyorum ama tesekkur ediyorum dediginiz gibi kiymetini bilmiyor annemin
K bakma ama o nasıl bir insan ya bu devamlı böyle mi böyle ise nasıl dayandınız onunla öyle senin yerinde ben olsam annemle karşıma alırım sağlıklı bir şekilde konuşurum olmadı boşanırım size de yazık köle değilsiniz ki Rabbim yardımcınız olsun
Evet devamli boyle ozellikle ailesinin yaninda bizi asagilamaya bayilir neyi kanitlamaya ispat etmeye calisiyor bilmiyoruz evdeki sevecen adam kayboluyor aninda. Annemle konusuyorum fakat annem ilkokul mezunu ailesinin durumu onceden cok iyiydi su anda kotu onceki hallero olsa ben bunu cekermiyim kizim diyor onun caresizligine daha da icerliyorum anneme esek dedigi zaman arkasinda 3 kisi birbirlerine bakip gulmusler bu ne kadar aci birsey
Köle niyetine kullanıyor sizi siz bugün annenizle ayrılsanız bile başınızın çaresine bakıp yolunuz çizrbilirsiniz yeterki inancınızı kaybetmeyin ve pes etmeyin
Haklisin inanmamiz yeterli olur annemle konusacagim tekrar tesekkur ediyorum
Annenle sırt sırta ver kimsedende korkma Rabb'imde size yardım eder
Insallah
Bide harşeyden önce Rabb'ine sığın bende sizin için dua ederim
Cok iyisiniz cok tesekkur ederim bizde edecegiz
Şimdi cumadan çıktım dua ettim sizin için sisinde Allah'a sığınmaktan başka çareniz yok Rabbim sizede inşallahen kısa zamanda bir el uzatacaktır
Cok tesekkur ederiz oyle yapacagiz
yapcak Bişey yok Sonçta Annen ßaban antsan atılmaz satsan Satılmaz Zamanla Büyüdnmu zaten Herşey Düzelir.. İnşalah.
Insallah
Yapılacak en iyi şey babanı alacaksın, ıslatacaksın elinede kızılcık sopası alacaksın sabaha kadar ıslatıp ıslatıp döveceksin.
Böyle adamlardan nefret ediyorum! Karısına ve kızına nasıl böyle psikolojik işkence eder insan anlamıyorum :/
Babanın kendini patron gibi görmesi ve bunu huy haline getirmesi küstah olmasını asla engeleyemessiniz. Kötü bir durum
Ve yapilacak birsey de yok :(
annen neden katlanıyor anlayamıyorum. normalde çok canayakın düşünceli biri mi? anneni çok mu seviyor? bana öyle gelmedi okurken
Cok tartisiyorlar aile konusundan her konudan ve ikiside bana soruyor ben hakli degil miyim digeri ben hak degil miyim surekli ikilemdeyim biktim artik birine hakli desem digeri aliniyor otekine desem o aliniyor ne yapacagimi sasiriyorum artik surekli odamda zaman geciyorum kac kere bosanmadan donduler sonuc yine ayni ama anneme ciddi bir sekilde neden katlanidgini soracagim sanirim annem kendi maddi acisindan
sogukkanli hep sicak davranmaz ortamda falan evde bazen falan
benimkiler boşanmışlar şuan. senin aileni bilmiyorum ama bizimkilerin boşanması herkes açısından daha iyi oldu. aralarında sevgi yoktu ve sürekli kavga dövüş bağırma ortamında büyüdüm. en azından huzura kavuştuk. annemim mesleği var ama bu çok büyük bir şans bizim için. çünkü babamın desteği nerdeyse hiç. senin ailen böyle olmayabilir tabi
Bende hep oyle dusunuyorum bosansalar daha iyi diye ama her tartismalarini ozellikle annem bana yukluyor senin yzuunden bosanirsakta senin yuzunden vicdana geliyorum bende tipki senin gibi bir ortamda buyudum annemin maddi acidan biseyi olmadigi icin olsada ailesino harciyor aliyor ben genelde babamla ayni fikirdeyim ama boyle yapinca tamamen yalniz kaliyorum
Annem herzaman oldugu gibi kararsiz bu sacma duzeni surdurecegiz malesef ama ben hic unutmayacagim
Kesinlikle oyle yapacagim ama daha 4 sene var
Benim babam gibi aşırı sinirli siniri geçince çok iyi ama cidden üzücü bir durum kişilik değişmez olan bize oluyo
Aynen oyle dedigin gibi olan bize oluyor
Ya kafama sıkarım ya da düzgün durun de olsun bitsin...
Amann
. D
Babana selam sòyle benden baba iste ne yapacaksn ki
Aynen oyle yapacak birsey yok iste
Sirf bu yuzden cocuk yapmayi hic dusunmuyorum
her babanın ıcıne zamn zamn hayvan kaçabılır.. ama adı genede babadır onu dedgırıremzsın umarım bu cümle sana anlatmıştır bırseyelr...
Anlatti biliyorum sagol
eyw. bırguns ende anne babolcksınız... e bıde bırgun babn senden cok zuklarda olcak ben şu an yalnız yaıorm bende cok asıydım ve şu an sende onalrı bırkere gorebılrım goevım ıcabı... cok ozluorm keşkeyanımda olslar sımdı dıorm olsalarda hergun havga etsek... bu gunlerını zolıceksın unutmaa
Haklisiniz kiymetini bilmeliyiz ama olmuyor gercekten kac senedir boyle yinede baba iste
aynen...
korkmak yerine üstüne git sakin bir şekilde seni üzen herşeyi yüzüne vur. Akıllanır ))
Annem alinmaz ama babam alinir belki ben korkmuyorum zaten birseyler firlatmaya falan kalkiyor kendini dinlettirmeye calisiyor ya arkadas patron hep
Böyle erkekler ne yazıkki çok bir çok yerde rastlayabilirsin klasik türk erkeği modeli. yalnız değilsin :D böylelerini yönemeyi bileceksin başka yolu yok hayvan herifler. Kusura bakma )
Haha sorun degil yuzune de diyorum klasik turk erkegi modlari diye anca guluyor iste :Dd
Kes babanla muhabbeti 2 ay ne derse konuşma akillansin
Uzuluyormus annem diyor ya ne yapacagimi kime nasil davranacagimi sasirmis haldeyim acaba hata bendemi
Ha bide konusmuyorum kendi kendine iyi davraniyor cevap alamayinca tribe giriyor garip :D
Ya uzulurse uzulsun sen dediğimi yap
Tamam soz yapacagim
baban hasta doktora gözükmeli ya da kendini iileştriebiliyorsa kenidni iyileştirmeli
Hicbirsey yapmaz o
Bundan sonra hic bisey yapmiycam ne olacaksa olsun artik
Uzulme canim bunlarda gecer cok dert etme her ailenin sorunlari var
Oyle ama asagilamasi koyuyor insana
Evet haklisin
Babanın bir hastalığı var mı şeker gibi ya da işinde sorunları var mı?
Isinde bazen problemler oluyor gerci her zaman vardi seker hastaligi da yok baktiriyordu birsey cikmadi
Senin elinden şu an anca dua etmen gelir. Baban belki ve inşALLah düzelir ama önemli olan sen ve senin durumundakilerin sonraki nesillere örnek olacak anne baba olmak.
Aynen oyle tesekkur ediyorum
Babanı cami avlusuna bırakasım geldi :(
Hahaha guldurdum :)
Yazamadim guldurdun :)
^_^
Allah sabır versin üzülme hiç
Tesekkur ederim
bundan iyi skeç olur yazıcam bunu :D
Boyle gercek seyleri dalgaya almak kolay zaten senin gibi simarik bir insandan da ne beklenirdi ki? :)
şımarık olduğumu nerden anladın. sevdim hikayeni ama üzüldüm de hayat böle yapcak bişey yok benim ailemde de çok fazla kavga olur ama sonunda işi makaraya vururuz. kırdıysam özür dilerim :(
Ciddi bir duruma boyle yorum yazdigindan anladim bizde de boyle iste neyse sorun yok
allah sabır versin sıkıntılı bir durum..
Tesekkur ediyorum
Yav el insaf yav olur da bu kadar mi uzun olur
Okumadiysan yorumunu da atma kardesim
Ne kiziyon beee ::(
Okumaya gözüm. Kesmedi
Allah yar ve yardımcınız olsun
Cok tesekkur ediyorum
Okudum ve sonuna kadar Haklısın.
Baba dogurtmaktan ibaret değil
Aynen oyle
Insan sevgi bekler sevkat ister
Ailede hep beni çok sever falan bilinir maddiyatla ilgilli vaatler sunar hep
Himmm ozelden yazarmisin
Olur
Tsk
Xper seviyem yetmiyor
Gizliligi kaldir ben yazayim sora tekrar kapa
Tam bir saniye
Nasil yapiliyor acaba bulamiyorum da
Sorunin altinda guncelleye tiklican sora gizkiyk kalldir dicen
Tesekkur ederim
okumadım kanks
Yorum atmama gerek yok o zaman
Atmana
ya bana özet geçsen
ya valla okuyamadım şöyle bir özet geçse iyi olurdu ama her neyse :))
Babam cok sinirli herseye sinirleniyor bazen vurmaya kalkiyor bizi hel uzuyor bisey aldiginda yaptiginda burnumuzdan getiriyor sonra bisey olmamis gibi davraniyor
şiddet uyguluyorsa polise başvurun hangi hakla yapar öyle
Hem soruyu okumamış hem de yorum yapıp özel olduğunu hatrlatıp kendince pohpohlanmak istiyo. Yazık.
kafan mı güzel senin? oruç başa mı vurdu senin
Çok uzun yazmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar