Çocuk gibi heyecanlı. enerjik. güleryüzlü. oyun oynayan ve çocukça düşünen biriyimm. :)
sizce bu durum kötümü düşüncelerinizi paylaşın lütfen.
sizce bu durum kötümü düşüncelerinizi paylaşın lütfen.
Merhaba öncelikle aynı bir zamanlar aynı durumda olan ben için bir iki tavsiye vermek isterim size.
Sürekli etrafımdakiler hakkında eleştiriler sonrası ben de bu şekilde bir bunalıma girdim. Artık olmayan biriymiş gibi davranmaya başladım. Olgun olgun düşünmek için kendimi kastığımda belirli bir süre sonunda artık mutlu olmadığımı insanların istediği gibi yaşadığımı fark ettim. Hal böyle olunca iyi biriyken daha kötü biri olmaya başladım. Başkalarının yanlışlıklarını düzeltmeleri konusunda sert durmalar, hata affetmemeler gibi saçma sapan bir dönem geçirdim ve sonra karar verdim içimden geldiği gibi davranmam konusunda. Arkadaşlarım çoğu zaman bu halini özledik dediklerine şahit oldum.
Onun için hiç üzülmenize gerek yok içinizden geldiğiniz gibi davranın. Hem çocuk olanlar yalan söylemeyi başaramayan iyi kalpli insanlardır.
Tabii o zamanlar bu zaman büyüdük desemde hala çocuk gibi hareketlerim var ve yanında bulunduğum insanlar mutlular.
Hoşça kalın.
Çok teşekkkür ederim yorum için :) Etkilendim :)
Rica ederim. İyi insanlar hep çocuktur. ;)
Sanırım duygu ve davranış olarak çocuk gibi olduğunuzdan bahsediyorsunuz, fiziksel görnüşten dolayı. Bu konuda endişelenmeyin öncelikle, üzülmeyin. Ben, 27 yaşındayım, 1987 doğumluyum. Benim de çocuksu kişiliğe sahibim. Çizgi film izlerim. Yalnız kaldığımda, oyun oynarım kendi kendime. Karton, mukavva ve gazete kullanarak 3 silah yaptım (ikisi aynı boy, biri daha büyük). Annemden aldığım oklama ve tahtadan bir kılıç, eskiden ekmek yapmak için sac üzerinde kullanılıyordu, ile oyuyorum zaman zaman da :))
İçindeki çocuğu öldürmeyin. Olduğunuz gibi görünün ya göründüğünüz için olun.
Ahah :) Çok teşekkür ederim yorum için :) ama kimse ciddiye almıyor beni bir zamandan sonra
Rica ederim :)) Başkalarını kafanıza takmayın. Özellikle yetişkinler, anne-babamız, bizim iyiliğimiz için söylüyor olsa da, onların dünyaları, bizim dünyamızdan çok farklıdır. Çünkü bakış açılarımız farklıdır dünyaya. Bu durumda iki seçeneğimiz vardır: Ya onların istediği gibi olur, davranır kendi hayallerimizde, isteklerimizden, kendi dünyamızdan vazgeçeriz ve onarın kurallarıyla onların dünyalarında yaşarız, ya da kendimiz gibi olur kendi dünyamızı inşa eder, kendi kurallarımızla yaşarız.
“Yetişkinler, çocukken inandıkları şeyleri niçin bırakırlar, bilmem.” Sihirli Oyuncakçı (Film)
Sakın olgun olgun davranan biriyle çıkma o zaman , bende öyleyim oyun oynamıyorumda tabi diğerleri var ve erkek arkadaşım bunu sorun etmeye başladı yavaştan kafa dengi uçarı birini bul kendine aman diyim
Aaaaa. niye ki
Sen neşeli ve eğlencelisin biriyle oturup sıkıcı olgun muhabbetleri yapabilir misin? Senin yanında ani kararlarla çılgın şeyleryapan saçmasapan şeyler yapıp eğlenebildiğin biri olmalı. Olgun olan kişiler bunları yapmıyolar işte
Ve emin ol bir süre sonra seviyo olsan bile bayıyo
Haklsın. Yorumun için teşekkür ederim gerçekten :)
Bende öyleyim hatta çocuklarla top bile oynuyorum. Ama değişmemiz lazım oda zamanla ağırlaşcaz olgunlaşmaya başlıcaz ama bizde kendimize yardım etmeliyiz sanki
aynen ya.
Bence içimizdekini öldürmemek lazım tam olarak :-)
Ben durumumdan şikayetçi değilim ama ailem büyüdün çocuklarla topmu oynanır diyor kızıyorum seviyorum çünkü
aynen aynen. bende de öyle oluyor :) Ben de seviyorum. aslında iyi bir şey bu ama yaşıtlarınla konuşamamak kendinden büyük kişilerle anlaşamamk sadece biraz kötü
Aslında herşeyi dozunda yapcaksın. Olgunlaşmak istiyorsan büyüklerle takıl görüşlerini çocukca bulsalarda onları dinle falan yani faydası olur aralarındaki konuşmaları dinleyerek kendine pay çıkartırsın zamanla aşılır bence her şey
Cevap
37Cevap
Davranışların öyle olabilir henüz yaş olarak çokta büyük sayılmazsın zaten ama kafa olarak olgun olamadığın zaman seni kimse ciddiye almaz üzgünüm.
Evet haklısın. Zaten almıyolar :) ne yapmalıyım peki
millet burada çok iyi falan diyor da gercekte kimse ciddiye almıyor böyle tipleri ben de biraz senin gibiyim de
nasıl yani
çocukça düşünüyorum demişsin bu iyi bir özellik değil ki
a evet haklısın :(
Kötü değil sen yine iyisin çocuk gibi
ben bebek gibiyim her yönden hemde :D
hahaha :D
Yaşama enerjin varsa bu süper, ama davranışların çocuk gibi ise ve düşüncelerin bu sıkıntı. Sorunlar yaşarsın ömür boyu bu durumdan dolayı.
Nasıl yani. Örnek ver mesela
Çocuk gibi davranmak? gayet açık. Çocuk gibi düşünmek? (nerede ne yapacağını bilmemek ve olur olmaz konuşmak)
aynen. Kendimden küçüklerle çok iyi anlaşıyorum ama büyüklerle gerçekten sıkıntı. Tavsiyen var mı
Bol bol kitap oku, olgun insanların sohbetlerine katıl ve dinle, gözlemle. Hayatta gördüğün şeyleri sadece görme bak, ne oluyor neden acaba diye sorgula.
hmm haklısın. peki ne tür kitaplar okumalıyım mesela?
Felfese, kişisel gelişim, dünya tarihi ve klasikler.
yardımın için çok teşekkürler. söylediklerini uygulayacağım
Rica ederim, işe yarayacaktır bunlar.
umarım :)
Çok Değil Belki 1 Sene Öncesinde Bende Öyleydim, Lakin Çok Kazık Yiyorsun, Aşırı Takıntılı Oluyorsun, Gerekesiz DÜşünüyorsun O Yüzden Hep Zararını Görürsün...
İyi İnsan Olmak Farklı Başkalarına Taviz Vermek Apayrı Bir Mesele...
Snaa Carpe Dime/Aşkım Kapışmak'ın Kitabını Şiddetle Tavsiye Ederim O Bana Çok Yaradı...
Harika bir şey bu! 19 yaşında olup 40 yaşında gibi hissetmek mi isterdin?
^.^
Hayır tabikide. haklısın
kendinsin en azından bir çok yapmack insan var kendin gibi olmaya devam kanka
Sağol gardaş :D
ben de öyleyim
mesela geçen herkesin içinde gittim parkta çocuk salıncağına bindik kaydıraktan kaydım,
bence güzel birşey böyle devam et
sende zaten çocuksun
benim de yaşım 19 yalnız tip göstermiyor o başka
ben 23 yasındayım çocuk gibiyim ne olacak simdik :D
Bilmem ne olak şimdik :D
Bende oyleyim icimdeki cocugu oldurmuyorum bence oldugun durumdan hic sikayetci olmamalisin
Tamam :)
herkesin en büyük derdidir çocuk kalabilmek daha ne istiyosun içindeki çocuğu öldürme
cidden mi? ama çevremdekiler öyle düşünmüyor ve dalga geçiyorlar.
gerçekler bunlar. muhtemelen seni kıskanıyolardır merak etme hepsi senin gibi olmayı istiyo aslında
bilmiyorum ki. s. ocuk gibi davranıyorum diye eziyolar
sen aynen devam et
Peki. :D
Olgun olman ya da çok çocuk gibi olman önemli değil önemli olan kendin gibi olman
haklısın
1. si sana büyüdüğünü kim idda etti
2. INŞALLAH 119 yaşındada böyle olursun.
Bu yolda devam et
:) Voovv. Bu güzeldi :)
Peki teşekkür ederim :)
oyun oynamayı kes artık :) ama digerlerini hiç kaybetme herkesin içinde bir cocuk var zaten..
ahbahaha :D peki. :) Ama kendim yaşındaki ve büyüklerle aram çok kötü. Bir tek küçüklerle iyiyim :(
Hmm haklısın. Teşekkür ederim yardımın için :)
benimde oyuncak araba hevesim hala daha geçmiş değil 23 yasındayım hala daha oynarım :D
vawww :D hahaha :D
Bende öyleyim ve bu çok güzel hatta dün biri yemin ediyorum 5 yaşındaki çocuğu gösterip bundan daha sevimlisin dedi bencede öyleyim :D
hahaha :D
Normal ama yavaş yavaş değişim evresine girmelisin, düşüncelerinle hayata bakış açınla vs.
22 yaşındayım ama çocuğumla oturup çizgi film izlerim. ne var bunda:)
süpersin :)
yerine göre olgun olman gereken yerde cocuk gibi davranırsan gına getirirsin...
Hmm napim sence?
Hmm. Gerekli ortamlarda deneyeceğim. Teşekkürler
acele etme zaman çok hızlı ilerliyor, gün gelecek keşke 19 olsaydım diyeceksin onun için rahatına bak.
bence güzel birşey bende öyleyim ve mutluyum en azından büyüyüp napıcaz ki hep böyle olalım gülelim eglenelim hatta ciddiyim sırf eglence olsun diye çocuk gibi gittim tshirtimi kestim
hahahah :D süpersin
bende tam tersım 18 yasındayı sankı 50 yasındayım kız falan yok hayatımda kafama göre takılıom ama sıkldım banada bir tavsıye versenız :S
Ahahah :d 50 mi amma abarttınız :D Nie böylesin önce bunu bulalım?
bılmem birini sevmiştm :) ayrıldı bende ondan sonra böle oldu öncedende bölyleydım ama asırı derecede değil
hmm peki senin yaşın kaç :)
17 bıttı 18
her zaman ciddilik asık suratlılık olmaz tabi ki
insan çocuk ruhlu olmalı bazen
Ama ben hep böyleyim
bir kaç sene sonra değişirsin daha bir ciddilik maskeni takarsın
yine gülüp eğlenirsin ama yerine göre olur bu sefer
Allah bozmasın neşeni
seni alan yaşlanmaz yani :))
Her zaman çocukça davranmayip yeri geldiğinde gerektiği gibi davranıyorsan çok güzel
Çok nadir..
bazen çocuksu duygularla kaplandığın dünyandan çıkıp olgun bir insanda olabiliyosun :)
vowww :)
Aynennn :)
Çok tatlısın efet :)
Ayyy ayyyy :D Ne güzel olurdu. Ama ben zaten başlı başına bir supangleyim. Daha fazla şekere gerek yok almiyimm :)
Şekerini çaya atarım :) Küssmeee :)
Tamam.
30 yaşımdayım, ruhum da emekliyo ablası. ehe
hahah :D
En güzeli :) sakın utanma
hmm. peki. p
olgunlaştırmak lazım seni
Bence iyi bisey. Sonucta herkesin surati asik oratama nese lazim. Bende oyleyim ^^
Ayy ne güzel :)
Ama kendi icimde psikopatim. Konu benimle alakali olunca takmiyorum :/
Hmm :) Psikopatsın derken :D
Kendi icimde sekiz kisiyim mesela. :) ama bunlardan sadece biryle karsilastim daha ^^ firtinadayim anlicam :)
hayır değil bence geç yaşlanırsın
millet 30 yaşında hala çocuk gibi sana ne oluyor büyüyeceksin?
git biraz yaşça büyüklerinle takıl o ne öyle
kendimden küçüklerle çok ama çooook iyi anlaşıyorum ama. s
bence çok güzel birşey
benim de çocuk gibi :d
Sen onu bırak ben 21 yaşındayım hala öyleyim :)
çok iyi yaşama sevincin var daha ne istiyosun
Kötü bir sey degil :)
19 yaş çokta büyük sayılmaz,
Çocuk yapacak yaşa gelmişsin. ne çocuğu..
:D :D
Benim gibi :))
:))) Hoşgeldin :)))
Zaten daha çocuksun büyüdüğünümü sanıyorsun?
evet. yaşıtlarımla kendimi kıyaslayınca?
Zaten çocuksunn
:) bilmem. yaşıtlarım gibi değilim. benden küçükler bile kat kat daha olgun
peki :)
Alla alla sakami bu ya
niye :D
hehehehe :D
Bir şeyi kaybetmedin ki?
Ne Güzel Şeysin Sen Hep Yaşın 19 :)
ahaha :D şarkı için teşekkür ederim MFÖ :) Ah benim için zahmet etmişsinn.. Ayhh :d
Peki Büyümem Hayalet şey :)
Sevimli hayalet Casper şey :) diye belirteyimm o zaman :)
20'ye gelince düzelirsin.
niye 20'ye gelince.
Gelince anlarsın. Tabi senden olgunlaşma diye bişey yoksa bilemem :D
Ahaha :D Bilmem 1 seneyi beklicezz :)
1 sene kesmez bence. O 3 sene olsun :)
hahaha :D nasıl bu duruma vardın :)
Bilemiyorum, sonra rezil olmayayım :D
peki. d
Bende çocukçayım lan :D ehehehehehe ^^
Keyfini cikar
Ne guzel iste evire cevire s... everler seni ;)))
ne mutlu sana hep böyle ol
Yakında sikerler seni.
Ne güzel işte
en iyisi bence
Daha ne istiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar