Arkadaşlar hayat neden bu kadar gaddar ve acimasiz?

Bugün atmye gitmiştim bi abla yaklaştı oğlum evladım bakar mısın dedi bende buyur abla dedim senden bişey istiyebilir mıyım dedi bende tabi abla dedim ben karşıya gidicem de Allah rızası için bana bı yardım edebilir misin dedi benimde cüzdan da 70-80 lira var hani düşünüyorum bı yandan borçlarım var dedim abla benimde maddi durumum iyi değil dedim kusura bakma dedim çıkarttım 10 lira verdim sonra karsiya niye gidiceksin ki dedim hastane onuydu tabi kızım epilepsi hastası dedi evi okmeydanindaymis ordan Ümraniyeye gelmiş kızı da 17-18 yaşında öyle üşümüş şapkayı kapatmış gözleri kapalı oturuyodu sonra ATM de işime devam ettim bı kaç kişiden daha istedi kimse vermedi yardımcı olmadı bı yandan da vicdanım el vermiyo ama bende de yokki ay sonu maaşa kadar mecburdum bı kaç kişi bende de yok dedi vermediler sonra abla araba durdurdu arabalar da durmadı kıza baktım annesine baktım öyle içim parçalandı ki gittim yanına abla dedim akbilimi veriyim içinde 10 lira var yanında bulunsun kabul etmedi yok annecim akbilin lazım olur dedi ogrencisindir sen dedi yok sen beni düşünme abla dedim benim evde akbil var içine atar yüklerim al dedim ısrar ettim kabul etmedi sonra biraz ilerledim duvar var demir parmaklıklar ordan ablaya kızına bakıyorum kadın tedirgin üzgün para ariyodu sonra bı an bende ki sağlık sorunları aklıma geldi kendi annem aklıma geldi hani anne vicdani işte çok üzüldüm agliya agliya yürüdüm yutkunamadan çekildim köşeye elimden bişey gelemedigine ve o kadar insanın duyarsız kalmasına üzüldüm şu an da bunları yazarken damla damla gözümden yaş geldi 😭
Arkadaşlar hayat neden bu kadar gaddar ve acimasiz?