Türkiye’de doğup TC vatandaşı olmak o kadar isterdim ki.. Türkiye’de büyüdüm yaşıyorum ama ailevi durumum berbat annem iki evlilik yaptı ikisinde de sıkıntı yaşıyor aile mutluluğu göremedim. Birlik beraberlik olmadı mutsuzum. Evlenip vatandaşlık almayı düşünüyorum. Tc vatandaşı olup doğru düzgün yaşamak isterdim.
Evlenelim sen tc ol ben de sen nerenin vatandaşıysan oranın vatandaşı olayım suriye Afganistan mozambik godzilla Cumhuriyeti muzluçadır kabile ülkesi hepsine okeyim
Anladım Türkiye vatandaşı olsan pişman olursun bence bana Yunanistan vatandasligi verseler bile çıkarın öyle durumdayım hiçbir ülke vermiyor kaldım böyle
Zaten Türküm. Türküm demekten de gurur duyuyorum mutlu oluyorum. Dedem generaldi Türkiye’ye silah getiriyordu o dönemler. Sadece TC vatandaşlığını hak etmeyen o kadar insan varken benim hala olmayışım üzüyor. Annem ve kardeşim bu sene başvuru yapıyorlar ama 18 üstü olduğum için ben başvuru yapamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evlenelim sen tc ol ben de sen nerenin vatandaşıysan oranın vatandaşı olayım suriye Afganistan mozambik godzilla Cumhuriyeti muzluçadır kabile ülkesi hepsine okeyim
Ben tc vatandaşıyım keşke köklere dönüp Ermeni yahut Irak, İran vatandaşı olsaydım
Türkiye vatandaşı olmak isteyen biri ilginç ben vatandaşıyım çıkmak istiyorum.
Ahaha bana devret
Hahahaha hangi ülke vatandaşısinki
Azerbeycan ama dilini bilmem kimi kimsem yok annem de oralı üvey babam Türkiye vatandaşı
Anladım kaç yaşındasın
19
Anladım Türkiye vatandaşı olsan pişman olursun bence bana Yunanistan vatandasligi verseler bile çıkarın öyle durumdayım hiçbir ülke vermiyor kaldım böyle
Yok ya alıcam illaki sonra az vatandaşlığından çıkıcam sonra belki başka bir ülkeye taşınırsam alırım vatandaşlık
Anladim
Hangi TC vatandasi duzgun yasiyormus ki
Aile anlamında söylemiştim asla aile sıcaklığı görmedim sıcaklığı geçtim aileyi bir arada görmedim
Anladim nerelisinki sen Turklerin aile yasintisinin sicakligini yasayamadin ozlemini duyuyorsun
Azerbeycan ama dilini bilmem kimi kimsem yok annem de oralı üvey babam Türkiye vatandaşı
Tc vatandaşlığı almak o kadar zor mu ya
Yahu bi biz mi istemiyoruz anlamadım ki :D
Alevileri kimse sevmez
Aslen nerelisin
şu an nerede yaşıyorsun peki
5 yaşımdan beri ığdırda yaşıyorum
Muğla tarafını sever misin
Gelmedim daha önce
Bu tarafta yaşamak ister misin
Ne vatandaşısın
Senin yaş kaç
18
Tssk mi geçiyon
Yo
suriyelisin dimi
Hayır
Nerelisin
Türk sayılır zaten boş ver ha oralısın ha buralısın
Zaten Türküm. Türküm demekten de gurur duyuyorum mutlu oluyorum. Dedem generaldi Türkiye’ye silah getiriyordu o dönemler.
Sadece TC vatandaşlığını hak etmeyen o kadar insan varken benim hala olmayışım üzüyor.
Annem ve kardeşim bu sene başvuru yapıyorlar ama 18 üstü olduğum için ben başvuru yapamıyorum
Emin misin burası daha beter
Çok mutlu olanlar da var
Hangi ulkedensin
Sizden çok burada koca bulmak isteyen
Evet vardır benim zaten ilişkim var
Nerenin vatandasisin
Nerelisin ki
Hmm