Nasıl bir ev hayal ediyorsunuz?
Gelecekte nasıl bir evde yaşamak istiyorsunuz?
Gelecekte nasıl bir evde yaşamak istiyorsunuz?
Kanka hayalimdeki evi yavaş yavaş yapiyorum köydeki evimize köydeki evimiz merkeze yakin olduğu için neyse diş cephe kaplamalı evin arkasında büyük bir garaj tabi evimizin havlusu da buna müsait garajda traktörüm ve arabami çekmek için evin önünde biraz bahçe çiçeklik boceklik evin onu iki kat zaten evimiz alt kati komple duvarları patlatip alt kat tek bir büyük oda yapmak yukari katta misafir odasi çocuk odasi misafir yatak odasi büyük bir solan cati kati tek bir oda orasida ask yuvam iste triblex yani kat kaloriferi olacak tabi şu an yavaş yavaş basladim yapmaya iste birde hayalim var konuda evlendikten sonra yapmaya dusunuyom garajin arkasına havuz gerçekten çok müsait bunlara köydeki evimiz bilmem benim hayalinde bu be kanks:)
Tesekkur ederim kanka EİC için :)
Rica ederim.
:D Evim Evim Güzel Evimde Sevdiğim Kadın Olsun Başka Bişey İstememki Şu Dünyadan :D :D Ev Önemli Değil Sadece Sevdiğim İnsan Olsun :D :D
Aynen öyle :)
doğayla iç içe bahçesi olan şehrin gürültüsünden uzak şöyle 2 katlı şirin denize de yakın bir evim olsun :)
:))
Ufak herşeyinde benim emeğim olan ve sadece bana ait olan tamamen benim diyebilceğim bir ev hayal ediyorum
Cevap
9Cevap
Yüksek tavanlı, oda kavramı olmayan fakat çok aşırı geniş..
İçinde eşyası az, boş hissi veren ferah bir ev.
Ayrıca garajlı, hatta garaj evden bile büyük olabilir.
Etrafımda da konu-komşu ev vs. istemiyorum..
3+1 laminant parke PVC pencerelere sahip Kaloliferli geniş salonu olan bir dairede oturmama rağmen halen evim evim güzel evim diyorum. :)
Bahçede köpeğim, içerde kedilerim, garajimda arabam ve en önemlisi güler yüzlü eşimin olduğu ev
Dekorasyonu bana ait olan bir evde şimdiden bile duvar kağıtları düşünüyorum :)
Bahçeli bir ev candır. Çocuğumla orada top oynamak domates yetiştirmek istiyorum. O domatesi kopartınca koku gelir ya süper :-)
bahçesi olsunn apartman olursada güzel manzaralı balkonlu bir ev
2dublex bahceli İstanbul'da ve salt bir sekilde dizayn edilmis olmali...
kapısı penceresi balkonu olan dört duvarlı bacası tüten yer işte :) gece gece bu kadar hayal edebildim :D
Çok büyük olmayan sade ama şık dekore edilmiş bir ev :D
İçinde Namaz kılınan huşu huzur dolu bir ev
evim olsunda nası olursa olsun
Sevgilimin olduğu bir ev yeter
Denize bakan bir evim olsa fena olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar