Resimdeki evlerin dış manzarası gayet güzel. Tasarımı hoş ancak pek benlik değil gibi. Yani şöyle ki bu tarz evleri severim. Bungalov tarzı mesela. Ama bu nedense bir an içime kasvet bastırdı. Ama bir yandan kafa dinlemek için harika. Böyke bir evim olsaydı muhtemelen kafa dinlemek için kalırdım. Dışarısı balık tutmak için harika. Ama benim hayalimdeki ev de buna benzer ancak ben kendi evimin iç tasarımını kendim yapmak istiyorum. Çok farklı bir ev var aklımda. Şehirin ne merkezinde ne dışında. Doğaya dönük. Yazı ayrı tadında kışı ayrı tadında! Denize yakın olması ekstra güzel olur. Hayalim deki ev daha çok İngiltere'de var. Ama böyle bir evi dedim ya kafa dağıtmak için kullanırdım. Ya da ilerde yaşayacağım insan ile. Asıl aklımdaki ev için ya Norveçe gitmem lazım. Ya da Rusya ya kaçmam. Çünkü benim hayalimdeki ev karın yağdığı havanın tam tipi olduğu ya da tam av havası denir Halk ağzında yani hafif karın çiselediği bungalov tarzı bir dağ evi. Kışın insanıyım bu yüzden ev de benim gibi kışı seven bir ev olmalı. Çok yüksek olmamalı. Bu ev gibi ama daha farklı daha bana Özel daha tasarım.
Dışı soğuk, içi sıcak olmalı.Bilmiyorum ama benim tarzım bu, herkesin ki farklıdır.