Evet nasıl bir 🏠 Ev isterdin… ve hangi şehirden?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Evet nasıl bir 🏠 Ev isterdin… ve hangi şehirden?
Hayalimdeki ev daha büyük olmalı muhtemelen ama benim istediğim 1 yatak odalı gürültüden uzakta bir daire.

Çok güzel
Bence de. Sadeliği severim minimalistim.
ormanda yasamak istiyorum (bocekler olmadan), detaylari viktoryan tarzi olsun ama viktoryan evler kadar kesin koseli olmasin mesela. tastan olsun. cok buyuk olmasin temizligiyle ugrasamam, beni yormayacak kadar buyuk, bir baskasina ihtiyac duymam gerekmeyecek kadar kucuk olsun. buyuk ve uzun camlar olsun, hem ormanin icinde yasayayim hem de iceriye gun isigi girsin. havalandirma sorunu olmasin. aidati cok olmasin, metroya otobus duragina yuruyerek 10, kosarak 5 dk uzakta olsun
Wow nice
Bir tarafı deniz bir tarafı orman manzaralı malikaneden hallice bir villam olsun. Isıtmalı havuzu, büyükçe bahçesi olan bahçeye çıkışı olan sıcak bir mutfağı, mutfağında da yetenekli bir aşçı ve yardımcıların olduğu bir ev isterim. Daha bugün bunun muhabbetini yapmıştım hatta bu bi işaret galiba ajsjdjdkdkfkfk
Sarısu, turuncusu, yeşili bol ve doğanın içinde bir ev aklıma gelen

Çok iyi
Cevap
7Cevap
eşimle birlikte yaşamalıyım. ev önemli değil. hepsi olabilir
Şöyle mazarsi güzel olsun orman manzaralı bitarafinda şelale si olsun camdan bakinca ormanin keyfini çıkarayim cami açınca şelale sesi gelsin veranda si olsun çıkınca kuş sesiyle keyfli kahve içeyim ev tahtadan olsun bahçeside olsun ful meyveli heryerinde meyve açlari olsun
Hertur hayvan bahçeme gelsin onarla arkadaş olayim.
Süpermişşşşş
Evet ama hayla 😂
Hayal yanliş yazlmiş🤣
Yalnız yazılmayan ne varki
Sende var yalnız yazdin
Gülme komşuna gelir başına 😂
Şu şekil

Enteresan
Neden
Resim aticaktim linç yerim diye atmadım 😅 havuzu olsun ama ya içinde yüzeriz kocamla geniş alanlı bir yer olsun çokta bişey değil 2 ,3 kata dayanır bir villaya benzer bişey olursa iyi 😁
Resimi merak ettim ama
Dur link atayım
Link yalnis oldu ya neyse bulursam onu aticam 🤝🏻
Şöyle bir şey
Güzel baya
Bahçesi olmalı yoga ve meditasyonlarimi çıplak ayakla toprağa basarak yapmaliyim. Amerikan Mutfağı ve geniş yatak odası olsun. Mümkünse 2 tuvalet+2 banyo olsun. Biri tamamen yatak odasına ait diğeri normal ev içinde.
Hayalimdeki evi buradaki herkes toplansa alamayız awk 🤨
Fikri görelim hayali
Tamda böyle bir ev
Vaayyy
Ancak masallarda olur
Masalları gerçekleştirmek bizim elimizde
Öylemi dersin. Gerçekleştirecek gücününde olması lâzım ama
Kesinlikle güçlüyüm
İyiler güçlğ olmalı
Güçlü olmak istiyorum ama olamıyorum. Karakterim zayıf çünkü
Karakter eğitimi
Eğitim çözüm değilki
Eğitim çözüm değil ama karakter eğitimi çözüm
Haklısın... Yani Çok üzerinde durmadım... hafife aldım //karakterimi yani.
Önemli olan iyi bir eşin kalbinde ev sahibi olmaktır ev ondan sonra gelir lüx olmasına gerek yok bahçeli güzel bir 🏡 olsa yeter
Öyle ahım şahım bir ev istemiyorum deniz kenarına yakın bir yerde ufak bir evim olsun yeter yanımda eşim deniz manzaram mis gibi
Müstakil bir evde yaşıyorum ona benzer bir ev olmuyorsa bir loft daire fena olmazdı mümkünse aynı sokakta yaşamımı sürdürmek istiyorum…
Denizi gören bir uçurumun tepesinde üç katlı bir villa fena olmazdı aslında.
Ay şöyle sakin bir kasabada denizin dibinde denizi gören bir ev. İki katli biraz büyük bir ev.
Yürüyen şato lazm bana
Karavan 😃
Hayalimdeki ev sevdiğim ve beni seven biriyle yaşadığım evdir
Anlatılmaz yaşanır rüya
Ufak, tek katlı, bahçeli olmalı. ☺️
Olmayacağı kessin hayalim yok
deniz kenarında, bahçeli
Bahçeli ve iki katlı
Benim hayaljmde ki ev boş bi mezar
Öyle deme
Boş diyor Alman sen öyle deme. Reel benimki de dolusundan olsun madem, en mantıklı cevap seninki 👍🏻
ev almakta hayal oldu artık
Büyük
Pembe
Huzurlu
Çok güzel olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?