Zamanında yapmam gereken bir işi ertelediğimde kendime kızarım. Hani yapıp kurtul değil mi. Son anda her şey biriktiğinde anlıyorum ne kadar yanlış yaptığımı 😃
Bazen.. bu kadar hassas ince düşünen Ve dahası insanlara fazla değer verdiğimde Ve sonunda üzüldüğümde.. kızıyorum kendime.. Zaman içerisinde bazı şeyler değişti tabi ama yine de en çok bu konular yüzünden kızıyorum kendime
Sonucunu bildiğim halde aynı hatayı yaptigim zaman ve bu sadece tek bir konuda geçerli. Bu konuda kendime kizmama rağmen kendimi durduramıyorum. Biri beni durdursun🤣🤣🤣🤣
Bir şeyi anlatırken gereksiz detaylarda boğulup boş yapmam, ertelemem, ciddi olmam gerektiğinde gülmem, boş oturmam, bir şeyi son ana sıkıştırmam ve yetişmemesi, sakarlık yapıp bir şeyleri kırmam ya da eşya kaybetmem...
Karşı taraf anlamıyorsa sadece suçu onda bulamazsın ki senin senin doğru anlatman lazım ki doğru anlasın karşındakine kızmak en kolay yoldur aslında ama dönüp kendine bakmak zordur her zaman 😉
Birisine söyleyeceğim bir sözü hatta söyleyeceğim söz onu yerin dibine kadar batırabilecek bir söz olacakken konuşma bittikten sonra aklıma gelir ve ben buna çok kızarım.
Son 4 senedir sevgili bulamıyorum diye kendime kızıyorum. (Kendim arasam beceremiyorum, bana yardım eden hiç yok. Aşk için şehir değiştirmek istiyorum artık.)
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Yapabileceğim, diyebileceğim, kazanabilecegim, engelleyebilecegim bir konuda hareketsiz kalırsam kızarım. Şimdiye kadar hareketsiz kalmadım ama kalırsam çok kızarım.