Ben çok uğursuzum, anlatamam çok uzun ama annemde bana hep uğursuz olduğumu hatırlatır, ne yapmalıyım?
İntihar eden insan hiç mi cennete gidemez?
İntihar eden insan hiç mi cennete gidemez?
Cennetin kapısını uzaktan bile göstermezler. Ayrıca o uğursuzluk mevzusu batıl bir inanç. Kendi kendini boş yere hırpalıyorsun. Annene gelince. Yazık'! Kadın bildiğin cahil. Daha anneliğin ne olduğunu öğrenememiş. İnsan evladını hor görür mü? E annen cahilse sen de mi cahilsin?
Cahil mi bilmiyorum ama beni sevmediği kesin ama yine de o benim annem ve cahil değilim.
O zaman beyninin panik odasındaki üç beş kuruntuya kendini kaptırmayacaksın. Ağzından intihar gibi çirkin laflar çıkmayacak. Duruma kızarsın sinirlenirsin ah çekersin o ayrı konu. Ama ümitsizlik, çaresizlik, ben bittimcilik... Bunlar hele hele senin gibi bir gence hiç yakışmaz. Sen anneni babanı değil de daha doğmamış çocuklarını düşün. İleride onlara nasıl bir anne olacağının hayalini kur şimdiden. Fırsat bulursan gez (maske takarak) fırsat bulursan eğlen (sosyal mesafeye dikkat ederek) takma kafayı böyle şeylere. Tıpkısının aynısını ben de yaşadım. 20 yıl kadar. Aynı süre için de 15 yıl kadar da dayak yedim. Sen o halimi görsen 1 ton peçete bitirirdin bana ağlamaktan. Ama bak, hala yaşıyorum ve domuz gibi gülüyorum :D
Ama hep mutlu olmak istediğimde veya mutlu olmaya çalıştığımda tam tersi oluyor ve bu yılardır böyle. Belki ben doğmasaydım böyle olmazdı, Uğursuz olan benim, annemde söyledi ben doğmadan önce her şey iyimiş ve ben doğduktan sonra her şey çok kötü olmuş, bence ben hiç mutlu olamam bu saaten sonra
Aaaa sana uzun uzun laf anlatamayacam kardeşim. Nefesim yetmez. Eğer bir aklın varsa kullan ve kendine şunu sor: Benim anam Allah mı? Her dediği doğru mu?
Tabi ki doğru olamaz ama insana öyle dedikten sonra öyle hissediyorsun
Enerjini yükselt, o zaman uğursuzluk kalıyor mu bak.
Bunun için önce uğursuzluğu kabullenmen gerekli. Evet, uğursuzum, çünkü şöyle şöyle oluyor hayatımda de.
Sonra bunu dönüştürüp tam zıddı olabilirsin. Uğur meleği bile olabilirsin. Bir şeyi kaybetmeden ne olduğunu bilemezsin. Sen kaybetmişsin artık biliyorsun.
Peki, teşekkür ederim..
Cevap
2Cevap
Cennet cehennem konusu Allaha kalmış ama intihar ederek Allaha şirk koşuyor insanlar yalnızca canı o alır, o almalı
şu an depresyondayım ve aklımdan intihar her saniye geçiyor ama cesaretim yok
Benimde aklımdan geçiyor ama son anda yapmıyorum , ailemi düşünüyorum ve vazgeçiyorum.. yoksa bir saniye düşünmezdim
Beyhan Budak izle psikolog, beni sadece o sakinleştiriyor 2 gündür.
Teşekkür ederim.. umarım bizde bir gün mutlu oluruz
Cennet kesin olmayabilir mesele bu değil zaten
Ne saçma soru
Pardon, saçma olan ne? ( kötü anlamda söylemedim) neyi saçma buldunuz?
Sorun değil düşüncen saçma
Bence değil yani sizi bilemem ama bence dediklerim saçma değil:/
Bak güzel knkm benim, uğursuz insan yokturr seni kırma amacım yok bunu anla, neden intiharı düşünüyorsun denize atlasan kurtulmaya çalışıcaksın
Doğru ama belki intihar etsem olduğum yerde daha mutlu olurum? Bu dünyada yaşamak çok zorr insan artık dayanamıyor..
Çok gençsin bunları düşünme ne derdin var senin şu an bence sohbet etmeye ihtiyacın var
Sohbet mi bilmiyorum ama hayatımı anlatmaya kalkamam çünkü anlatılmaz yaşanır ki Allah kimseye yaşatmasın
Üzülme her insan sohbet etmeye ihtiyacı var içini dökmeye normal şeyler burdan da olsa birine derdini anlatmam rahatlayıp boşalmanı sağlar
cehennete gidersin
Cehennet ne la 😄😍
@abdullahcn iksinin karışımı
Yok öyle yer
@abdullahcn ok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?