Sizce bu mesaja görüldü mü atmalıyım :/ ?

2 yıl önce arkadaşlık ettiğim bi kız vardı. Ona hem derslerle alakalı hem de borç parayla alakalı bir sürü fedakarlığım olmuştu. Günlerden bir gün edebiyat sınavı için çıkardığım ders notlarını ona bilerek atmadığımı düşünüp benimle arkadaşlığını bitirmişti. Ama ben notların bende olduğunu bile unutmuştum. Ama o buna inanmadı. Suçum olmadığı halde bile özür dilemiştim ama bana inanmamıştı. Ve ufak tefek hatalarımı da yüzüme vurmuştu. Ardından hediye alıp yanıma gelerek 'Al bu sana hediyem, baktıkça bana yaptığın kahpeliği hatırlarsın' demişti. O an gözlerim dolmuştu. Kendimi ona hala kanıtlama çabası içindeydim. Ve o zamanlar 12. sınıf olduğumuz için sırf onunla aram bozulduğu için mezuniyete katılamamıştım çünkü okuldan tek arkadaşım oydu. Ama o bensiz katılmıştı ve gayet mutlu görünüyordu. Bu olay üzerinden tam 2 yıl geçti ve tam bugünlerde bana instagramdan mesaj atmış. Attığı mesaj tam olarak bu. Ne düşünüyorsunuz? Sizce görüldü atıp bırakayım mı? Ve telefonumda ise hala onunla olan fotoğraflarım duruyor. Birini bile silmedim hala.