insanlar. arkadaşlarım. etrafımdakiler. neden herkes kötü olmayı tercih ediyor halbuki onlardan tek istediğimiz bize normal davranmaları ne iyi davranmalarını istiyoruz ne kötü.
Bazen insanlar, bazen onların yaptıkları, bazen emek verip hakkın olan onca şeyin bir başkalarına nasip olması emek verdiğim şeylerin sonunun umduğum gibi olmaması. Bazen kaygılar. Bazen de yapılanlara susarak göz yummak mecburiyetinde kalmak...
Direksiyon başında geçen zamanlarım yordu, küççükken araba meraklısıydım şimdi kaçıyorum resmen. Pilot olmak isteseymişüm keşke, alırdım otomatiğe öfff püfür püfür esiyor.
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Yaşamak nefes almak bile yoruyor artık. gerçekten hayatı istemiyorum yaşamayı var olmayı istemiyorum. yani yorduğu için değil değmeyeceği ve kötü olduğu için.
İnsanın yaraları zamanla iyileşir ama iyilişen yara eskisi gibi kalmaz. Kötülük yaratılışın temelinde vardır , kaçmak yerine savaşabilmeyi öğrenmek lazım.
Değişmek zordur , ama değiştikten sonra aynı adam olmak dahada zordur. Tüm umutlar tükendiğinde , inanıcak birşeyin kalmadığında ruhen ölürsün. O durumda canlanmak için çok şey yaparsın ama tek bir şey seni ayağa kaldırabilir.. "Korku"
Kalbimi bozmamak için çok mücadele veriyorum kendimle. Âmâ insalara tahammül edemeyisim kötü insana dönüşmemden mı oluyo korkuyorum. Kırgınım kaçıyorum herkesten âmâ bu beni egolu veya kasıntı yapmaz.
Çok var yav, başıma gelen dertler belalar, iki yüzlü kadınlar, dostlar,ömrüme göz diken insanlar güven bırakmadı insanda ib*eler dur ben en iyisi bir sigara yakıyım 😂