En büyük korkun nedir bu hayatta?
Kimisinin ölüm,
Kimisinin corona,
Ayrılık
Yanlış anlaşılmak...
Peki senin?
Kimisinin ölüm,
Kimisinin corona,
Ayrılık
Yanlış anlaşılmak...
Peki senin?
En büyük korkum.. neydi
yalnız kalmaktı.. bundan korkardım ve şu anda yalnızım
O kadar korkutucu değilmiş anladım
Büyük korkum yok korkun varsa başına geliyormuş zaten..
Gelen de hoş giden de hoş..
İnsan onca kalabalıktan sonra neden Yalniz kalmaktan korkar ki?
Bos kalabalik olmaktansa temiz yalnızlık daha iyidir bence.
Belki öyle..
ama boş kalabalıkların içinde hep var olacağız..
Sanıyorum..
yine de bir yoldaş lazım insana
Ama bazen kalabalık icinde de yalnizdir insan.
İnsan doğumla ölüm arasında yalnızlığına hep bir çare arar..
Öyle ya da böyle yalnız kalmayı istemez..
Ama yalnız doğar yalnız ölür..
Yalnız yaşayanlar ise pek nadir
Evlenmek, boynuzlanmak, boşanmak... Türk kadınları herkesi ayartacak kadar sinsi, herkesi aldatabilecek kadar sadakatsiz ve herkesi boşayabilecek kadar sadist oldukları için de korkmam gayet doğal.
Bence yanlış düşünüyorsun herkes aynı değildir.
Sütten ağzın bir kere yandı diye bir daha içmemek olmaz ki...
Hepimiz zor şeyler yaşıyoruz, ama sonunda bir yol çıkıyor.
Hemcinsleriniz malum maalesef... kaslıyı daha kaslıyla uzunu daha uzunla zengini daha zenginle aldatmak için fırsat kollayanlar afedersiniz benim gibi kassız kısa ve fakiri donlarında sallarlar... tamam kadınlarımız şeytandan bile zekiler, hollywood yıldızlarından bile havalılar ama biraz da merhametli ve sadakatli olsalardı fena olmazdı... ömrümün yarısı geçti henüz kalpsiz olmayan kadın görmedim.
Yanlış düşünüyorsunuz iyi insanlarda var şans vermelisiniz.
bana hiçbir kadın şans vermiyor ki ben karşıya şans vereyim ayı kaba kültürsüz cahil ortalık malı şımarık züppe ikiyüzlü azgın aygır tiplere kızlar kul köle olurken naif hisli duygusal şair kibar entelektüel benim gibi adamlar kadınlar tarafından gördükleri yerde taşlanıyor adeta... bir önyargı varsa bende değil hemcinslerinizde maalesef...
En büyük korkum aslında yok be kanka ben hayatı olduğu gibi yaşar ayrıca yaşadığım hayatın tadını çıkartırım bu yüzden de bırak her şey olduğu kadar olsun
Cevap
11Cevap
Ailemi kaybetmek hapse girmek isimi kaybetmek ve tabiki sevgili veya kiz arkadas yapamadan ölmek
Sonuncuya kadar iyiydi.
Sonuncuda ne var ki?
Yoruyor sevgili insanı
Olsun yorulcaksam beni seven birisiyle yorulmak isterim yarim vücut hayatta yorulmak cok daha aci verici keske beni tamamlayacak birisi olsaydi
Iki tane vardi birini yasatim biri kaldi insallah onu yasamam.
Bir gün evlat sahibi olursam onu kardeşsiz bırakmak. Bundan korktuğum için belkide hala baba olma fikrine sıcak bakamıyorum.
Herşey olacağına varıyor korkmak korkmamak o olacağı değiştirmiyor sakin kalıp düzgün düşünmek en mantıklısı
Sevdiklerimin b dünyadan göz etmesi. :(
Allah varlıklarını eksik etmesin.
tualette ölü bulunmak... tüalette öldürülmek... dünyanın sonu gelirken tualette kakanı yapmak lksdjflşksjdfşklsdf
Fareydi şu an insanlar
Evlenmeden çoluk çocuk Sahibi olmadan ölmek.
Hamile kalmak ve doğum yapmak
Hiçbir şeyden korkmuyorum
Pek korkum kalmadı
Babam
Düşündüğüm gibi biri olamamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?