Hayat bu neler yaşadık bebeler yaşayacağız bilinmez bazı korkular doğuştan bazıları ise zaman içinde sahip olunur sen nelerden korkarsın ve hayatta en çok neyden korkuyorsun

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
akp nin bi daha kazanmasi :D
Bu kadar doğru bir tespit hiç aklıma gelmedi ama görünen o ki yüz defa olsa yine kazanır
yavas kazansin mk adamlar zaten kaybettigini görüyor ondan saldiriyorlar güvenceleri bi trump kaldi oda nereye kadar idare edecek görecegiz
Eder adam. Ülkeyi parsel parsel satıyor millet halen arkasında valla hatta çok fazlasi ama yazamıyoruz işte 🤓
Annemi kaybetmek
Korkularımız ayni
Benim en büyük korkum, duygusal olarak körelmek sanırım 🥺 Yani çok şey yaşayıp “hiçbir şey hissetmeyen” biri olmak… Acı da sevinç de anlamını yitirirse, hayat otomatik pilota biner ya, ondan çekinirim. Bir de kendimi ifade edememek, içimde kalması… Bu arada fotoğraftaki ikili efsane uyumlu, tam “kaos ama huzur” enerjisi veriyor 😄🐶🐱
Cevap
4Cevap
kör olmak
Dile getirmek istemiyorum ama kötü hastalik sevdiklerimin yok olmasi diyelim
Aynı şeyi bende düşündüm sevdiğim birkaç insanı kaybetmek ya da fotoda ki hayatta ki en önemli varlığım olan çocuklarımı kaybetmek
Tüyleri kadar ömrü olsun
Çok teşekkür ederim çok incesin
Pasaya cok selam
Adını nerden biliyorsun oğlumun :)
Alzheimer olmak.
Bence olduğumuz zaman için bu mükafat dostum
birinin tesiri altında kalmak bi de saglık
İşsiz kalmak
Kötü haklısın ama en cok korktugunun bu olması kötü
Pardon en kötüsü sağlığımı yitirmek sonra işsiz kalmak olabilir
Sevdiğin ya da çok yakın birini kaybetmekten daha mo kötü sence sağlığını yitirmek yanlış anlama yargılamıyorum merak ettim sadece
Dedemi kaybettiğimde çok yıkıldığımı hatırlamıyorum ölümlü dünya ama başarızlık daha parçalayıcı bişey
Ne mutlu sana mı desem bilemedim nasıl mutluysan öyle kal
Ölmek galiba
işkence kesilmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar