Nasıl yön veririm bu gidişe?

Artık çok yoruldum. Babam küçükken terk etti. Sevgiye ilgiye muhtaç bi çocuk olarak büyüdüm ben. Kimseden en yakınlarımdan bile destek görmedim. Babam yaşındaki insanlar taciz etmeye kalktı. İyi kötü bu yaşa geldim. Çok hatalar yaptım. Ama hep dik durdum her şeye rağmen. Saddce tıp okumak istedim. çok kötü bi ortaokuldan mezun olduk sınavla çok iyi bi liseye yerleştim. Lise 1 ve 2 de çok çalıştım. Lise 3 de psikolojik olarak sıkıntıya girdim. Psikologa gittim. Psikiyatrsite gidipilaç kullandım. Kime abla abi dedim güvendiysem herkes bi kazık attı gözümün önünde musmutlu yaşadılar. Babam bile mutluydu. Biz annemle soğultan üşürlen o adam mutluydu gittiği kadınla. Ben hep doktor olmak istedim. Ama kendime gelemiyorum zaman geçiyor. Sınava 8 ay kaldı artık tıp olmaz değil mi? Hep şey dedim kendime iyi bi doktor ol ve seni küçümseyen ezen insanlar seni güçlü görsün. İyi bi doktor ol git en ücra yerlerde görev yap umut ol. Ama kendime gelemiyorum. Beni kendime getirin... Artık ders çalışamıyorum...
Nasıl yön veririm bu gidişe?