Kişilik & Karakter Bugün ölseydiniz dünya neyi kaybederdi? olumbisakinolsana Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bir iki gündür bunu düşünüyom gardaşlarım. Dünyaya katkım sıfırmış buna kanaat getirdim. Belki ülke biraz vergi kaybederdi başka da yok. Bugün ölseydiniz dünya neyi kaybederdi? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Sırtındaki oksijen sağlama yükünün birinden kurtulmuş olurdu dünya başka da bişey kaybetmez. 0 2 Yorumla olumbisakinolsana +1 yıl Sağlam edebiyat yaptın heee Yorumla Bikız99 +1 yıl Hskalanş hiç anlamam valla bilinçli yapmadım 😅 Yorumla
_Eycey_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 64% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 320 cevap paylaştı. Ha toprağın üstünde, ha altında./ Ne kaybedebilir ki 🤷🏼♀️ 0 0 Yorumla
aleyna_yaz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Bi beden kaybederdi. Ama insanların kalbinde ve beyninde devam yaşarıdım. 0 0 Yorumla
sacmaliklardunyasi2 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 423 cevap paylaştı. Dünya birşey kaybetmezdi ama çocuklarım annelerini kaybederdi... 0 0 Yorumla
Hayatistanbull Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Hiç bir sey kaybetmezdi ben huzur bulurdum. 0 1 Yorumla aleyna_yaz +1 yıl Huzur bulamazdın çünkü pasifleştirdin. Hiç bir şey hissedemiyorsun ki. Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Annelerini kaybeden 3 çocuk düşün. 0 0 Yorumla
xKimMiyimx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Dünyanin bize ihtiyaci yok anlayin artik 0 0 Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Zat-ı şahaneyi 0 2 Yorumla olumbisakinolsana +1 yıl Heybetini gizli tut yiğidim Yorumla sadecekimmm +1 yıl Sallandık bi Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. İyi bir adam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sırtındaki oksijen sağlama yükünün birinden kurtulmuş olurdu dünya başka da bişey kaybetmez.
Sağlam edebiyat yaptın heee
Hskalanş hiç anlamam valla bilinçli yapmadım 😅
Ha toprağın üstünde, ha altında./
Ne kaybedebilir ki 🤷🏼♀️
Bi beden kaybederdi. Ama insanların kalbinde ve beyninde devam yaşarıdım.
Dünya birşey kaybetmezdi ama çocuklarım annelerini kaybederdi...
Hiç bir sey kaybetmezdi ben huzur bulurdum.
Huzur bulamazdın çünkü pasifleştirdin. Hiç bir şey hissedemiyorsun ki.
Annelerini kaybeden 3 çocuk düşün.
Dünyanin bize ihtiyaci yok anlayin artik
Bir premsesi kaybederdi 😑😑😑😑😑
Şerefiyle yaşayan birini
geleceğin enn iyi torbacısınııı
Bilmem onu kaybeden dünya düşünsün
Dünya bir insan kaybetmiş olurdu
Geleceğin psikoloğunu sanırım
Ha bir kelebek ha ben hiç önemim yok
Koca şişman bi patatesi snsjjsnzbxbx
Zat-ı şahaneyi
Heybetini gizli tut yiğidim