En İyi Cevaplar
Öncelikle merhaba :) Hemen şunu belirtmeliyim ki ölmeyi düşünmek, daha cazip görmek vs bunları lütfen kafandan çıkar. Böyle bir şey yok. Öncelikle sen her halinle özel ve güzelsin. Giyimini, saçını başını vs saymıyorum. Sen bir birey olarak zaten çok özelsin ve güzelsin önce bunu bil ve farkına var lütfen :) Aslında bunalmanın, bu psikolojide olmanın sebebini de biliyorum. Yaşın ilerledikçe kendine ait birşeylerin olsun, kendi başına birşeyler başarayım yapayım vs istiyorsun ve bunları şu an istediğin bazı şeyleri yapamıyorsun diye bunalmışsın. Ayrıca sınava hazırlık sürecinde stresin verdiği etkiyle kendini daha çok gergin, bunalmış hissediyorsun hepsi birden üstüne geliyor. Bu durumları veya buna benzer durumları inan birçok kişi yaşıyor. Gerçekten bilerek söylüyorum laf olsun diye değil. O yüzden yazdıklarımı önemsemeni rica ederim. Bu ruh halinin sebepleri bunlar ve aslında durum senin düşündüğin gibi değil. Tabiki arkadal seçiminde giydiğin kıyafetlerinin nasıl olduğu, moda olup olmaması kesinlikle etkili değil. Düz model tshirt giyeninkide kıyafet, gökkuşağı gibi ya da karmaşık desende ya da modelde bir şey giyeninkide kıyafet. Sonuçta ikiside kıyafet nasıl olduğu arkadaş seçiminde ya da senin ne kadar farklı, güzel vs. olduğunu gösteren şeyler değil. Giymek istediğin bir kıyafet tarzı varsa zaten giyersin ama bu senin arkadaş seçmende bir etken olmayacaktır. Herkes farklı farklı giyiyor herkesin kafasına göre arkadaşı var o yüzden bu düşünce yapısından kurtulman gerekiyor. Her halinle arkadaşın olacaktır :) Önemli olan insanlara yaklaşımındır. Herşeyi ben bilirim,, ben mükemmelim gibi tavırlarla istersen son moda inanılmaz şeyler giy kimse sana yaklaşmaz ama normal, sade sıradan şeyler giy fakat samimi, doğal ol bak nasıl güzel arkadaşların olacak :)
20 Yorumla
eğer okula veya bir yere giderken harçlık alıyorsan onu biriktir ve bazen ailenin cüzdanıdan da biraz para kopart. o parayı biriktir, ne alacağına karar ver. kızacaklarını düşünmüyorsan kendin veya ailenle alışverişe çık ve gözü önünde al. kızarsa benim param de. ama en başından kızacaklarını düşünüyorsan çantanı evin bahçesi veya dairesine bir yere sakla. ben yürüyüşe çıkıyorum de ve cebine paranı koy, çantanı aşağıdan al ve mağazalara git. alışverişini yap ve eve dön. çantayla da eve gel. farkı fark edeceklerini sanmıyorum. kıyafeti fark ederlerse siz de ezberlemişsiniz tüm kıyafetlerimi de (veya deme) kendi paramla aldım geçen de. parayı da nasıl biriktirdiğini anlatırsın. yeni kıyafetlerini giydiğinde sana o özgüven gelir zaten. mesela bazen netten başkalarıyla konuş veya diyalog, şarkı sözü falan yaz. anime izle. ciddiyim bak animeleri izledikten sonra bana başkalarıyla konuşma cesareti geldi. çünkü çoğunda arkadaşlıklar sohbetle başlıyor. o sohbet olmazsa tanışamayacaklardı. eğer istersen anime önerebilirim veya önerilerimin eksik yeri varsa düzeltebilirim (:
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama. Yıllar sonra bu yazdıklarını tekrar oku güleceksin belki de.. Zira ailenin neden seni çalıştırmak istemediğini anladım az çok. Dış görünüşüne çeki düzen vermek için çalışılmaz. Okumak, masraflarını çıkarmak için çalışmak istesen ailen sana bir şey demezdi emin ol.. Senin için kafa yapına göre en iyisini ailen düşünür. Sokağa atacak paran varsa çalış, kazandığını da saçma sapan kıyafetlere harca. Sana iyi bir okul ve gelecek vaad edecek mi o dış görünüm ya da insanların ne düşündükleri. Seni dış görünüşünden ötürü yargılayanlar yıllar sonra façanı düzelttiğinde vay be, neydi ne oldu diyecekler. Belki de helal olsun diyecekler.
52 Yorumla
Soran+1 yılYalnizlik iyi diyorsun yani
- +1 yıl
Sen başarılı oldukça etrafın kalabalıklaşacak. Önce 1 arkadaş edineceksin, sonra 2, 3 derken daha da artacak. Her şey birden olmuyor. Azar azar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSenin nasıl giyindiğin değil nasıl olduğun önemlidir, benim için dış görünüş hiç bir şeydir, bir insanın önemli olan dışı değil dış çoğunlukla yanıltıcı olabilir, kalbinin güzelliği önemli olandır, tabi, ki buradaki ve ülkemizdeki çoğu insan için dış görünüşü güzellik her şey ama onlar gerçekten sevmiyor sevgiyi bilmiyor. nasıl mutlu oluyorsan öyle giyinmelisin insanları önemseme, sosyal olmayı dene arkadaş edin. alıştıktan sonra utangaçlığını yenebilirsin.
40 Yorumla Dış görünüşünle, giyiminle kuşamınla seni yargılayacak insanlar düşük karakterli insanlardır. Derslerine güzelce çalış ve güzel bir bölüm kazan. Kendi işini gücünü eline aldığında seninle arkadaş olmak isteyen, peşinden koşacak çok insan olacaktır. İşte o zaman onlar seni değil sen onları seçeceksin. maddiyatla sınanıyorsan, sabret. güzel günler de gelecektir eminim. artı olarak dış görünüşünden sakın korkma ve kötü hissetme. en başında sen aşağılık kompleksine sokarsan kendini, başkaları da bunu yapma cesaretini alır. kendini bu komplekse sokma ve ne yaşarsan yaşa, nasıl görünürsen görün kendini her zaman sev ve değer ver. sen kendini seversen, başkaları da sevecektir. kendine olan saygın hiçbir zaman sönmesin, güzel insan.
30 YorumlaGiyinmeyi öğrenirsin 😊 Dışa baktıkları bir gerçek ama doğru değil. Bende 20 yaşına kadar hep başkalarının eskilerini giydim ve kiminin hoşuna gitti kiminin umurunda bile olmadı. Ama her zaman hayallerim ve inancım oldu. Kendimi seviyordum ve seviyorum da 😊 Aklına gelmeyecek bir yığın dert bile açtım başıma ama kendime kızmak yerine çözüm odaklı oldum. Hayata karşı Sabırlı ve kendine karşı sevgi dolu biri olduğum için hayat yüzüme güldü. Bir çok kez güldü 😊 şu an bile yerimde olmak istemeyecek bir sürü insan vardır ama hep bir yolunu buldum ve bulurum da. Sabrım ve kendime olan inancım beni yolda bırakmaz. Sana da tavsiyem derslerine çok çalış, önündeki olası fırsatları gör ve hayata sıkı sıkıya tutun. Hayattan istemekten çekinme. Hayat sana istediğini verir. Yazdıklarım sana kolay bir senaryo gelmesin. Sabretmek zor meslek. Zordan korkma ve sabrını yitirme 🙌
30 YorumlaÖnemli olan dış görüşüş olarak görünüyor ama iç güzelliği daha önemli dış görünüşüne itibar eden insanlardan hayır gelmez nasrettin hocanın ye kürküm ye kıssası gibi insanlar sana değil kürküne itibar eder hangimiz hayatı dört dörtlük yaşıyor hayatıtmızın bazı zamanları karanlık ve mutsuz olabilir biraz sabırlı ol belki çok zor ama mükafatını alacağın aydınlık günler gelecektir sen iyi kalbini kaybetme sakın öncelikle sınavına odaklan üniye başlıycan zaman çeşitli burs veren kurumlar var üni ögrenci işleri kütüpane gibi çalışabilirsin şimdi bunlara takılma sınavına odaklan kendini üzme..
20 Yorumla
+1 yılBu yapılanları bir kamçı gibi kullan hayatında ve hedeflerini hep yükselt kıyafet bulamabilirsin belki seninle dalga geçerler iğrenerek bakar hatta başka kıyafetin yok mu hep bunu giyiyorsun diye basit ve düşüncesiz bir çok insan göreceksin hayatında bunlara sakın aldırış etme mizaha yönel dalga hem herkesten önce sen kendinle alay etmeyin öğren fakir olmak üzerine espriler yap çekinme korkma insan kendiyle alay etmeyi öğrenmeli bizde yaşadık bunları okula saçma sapan ayakkabılar ile gidip kimse dalga geçmesin diye ilk ben dalga geçerdim kendimle böyle yapa yapa bir yerden sonra koymuyor hiç bir söz hatta işi eğlenceye dönüştürürsen herkesin sempatisini bile kazanırsın. Sakın unutma senin en büyük servetin kişiliğin ve zekan bunları geliştirdiği de kıyafetler sana kendiliğinden gelecektir.
20 YorumlaÖncelikle Özür Dileyerek Başlamak İstiyorum Soruya Davet Etmissin Fark Etmemişim 😳
Dıs Görünüş Veya Eskileri Giyiyorum Diye Üzülmeni
Az Cok Anlıyorum Bende Öyle Büyüdüm Abimin Eskilerini Giyerek Büyüdüm Dış Görünüşüm şu an Mükemmel Olmasada Eskiden Gercekten Çok Cirkindim😂 Ama Bunlarin Hicbiri Kendimi Sevmeye Engel Olmadi Kendimle Hep Barışık Yaşadım Cevremdekiler İnsanlar Ne Der Diye Kafama Hic Takmadım Kendim Oldum Herzaman... Demem O ki Sende Kendin Ol Kim Ne Der Nasıl Düşünür Diye Kafana Takma Önce Sen Kendini Sev Kendinle Barışık Yaşa Varsın Arkadaşın Olmasın Seni Dış Görünüşünle Yargılıcaklarsa Öyle Arkadaşa İhtiyac Yok Demektir Okuluna Derslerine Odaklan Kendi Ayaklarinin Üzerinde Dur Kimseye Muhtac Değilsin Hicbir Zaman 🤗👍👍👍
Baya uzun oldu umarım bir nebzede yardımcı olabilirim10 Yorumlaİyi tarafından bak, seni dış görünümünle değerlendirip uzak duran insanlar olursa bu güzel birşey, böylelikle bu durumu bir süzgeç olarak kullanabilir ve basit düşünen insanların hayatında olmamasına sevinebilirsin, sonuçta kendi kendilerini açığa verirler, ben benzer konularda önyargıyla yaklaşan insanlar gördüğümde buna seviniyorum :) Hele ki tanışıklığım varsa bu benzeri bulunmaz, müthiş bir fırsat olur benim için, tanışıklığım yoksa da ilerde olmaması için fırsat olur, çünkü bu kafadaki insanları sevmem ve çevremde de istemem, haliyle bunu şu veya bu şekilde test edebilirsem ne ala, kendimi şanslı hissederim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
+1 yılDış görünüş bir tür sunum demektir. Eğer çevremizde olanların aklı gözünde ise zaten dışımıza göre bakarlar. Bir düşen kendimizi sevmek ve kendimizi kabullenmek. Okulunuzu kazandığınız anda sizin gibi maddi durumu olmayan ve sadece bursu ile geçinmeye çalışan çok insan göreceksiniz. Ölmek yerine aksine daha güzel hayatlara ulaşmak için çalışmanızı ve yükselmenizi tavsiye ederim. Hem insanların dıştan çok iç güzelliğe değer verdiğini görebilmeniz için öncelikle sizin bunu yapmanız gerekiyor.
Dış görünüşe önem verenler kullan at modelinde bakarlar insanlara. Bu tipler bizi sevse ne olur sevmese ne.10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 681 cevap paylaştı. Böyle düsünme çok kıyafeti olup dışı iyi olup iki lafı bir araya getirip konuşamayan çok insan var evet insan dış görünüşle kendini daha iyi hisseder ama bu da senin elinde her şey bazen önümüze altın tepsiyle sunulma bunlar için çabalamamız gerekir sen istedikten sonra olmayacak hiçbir şey yoktur. Arkadaş olacak kişilerde senin kıyafetinle değil seninle sen olduğun için olsun zaten diğer türlü daha sahte gelir insana 😇😇
30 YorumlaBunun için ölmek istemek çok aptalca kusura bakmayın lütfen. Hayat çok uzun ve ne getireceği belli olmaz. Bende hep tek kıyafetle büyüdüm. Erkek olmamının çalışmanın getirisi ile şimdi daha ferah bir hayatım var. Dış görünüşünüde önemseme lütfen seni seven kalbine gelsin. Unutma güzellikte bizleri terk edecek bir gün.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Her şey yine sende bitiyor, herkes güzel ya da yakışıklı değil ki?
Guzel olmasan ne var yani? Beni erkekler beğenmiyor düşüncesini beyninde takıntı yaptığın için, asosyallik ve çekingenlik yaşıyorsun. Bunu kendi içinde çöz ve hayata atıl, keyfine bak20 Yorumla
+1 yılBenim de guzel kiyafetlerim yoktu. Meslege gectim de kendime harcama yapiyorum. Simdi simdi bakiyorum eskiye de hic guzel giyinmiyormuştum. Ama bu farkindaligim yeni olustu. Bir suru de arkadasim vardi. Farkli bolumlerden de çok arkadas edinmişimdir. Kendini derslerine ver. Senin giydiklerine bakacak kisilerle arkadas olma.
10 Yorumla
+1 yıldurumun çok ağır, öncelikle sakin ol, aslında bu senin için avantaj bile tatlım, seni dış görünüşünle değil, karaketrinle tanıyacak biri olmalı arkadaşında sevdiiğinde, baskıcı bir ailen var belli , bende senin gibi büyüdüm, ablalarım elbiselerini giydim, çok zor tabi, ama zamanla aşarsın, sadece sen dışına değil içine odaklan
10 YorumlaBak sana kendimden şöyle anlatayım , ben neredeyse her istediğimi giyinen birisiyim ama bu etrafımda arkadaşlarım olduğu anlamına gelmiyor. Sadece dış görünüşüm için benimle arkadaşlık yapan o kadar çok insan var ki ama maalesef ne düşüncede olduğumu nelerden hoşlandığımı bilmez ve önemsemezler. Herkesin güzellikten ya da dış görünüşümden dolayı benimle konuştuğunu düşündükçe içime kapandım ben ve hiç yok denecek kadar arkadaşım var kimseye ne güvenebiliyorum nede gerçekten dost gözüyle bakabiliyorum herkes çıkarı menfaati için çevre yapıyor yani diceğim güzellikte güzel giyinmekte bir yere kadar sen gönlünü ferah tut eminim ki senin etrafında seni gerçekten seven gerçek dostlukların olucak ama benim çevremde hep beni kullanan insanlar olucak
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılSadece birazcik disini sik ve iyi bi meslek kazan emin ol o zaman hic bir seyin kalmaz kendine guven ailenin madi durumu seni dusurmesin her zaman kendi paranla ilerde daha guzel seyler alacaklarini dusun boraz disini sik eminim sonrasi xaten senin icin cok guzel olacak 😊
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar senin dış gorunusunden dolayı yanında olacaklarsa bırak olmasinlar zaten. Hem her insan ayni degildir ben kimseyi dış gorunusune göre yargilamam. Madem kendi kiyafetlerin olsun istiyorsun o zaman çok çalışmalısın iyi bir meslek edinmelisin. iste o zaman istediğini alabilirsin. senin içinin güzelliğini gören ve bunun için senin yanında olan insanlar bul kendine.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenzer şeyleri çok kişinin yaşadığına emin ol. Okula ilk iki hafta kitapların dağıtıldığı sarı poşetle gitmiştim, sonra birisi bana çanta vermişti. Son bahardan ilk bahara kadar okula bir numara küçük botla ve kötü bir montla gitmiştim. Bu yüzden havanın yağmurlu olmasını dilerdim hep. ayrıca o sene ayaklarım yara bere olmuştu. Çok çekingen olduğum için işte bulamıyordum param da olmuyordu.
(Yaşadıklarımdan küçük bir kesit)13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl3 senem cehennem gibi geçmişti. Bazen okulumun hapishane olduğunu düşünürdüm bazen de deli hastanesi olduğunu düşünürdüm.
Cevap sahibi+1 yılAnlatsam roman olur film olur
Soran+1 yılKeske anlatsan motive olurum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunları yaşadım 😊
Üniversiteyi de kazandım, bu aşamaya gelince fark ediyorsun ki giyimin pek bir önemi yok.
Doğal olarak giyinmek istiyor, doğal olarak daha güzel görünmek istiyorsun bunu her genç kız ister. Sana tek tavsiyem eğitim hayatına odaklanman olur, emin ol mezun olduğun zaman çok daha güzel giysiler, çok daha güzel eşyalara sahip olacaksın. Bu sadece dişini sıkıp azimli olduğunu göstermen gereken bir zaman 😊20 YorumlaBöyle düşünmeye devam edersen böyle devam edecek hayatın
12 Yorumla
Soran+1 yılNasil dusunuyorum?
Soran+1 yılDusunuyum?
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok zor şartlardasın ama bu seni intihara sürüklemesin ilk hedefin hayalindeki mesleği yapman bunun için üni gerekiyorsa iyi bir üni için it gibi hazırlanmalısın daha sonra bu uniyi başarılı ve verimli bir şekilde bitirmelisin. Sonrası sende artık. Istediğin şeyi giyebilir ıstediğin estetik ameliyatını olabilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılHerkes sırtını dönuyor ailem bile. Kimse umursamiyor beni. Bu hayatta tek basimayim
Cevap sahibi+1 yılHmm
Cevap sahibi+1 yılGel seninle arkadaş olalım belki faydam dokunur sana
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlık isteğimi yanlış anlama normal arkadaş olalım
+1 yılÖlmek için bir sebep değil bu.. Bunu yaşayan sadece sende değilsin emin ol daha kötü durumda anlar vardı. Ama onlar pes etmedi çalıştı, çabaladı ve elde etti.. İnşallah sende öyle olursun
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle çok yanlış düşünüyorsun. Önemli olan senin giyindiğin kıyafetler değil, karakterin. Seni dış görünüşüne göre yargılayacak insanlar da bırak olmasınlar hayatında. Elindekilerle kombinler yapmayı dene. Ben şahsen bazen annemin babamın kıyafetlerini bile ordan şurdan kıvırarak bile hoş şeyler yapıyorum. Kesinlikle dış görünüş önemli değil bakımsız olmadıktan sonra. Sen kendin iyi bi insan ol da bırak seninle takılmayanlar utansın. Kendine güvenin olsun😊
10 YorumlaCidden karışık bir durum ama bunun değişmesini istiyorsan okula gitmelisin evet belki okulda arkadaşın olmaz ama en azından o okulun sonunda istediğin şeyleri alabilirsin 😇
10 Yorumladış görünüşün ve kıyafetlerin insanlar için değil, sahip olamadığından senin için belirleyici bir kriter olmaya döndüğünü düşünüyorum... insanların çoğu bunlara değil, kafaların uyuşmasına bakar kendine güvenin tam olursa sana hiçbir şey engel olamaz
20 YorumlaÇok gençsin ve yazılmayı bekleyen kocaman bir hayat kitabın var
Hergün aynı olmayabilir hayat sürprizlerle doludur10 YorumlaYa gel ne asosyalliği çekinmesi arkadaşın olayım senin ben ne insanlar görüyorum bu asosyallik dış görünüşle değil özgüvenle alakalı
10 Yorumla
+1 yılZor bir hayat fakat yanlış düşünce kimin ne dediği ne düşündüğü önemli değil yaşadıklarını senden başka kimse bilmez hep o evde kalacak değilsin sabırlı ol ve tercihlerini doğru yap bundan o evden çıktıktan sonra yaşayacağın ev öyle olmasın
20 YorumlaKanka sorun ettiğin şeye bak sen çalış kazan okulunu istediğin kıyafet olsun
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHicbirsey senden daha degerli degil. Uzulme. Hayat devam ediyor ve nasil mutlu oluyorsan oyle davran
10 Yorumla
+1 yılÇoğu kişinin beğenmediği bir kızı bazen çok beğenebiliyoruz neden ya kız çok tatlı konuşuyor ya çok samimi ya da bi cekiciliği var anlatabildim mi her şey tip değil😊
10 YorumlaSeni beğenen böyle beğensin olduğun gibi yok beğenmiyorlar kapı orda yanı kimseyi takma hayat kısa önemseme ınsanları önemsedikce başına çıkarlar
20 YorumlaNasıl Bi tipin olursa olsun sen atılgan zeki ysen kıyafetini kimse umursamaz para biriktir harçlıklarını kendine almaya çalış
10 YorumlaNiye öyle düşünüyorsun?
12 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan oyle dusunmezmiydin ki
Bende öyleyim yeryüzünde hatta benden çekingeni yok
10 Yorumla
+1 yılEğitimine ağırlık ver güzel bir okul kazan sonrası gelir ve hep mutlu olursun umarım.
10 Yorumla
+1 yılyas kac dogruyu soyle :) dis gorunus inanki hic onemli degil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilen koyu Dİnci mi bide kapalı mısın
12 Yorumla
Soran+1 yılKapalı değilim. Biraz baskı
Cevap sahibi+1 yılPeki nasıl yaşıyorsun yanlarında giyim konusunda baskı var sanırım takma onları kafana göre takıl bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılkıyafetlerini değil seni sevecekler
30 Yorumla
+1 yılKendinle alay etmeyi öğrenmen lazım
20 Yorumla
+1 yılElindekilerle güzelleşip sosyalleşebilirsin
20 Yorumla
+1 yılKardeşim nerde oturduğunu veya evinin adresini özelden yazarsan sana yeni kıyafet yollayabilirim ha bi de beden ölçülerin
00 Yorumlamalesef herşey kenndı kafanda bitiyor
10 Yorumlatipin kotuyse kurtulamazsın
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 846 cevap paylaştı.
+1 yılZamana ihtiyacın var sadece.
10 Yorumla
+1 yılÖzgüvenli rahat ol
11 Yorumla
Soran+1 yılDile kolay tabi
- Kişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılBir uzmandan yardım almanı tavsiye ediyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Sorun çok ama çözümü vardır elbet
10 Yorumlaİnsanlarla iletişim kurarak
10 YorumlaKurtuluş yok
10 Yorumla
+1 yılSosyal olarak
10 Yorumla
+1 yılİşin zor
10 YorumlaBu ateşi harlama Nalâân
01 Yorumla
+1 yılBulursun çözümü sadece akışına bırak
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama
10 YorumlaBoşver böyle kal
10 YorumlaAnlıyorum seni
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDinin gölgesinden çık olay bu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Selamlar,
Yaşamda zor durumlar olabilir. Bu bazen yaşamın her döneminde karşımıza çıkabilir. Kimsenin yaşamı cennetler içinde geçmez. Tabii şimdi zor bir durumdayken size ahkam kesmek istemem. Ancak yazacaklarımı gene de şöyle bir okuyun açık bir büfe gibi düşünün ve canınızın çektiği fikri alın.
Öncelikle yaşamdaki zorluklar sonsuza kadar sürmez
Hayatlarına çok zorlu şartlarda başlamalarına rağmen sonrasında çok rahat yaşamlara kavuşan bir çok insan vardır. Hatta bu insanlar o zorlu dönemlerinin kendilerine farklı beceriler kazandırdığını ve bugün oldukları yere gelmelerinde rol oynadığını belirtmektedirler.
Her maddiyat geçicidir
Bazen çoğalır bazen azalır. Ancak azaldığı zaman bile insanların şükredebileceği bir çok şey vardır. Örneğin tek bir gözünüz sizce kaç para eder?
"Dışı güzel olmayanın içini kimse merak etmez burun kıvırır küçümser" türü genellemelerden kaçının. İnsanların büyük kısmı bahsettiğiniz kadar kötü değildir. Sözün özü görüntü ve maddiyat tabii ki iyidir ama tek belirleyici değildir. Örneğin tüm kıyafetleri son model ama ahlaksız bir insanı yaşamıma sokmaktansa çuval bile giymiş olsa güzel yürekli ve güzel düşünceli bir insanı yaşamıma sokmayı yeğlerdim.
Sevgilerimle.
Böyle güzel düsünceli insanların olması beni motive etti açıkcası. Yazdıklarinizi okudum. Emeğinize sağlık.