Bazı insanların gözü gerçekten aç.. Parayı gördükçe görgüsüzlük damarlarına işliyor. Kendi kazandıklarına gözü gibi bakıp başkasının verdiklerini har vurup harman savuran insanlar olduğu sürece de bu görgüsüzlük toplumda hep var olacak.
Asla bunlara destek vermedim, verenlerinde bir yerinden çıksın ahımız. Bende esnafım o reklamlarda şişirdikleri esnaflardan değil ama dik duran, hükümete yalaka olmayanlardanım.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Arkadaş. Bundan sonra herkes kendi ayakları üzerinde duracak. Bu zamana kadar nasıl ayakta duruyorsa aynı şekilde devam edecek.
ben parayı kolay kazanmıyorum kolay harcamam bir şey alacaksam indirim bekliyorum fırsat kolluyorum..
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Açıkçası ben de öyle. Özellikle şu Korona sürecinde işyerlerinin eleman almama sebebini sürekli Pandemi'ye bağlaması ve eleman almamasını da hesaba katarsak elde para tutmak, altın kadar değerli. Sürekli geleceği düşünüp bu günü unutan insanların dün ne olduğunu bilmeden parayı görmemiş gibi harcaması gerçekten acınası bir durum. Artık böylelerine gereken tepkiyi göstermenin zamanı geldi de geçiyor.